Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/

Blogger

27. Mar 2017
Utviklingen av utholdenhet

De fleste utrente mennesker i Norge, i begynnelsen av hans idrettsprestasjoner møtt med utbruddet av trøtthet. Eller et annet eksempel - du ser bussen kjører opp og hodestups rush til en stopp. Men etter et par sekunder, tempoet begynner å avta. Kroppen er ikke vant til stress begynner å overarbeid og kjører hastigheten begynner å falle. I slike øyeblikk, er du tenker på hvordan det ville være super å ha god utholdenhet og ikke kveles etter å ha kjørt i 100 meter. Hardy person kan bestemmes på en gang - utviklet muskulatur, nøyaktighet og presisjon i bevegelser, holdning, etc.

Bestemmelse av utholdenhet og dets typer


I begynnelsen bør likevel vite hva utholdenhet. Det finnes ulike definisjoner av dette begrepet, men sport samfunnet på siden av definisjonen, som ga fysiolog V. Farfel. Utholdenhet - evnen til en person til å motstå de fremrykkende tretthet. En ganske komplett og konsis definisjon. Til dags dato er det mange forskjellige metoder og programmer for å bedre utholdenhet, men utvikling og forbedring av kvaliteten av saken er langt fra rask. 

Endurance manifesterer seg i to hovedformer:

 • Varigheten av operasjonen på samme effektnivå til de første tegn på tretthet
 • Hastighet på forekomsten av tretthet

I tillegg kan du likevel bemerkes at utholdenhet tillater kroppen å komme seg raskere etter trening.

Under utholdenhetstrening er uthevet i røde blodceller. De bidrar til et øket forbruk av oksygen i organer. På denne måten vi forbedre lungekapasiteten, forbedrer pustemuskulaturen og generelt hele anaerobe prosesser i kroppen.

Siden deres trening, er det nødvendig å sette den eksakte problemløsning som du vil utvikle og vedlikeholde helsen til kroppen din. De er løst i løpet av spesielle og generell fysisk trening. Derfor er utholdenhet videre delt inn i:

 • Special - en bestemt type aktivitet. Dette utholdenhet er mer egnet for idrettsutøvere. Utvikling av denne typen grunnloven utføres ved å utføre en bestemt oppgave. For eksempel, spesielt utholdenhet i boksing, utviklet gjennom langsiktig arbeid på posen.
 • Generelt (eller aerobt) - for kontinuerlig drift av moderat intensitet, med deltakelse av en stor gruppe av muskler. Som du kanskje skjønner i denne type utholdenhet, blir energi tatt "ut av løse luften" Slike energi kan genereres på opplæring av hjerte- eller luftveissystemer. I tillegg er den generelle utholdenhet en integrert del av den omfattende utviklingen av hver person som Det er en slags base for spesiell utholdenhet.

Å bygge utholdenhet fagfolk anbefaler å prøve å følge noen enkle regler som vil forbedre effektiviteten av treningen:

 • En enkel implementering teknikk
 • Muligheten for en langvarig trening kompleks
 • Den aktive arbeid av flertallet av muskelgrupper
 • Økt aktivitet av systemer som begrenser den tid utholdenhet.

I dag finnes det ulike metoder for utvikling av utholdenhet, bygget på fem prinsipper

Utvikling av generell utholdenhet i Norge


For å begynne å utvikle generelle utholdenhet er bedre å holde seg til en jevn hastighet på trening først. Kombinasjonen av de forskjellige komponenter av trening bør være slik at de mest egnede klasser induserte respons i organismen og maksimal utholdenhet vekst. Men denne begynnelsen er egnet for folk som allerede er litt kjent med fysisk anstrengelse. Og hva med de som aldri har deltatt i idrett, og bestemte seg for seg selv for å åpne denne verden? Så folk bør bedre å melde deg på en klubb for rehabilitering eller fitness. Kroppen gradvis inn i smak og så er det, vil det være mulig å prøve å gjøre øvelsene for utvikling.

Hvis du endrer intensiteten av øvelsene og deres utførelse, antall repetisjoner, arten av velvære, kan du plukke opp en last av betydning for utholdenhet, og dermed diversifisere sin ukentlige trening. Hovedprinsippet i trening - gradvis. Som deres vekst og utvikling, kan du øke belastningen. Ikke umiddelbart anta gipernagruzki, som slike handlinger du vil oppnå noe, og kan bare skade deg selv. Mer avanserte folk kan gjøre øvelsene med et taktskifte. For eksempel, som kjører 200 meter med en gjennomsnittlig hastighet, gjør vi en kort og skarp akselerasjon på 30-50 meter, og deretter igjen til 200 meter med en gjennomsnittlig hastighet på 100 meter, og med den størst mulige.

For å regne ut et effektivt program for utvikling av utholdenhet er nødvendig å bruke en rekke forskjellige øvelser. Her er noen av dem:

 • 1 forskjellige variasjoner og vekslinger kjører (som kjører på en liten avstand, middels avstand og akselerasjoner, etc., så vel som løper med liten vekting, shuttle run).
 • 2 utendørs spill - fotball, basketball, volleyball, tennis og andre
 • 3 varianter av knebøy og pull-ups
 • 4 sykling
 • 5 svømming og ski
 • 6 øvelser Mab Bounce

Og husk. Ikke nøl med å drepe sin latskap og svakhet, spesielt om morgenen. Sport - er et utmerket verktøy for å utvikle seg selv og selvtillit.

21. Mar 2017
Protein vibrering for muskelvekst

Idrettsutøvere som ønsker å muskel gevinst, liker å legge til kosthold en rekke protein (protein) cocktails. Aktiv belastning øker behovet for proteinet. Proteiner favorisere restaurering og styrking av muskelfibre, som kan bli skadet under trening og konkurranse.

Kostholdsproteiner anvendes ikke bare tjene som råmateriale for muskel, men er kraftige stimulatorer for syntese av proteiner tilstede i muskler (anabolisme). Når proteiner med mat inntatt, bryter deres fordøyelsessystemet ned til aminosyrer og deretter kjøper dem i dette skjemaet.

Det anbefales for utholdenhetsutøvere får 1,2-1,4 gram protein per 1 kg kroppsvekt per dag, og for styrke 1,4-1,8 gram per dag. Disse volumene er vanskelig å score fra bare én mat.

 

Protein shakes dekke daglige rasjon og bidra til å sette og opprettholde muskelidrettsutøver. Disse cocktails inneholde en proteinkilde for tilskudd til den daglige kosten.

 

Additivene er i form av en drikk, bar, pulver. Tenk cocktails.


Er protein shakes hjelp for muskelvekst i Norge

Protein shakes er vist ved svært høye proteinbehovet (øvelser for styrke og fart). Grunnene for utøverne behov i proteiner er høyere enn den til inaktive:

 • Eksperimenter har vist at økt forbruk av protein i idrett;
 • andelen av muskel energi er generert på grunn av aminosyrene;
 • intensiv trening kan føre til frigjøring av hormoner som ødelegger muskelfibre, og parallelt med ødeleggelsen av senteret er utformet med betennelse, som også skader muskler;
 • idrettsutøvere vokse mer imponerende muskelmasse enn vanlige folk, dette fører til en forverring av deres proteinbehov.
 • under høy belastning tapene øke amino ut fra kroppen med kroppsvæsker.


Et protein shake kan være en slags sports ernæring, er det mulig å lage på egenhånd. Bare forberede en cocktail av protein pulver, er det bare å fortynne det med vann, juice, melk.

For å forberede hjemmelaget cocktail, må du ta er om omfanget av produkter: melk, cottage cheese, havregryn, rå egg, bananer, blande dem i en blender. For å gi smaken tatt for å velge honning, frukt, kakao, bær, nøtter. Der kan du legge til protein pulver.

 


Butikker stoff for muskelvekst - er konsentrert pulver fra mat råvarer (egg, melk, kjøtt, soyabønner). Mesteparten blanding består av 60-80% av proteinet, men det er høy-proteinblanding. Whey protein - den høyeste kvalitet.

 

Protein shake - er et effektivt verktøy, og du trenger å bruke den med forsiktighet. Noen produsenter av falske pulver for cocktails, så du bør ikke kjøpe dem fra under disken. På denne måten kan du få kraftige stoffer (amfetamin, anabole steroider), vanedannende.

 

For å velge et kvalitetsprodukt, må du:

 • ikke tillit kosttilskudd som lover utrolige resultater;
 • skeptisk til reklame, ofte informasjonen i det ikke er godt forstått eller ikke støttes av vitenskapelige fakta, spesielt lyse tonn som "pre-post";
 • be om bevis på produsenten, bekrefter produktinformasjon;
 • sørge for at alle bevis upartisk (forskning utført i laboratoriet, er publisert i en respektabel vitenskapelig tidsskrift, sponset ikke bare på bekostning av produsenten).


Hvordan å drikke protein vibrering for vektøkning i Norge

Protein vibrering eller bruke et sett av muskelmasse, eller å beholde muskelmasse under vekttap. Drikk en protein shake anbefales for en time før og ikke mer enn en dag etter klasser. Det bidrar til å redusere vekten lagring av muskelen. Protein shake bidrar til vekttap kun i kombinasjon med et sunt kosthold og belastninger. Trenere bekrefte at riktig vekttap ikke vil fungere uten normal mengde protein og trening. Alle dietter har minst et par snacks mellom hovedmåltidene. I stedet for snacking og du må drikke en protein shake. De kan erstatte et måltid mottak, men erstatte snacks bedre enn frokost eller middag. Hvis du har frokost bare en cocktail, så en time senere føler deg sulten igjen.


For å redusere vekten som kreves cocktail, karakterisert ved at minst karbohydrat og fett, protein og høy (80%). Disse protein sett er ganske dyrt (jo høyere proteininnhold, jo høyere pris).

Jenter i forhold til menn trenger mindre protein per 1 kg i vekt, fordi de har mindre testosteron. Derfor tar muskelvekst mye lenger enn menn, og muskelmasse i forhold til kroppsvekt mindre. Vanligvis godt bygget menn muskel% - 50-55% av kroppsvekten. Og for kvinner - 40-45%. De krever 25-30% protein, mindre enn menn.

 

For et sett av muskelmasse bør damer 1,5 gram protein per 1 kg vekt, for å opprettholde formen - 1 gram protein.

 

Alle tall - et sett av proteiner generelt: mat + protein (hvis brukt). Tenåringer og unge voksne opp til 18-19 år, er det nødvendig å arbeide for øvre normalgrense, fordi det er ikke over kroppen vekst. Boy - 2 gram per 1 kg kroppsvekt, og jentene - 1,5 gram.

Det er en hypotese at på samme tid til å fordøye bare 30 gram protein. Dette er feil, fordi kroppen vil ta så mye protein på en gang, da det krever. Selvsagt vil du aldri vite hvor mye protein du trenger i øyeblikket. Derfor, dele ditt daglige proteinbehov for noen triks av dagen, for ikke å "løpe ut over normen."

14. Mar 2017
Styrkeløft eller Bodybuilding?

Hva du skal velge: styrkeløft eller kroppsbygging? Hva er forskjellen mellom de to idretter som gjør oss sterkere og vakrere? Les denne artikkelen, og bestemmer seg for å dine preferanser!

Hvilken sport å velge en ekte mann: styrkeløft eller kroppsbygging , styrke eller ønske om å få den perfekte utviklingen av harmonisk kropp? Begge disse trendene er rettet til å jobbe med vekter, styrkeløft, men i motsetning til bodybuilding, er hans mål å utvikle fysisk makt snarere enn ytre skjønnhet av kroppen. Powerlifters viktigere, hvor mye vekt den kan løfte og ikke hvor vakker hans  biceps .

Følgelig, på grunn av forskjeller i styrkeløft bodybuilding og ulike teknikker og prinsipper for bygging av treningsprogrammer. Powerlifters trene for å maksimere sin styrke i triathlon: knebøy, benkpress og markløft. Kroppsbyggere studere grundig alle muskler i kroppen, jevnt å øke størrelsen på hver enkelt muskelgruppe , og forsøk på å en - en balansert utvikling av kroppen.

Følgelig, på grunn av forskjeller i styrkeløft bodybuilding og ulike teknikker og prinsipper for bygging av treningsprogrammer. Powerlifters trene for å maksimere sin styrke i triathlon: knebøy, benkpress og markløft. Kroppsbyggere studere grundig alle muskler i kroppen, jevnt å øke størrelsen på den enkelte muskelgruppe, og forsøk på å en - en balansert utvikling av kroppen.

Men hva hvis du ønsker å se fysisk attraktiv , men samtidig forpliktet til utvikling av makt? Med andre ord, hvorfor styrkeløft og ikke bodybuilding?

Bodybuilding og Powerlifting: forskjeller og likheter

Styrkeløft og Bodybuilding er et svært nært knyttet til hverandre form for styrketrening. Det bør bemerkes at de første kroppsbyggere på 1940 og 1950-tallet fokusert på hvordan å øke styrken på den første oppoverbakke, og på utvikling av spesifikke muskelgrupper.

Men tilstedeværelsen av ulike typer makt i dag trenazherovv allment tilgjengelig betydelig skifte fokus fra ytelse oppgraderinger pauerliftingovyh kroppsbyggere.

styrkeløft er forskjellig fra bodybuilding

Så hvorfor idrettsutøvere velger vektløfting i stedet for kroppsbygging? Og, for den saks skyld, hvorfor idrettsutøvere anser seg den ene eller den andre retningen? Tross alt, for å bli betraktet som en styrkeløfter eller bodybuilder, må du ha et visst nivå av ytelse.

I utgangspunktet alle styrkeløftere og kroppsbyggere starte med gjennomføringen av makt trenirovok.Eto makeløs berusende følelse når du ser en endring i sine egne øyne kroppen for en måned. Imidlertid merkbare endringer som skjer den første tiden, begynte å bli mindre og mindre. Og etter en tid, er de fleste idrettsutøvere møtt med genetikk og dens begrensninger når det gjelder dannelsen av muskler. Den etterfølges av to utganger: hardnakket prøver å gå videre, prøver å bryte gjennom veggen av de genetiske avanserte trenings spill på banen for å gå videre, eller å lede sin energi og lyst til å trene i en annen retning.

Som det skjer: på leting etter fremgang

Hvis du ikke lar forsøk på å fortsette å utvikle seg, må du utvide sine kunnskaper dypere studie av styrketrening og anatomiske funksjoner i kroppen, for å utarbeide sitt eget program som vil lede deg til ønsket proryvu.Tonny litteratur og populære bodybuilding magasiner er full av tips og råd stjernen i bodybuilding. Alle kan prøve ut alle de prinsipper Vader til heavy duty trening Mike Mentzer.

Dette etterfølges av en ny runde med utvikling av utøveren står overfor valget av styrkeløft eller bodybuilding, og den perioden av dette- dietetics og sportsernæring. Berike sine kunnskaper, begynner utøveren til å holde seg til dietten for et sett av muskelmasse, ved hjelp av økning og reduksjon i sykluser av næringsstoffer.

På dette stadiet, kan spare rundt for mistet håpet være en bodybuilder treningsmetode "hardgainer" - folk som ikke er genetisk disponert for kroppsbygging, slik at de har en relativt lav effektivitet i muskel rekruttering og vekst sily.Takie tunge, men sjeldent trening med en noen grunnleggende øvelser det er for utøvere med denne typen grunnlov ble opprettet i 1930 av Joseph Curtis Heise, en pioner innen styrketrening. Haise regnes som skaperen av "puste" knebøy med tunge vekter med mange repetisjoner for å oppnå rask fremgang i styrke og størrelse.

I stedet for å løfte vekter 5-6 ganger i uken, gjør 10-15 tilnærminger for hver kroppsdel ​​som, i den oppfatning av de fleste kroppsbyggere, regnes som den eneste måten å sette muskler i gym, kan du begynne å trene for å puste knebøy med program 20 repetisjoner Heise.

Idrettsutøvere som ikke har vært i stand til å gjøre fremskritt i bodybuilding, men har ennå ikke blitt styrkeløftere, takket være dette programmet legges til 9 kilo muskler i en måned eller to. Denne treningen er primitive, men ikke enkel. Det bygger ekte muskler og øker styrke. Program Senter - en tjue repetisjoner og bare en tilnærming.

Andre øvelser er uviktig, to eller tre tilnærminger i benkpress og markløft i skråningen som et typisk eksempel Programmer- maksimum. Du bør se opp for for mye ekstra trening, snarere enn deres mangel. Alt som mangler denne opplæringen i form av kompleksitet eller volum, vil det bli tilbakebetalt med renter når det gjelder intensitet.

Fremskynde prosessen med rekruttering av muskelmasse vil hjelpe sports ernæring - protein, kreatin, gainer, arginin, BCAA, aminosyrer. Disse kosttilskudd er spesielt utviklet for idrettsutøvere og fitness-aktive mennesker i alle fitness nivåer. Slike legemidler er helt trygt, men deres effektivitet har blitt bevist.

03. Mar 2017
Cardio trening for å forbrenne fett

I siste treningsbransjen i Norge er i sterk vekst. Selv om du sjelden går til gym, har du sannsynligvis hørt ord som "cardio" og "cardio trening". Det er ikke overraskende, fordi uten den, ingen kostnader, ingen treningsøkt i treningsstudioet.

Det er nødvendig å gå ned i vekt og bli kvitt fett? Cardio trening vil hjelpe deg i dette. Det er nødvendig å få muskelmasse? Ikke glem om cardio. Ønsker du å styrke hjertet og forbedre din helse? Cardio trening er det beste botemiddel. Er det virkelig så nyttig som å snakke om det?


Hva er cardio?

Cardio trening - en spesiell form for opplæring, der det legges vekt på det kardiovaskulære systemet. Sin essens ligger i fokuset på hjertefrekvensen. Derfor har han navnet "cardio", som oversatt fra latin betyr "hjerte".

Det er imidlertid ikke bare dets nyttevirkning. Kondisjonstrening og få eksponering til prosessen med fett tap, slik at for å takle overvekt raskere.


De vanligste typene cardio trening er:

 • Running eller rask gange - en av de mest effektive former for kondisjonstrening. Det spiller ingen rolle, det vil bli kjørt på tredemølle eller på gata, det viktigste å tåle den nødvendige hjertefrekvens.
 • Sykling - utvikler utholdenhet, og utvikler beinmuskulaturen og tilbake.
 • Svømming - utmerket utsikt over cardio trening som omfattende utvikler musklene i kroppen.


Cardio for å være effektiv, må holdes hjerteslag innenfor et forutbestemt område. Den enkleste måten å gjøre dette på spesielle simulatorer, som er opprettet for disse formålene. Som regel er de utstyrt med spesielle sensorer og skjermen, som viser dataene.


Det er en hel rekke ulike kondisjonsapparater, men vi vil se på de vanligste:

1. Tredemølle - en av de beste trenerne i kampen mot overvekt. Takket være spesialfastlagt program, er det en mulighet for å justere vinkelen av sporet og intensiteten av øvelsen.

2. Bike - dette er den beste versjonen av cardio-simulator for nybegynnere. På grunn av sin enkelhet og effektivitet fått enorm popularitet.

3. Orbitrek - rettet mot de musklene i bena, lår og rumpe. For mange mennesker, disse kroppsdelene er problematisk. Bruke Orbitrek, i tillegg til cardio vil bidra mer for å bli kvitt problemområder.

4. Stepper - simulerer gå i trapper. Arbeider aktivt på beina og bekken muskler.


Puls sone under cardio trening

Hovedkriteriet for riktigheten av de cardio trening, er overholdelse av en viss puls, som alle vil ha sin egen. Dette krever spesiell beregne pulssone, som består av et maksimalt og minimalt tillatelig hjerterytme.


Den beregnes ved formelen:

(220 - alder) x 0,6 - min puls

og

(220 - alder) x 0,7 - maxpuls

Disse formlene er gitt for deg å vite om og fokusert med hvilken intensitet du må trene for å nå ønsket hjertefrekvens.


Når er det best å gjøre cardio?

Mye av dette avhenger av de målene du setter for deg selv. Det er 3 hovedperioder:

1. Morning - det er det mest gunstig tid for zhirozzhiganiya. Faktum er at i løpet av natten, tilbrakte vår kropp nesten alle av sukker i blodet og muskel glykogen. Derfor, for å opprettholde vår kropp næringsstoffer i løpet av morgen cardio, har han iherdig for å brenne fett.

2. Dag - er en god tid for å styrke det kardiovaskulære systemet. I kroppen nok næringsstoffer for mosjon, fordi det har vært flere måltider. Av samme grunn er det ikke en meget gunstig tidspunkt for fettforbrenningen.

3. Kveld - god tid for å forbedre ytelsen til hjertet, og for zhirozzhiganiya, forutsatt at vi spiser minst 1,5-2 timer før trening. På kvelden, må treningen vare lenger enn om morgenen. Dette er for å sikre at kroppen bruker opp glykogenlagrene i musklene og begynte zhirozzhiganiyu. Hvis treningen er for kort (15-20 minutter), er fettforbrenningen ikke tid til å begynne.


Når vi kombinerer cardio med styrke, så det bør gjøres på slutten. Under vekttrening musklene bruke opp glykogen, og utføre cardio umiddelbart starter fettforbrenningen. Imidlertid bør cardio tiden reduseres til et gjennomsnitt på 15-20 minutter.

Cardio trening i Norge fått en slik popularitet på grunn av sin effektivitet. Det spiller ingen rolle, du trener i hallen, eller bare ønsker å gå ned i vekt for å oppnå et resultat - du trenger å gjøre cardio.

03. Mar 2017
Sex og bodybuilding

Sex og bodybuilding - de faste følgesvenner i denne harmonisk idrettsutøver. En profesjonell idrettsutøver eller en avansert amatør, spiller det ingen rolle, vi er alle mennesker, og alle er forpliktet til å sikre vakker og ønskelig. Bodybuilding for oss, er veien til perfeksjon, et lite utdanning av indre karakter. Men i tillegg til våre ambisjoner, er det begrensninger på kroppen vår. I denne artikkelen ser vi på hvordan du kan kombinere sex og vår trening.


Sex og dens effekt på kroppen.

Sex påvirker kroppen positivt. Regelmessig, men ikke overdreven sex, forynge kroppen, kvinner og menn. Sex og bodybuilding i prinsippet kompatible, som de er naturlig. Kjærlighet gir en person rett til å møte den fysiske, er prinsippet om å nyte to. I dets fravær, er det en rekke problemer, noe som påvirker hvordan den emosjonelle bakgrunn, og fysisk. Den som avstår fra sex, er ikke sunt, det er et vitenskapelig faktum. Men etter sex, reagerer kroppen tvetydig. For eksempel øker en kvinne nivået av testosteron, det mannlige tvert imot, blir han. I tillegg, kjønn - denne oppgaven med en forholdsvis høyt energiforbruk. Derfor til spørsmålet om kombinasjonen av kjønn og kroppsbygging bør nærmet svært alvorlig.


Kombinasjonen av sex og daglig trening i Norge.

For etter å ha sex i den mannlige kroppen er formet ganske alvorlig anabole pit, ha sex før trening lover en klar reduksjon i strømytelse, og generell økt katabolisme under trening.

Etter trening, er sex også kontraindisert. Den allerede oppbrukt kroppen har en tendens til å komme seg, og sex pålegger en ny byrde på ham, og en ny anabole pit bare i de øyeblikkene når massen skal bygges.


Hvordan, da, å kombinere sex og kroppsbygging?

 Bodybuilder må forstå at det å ha sex i noen treningsdager vil redusere til en viss grad effekten av denne uttalelsen vitenskapelig begrunnet, men i tillegg til de alvorlige fysiske effektene bør tas hensyn til og psykiske effekter. Hvis gjensidig sex er gøy og forbedrer humøret - det er en ny insentiv! Sex er ikke bare en lidenskap, det er kjærlighet, håp, og forstå at du trenger noen. For tilstrekkelig mannlige og kvinnelige sex, er det noe mer, noe som gir et ønske om å leve, og de som er glade - den rezultativen.

Helt unngå sex kan ikke være mer viktig å etablere en middelvei er det du streber etter. Kombiner sex og bodybuilding er best når alle har et relevant sted å være. For eksempel kan du ikke trene hver dag. Fra 6 dager i hallen, som regel bare 3-4 er tilgjengelig. Det er logisk å anta at i de andre 3-4 dager, kan du ha sex med en partner uten noen konsekvenser. Og det ville være et fornuftig valg, ikke i de dager da opplæring vil bringe deg ønsket nærhet av glede og et ekstra insentiv for nye treningsøkter.


Sex og konkurransen.

Prekonkur- periode og vanlig trening, helt forskjellige ting. Hvis sex gjør vondt under grunnleggende opplæring, i perioder før konkurransen snarere dens rolle er positiv. Sex og bodybuilding kompatibilitet, i forkant av konkurransen, fordi opplæringsmålene i disse øyeblikkene er av en helt annen farge. Før konkurransen utøverne jobber mer på terreng, og rundet opp ekstra kilo. Sex i dette tilfellet er det ikke forstyrrer øvelsene, og kiloene vil bli rundet opp mye raskere. Sex før konkurransen i bodybuilding er et stort pluss!

Hvis du er en bodybuilder i Norge for andre formål, for eksempel kraft sport, så sex kan spille en negativ rolle. bør ikke engasjere seg i sex før konkurranse kraft, vil dette resultere i en tilsynelatende reduksjon i kraftprisene hos menn.


Sex og bodybuilding for kvinner.

Vakker halvparten av menneskeheten i form av å kombinere forretninger med fornøyelse så mye mer heldig. Først sex tar ikke mye styrke hos kvinner, og er ikke et anabole pit. I to, etter å ha sex med kvinner forbedrer den generelle dynamikken og former for testosteron overflødig. Kvinner kan kombinere sex og sport i alle, ikke rart de sier at en kvinne laget for kjærlighet, så godt som mulig.

En ting å huske på de vakre damene, er at sex forbruker mye kalorier. Hvis dette faktum ikke er tatt hensyn til, da øvelsen vil være i orden, men resultatet vil ikke bli. Lovers kombinere sex og kropp bygning, må du ta vare på et bedre kosthold.


Bodybuilding, steroider, og kjærlighet, hva er virkelighet?

Det antas en eller annen grunn er ofte at de sterke gutta har dårlig styrke. Jeg merker med en gang - det er det ikke. Av seg selv, bodybuilding ikke undertrykke seksuell funksjon. Snarere muskuløs kropp idrettsutøver, mye mer forberedt på enhver form for aktivitet, inkludert sex. Problemer oppstår bare når bruken av steroider av idrettsutøvere. AU (anabole steroider) faller i leveren er ikke alltid riktig, 90% av noen av høyttalerne delvis former av østrogen i slutten. Kvinnelige kjønnshormonet ikke skader bare kvinner, for menn, er det en forferdelig ulykke. Det hemmer seksuell funksjon, dette er virkeligheten! Sex og bodybuilding ting er ikke bare kompatibel, men også utfyller hverandre perfekt. Steroider - Dette er den viktigste fienden av utøveren, bruker dem, være forberedt på å sykdommer i lever, nyre, hormon ubalanse, kreft! Trening er rettferdig, tydelig og åpen, la i hjertet av kjærlighet, og resultatet vil bli, og glede!

03. Mar 2017
Grunnleggende om bodybuilding

Mer eller mindre erfaren kroppsbygger danner til slutt sin økter ordning og systematisk justerer det som passer dine behov. Veien til selv valg av riktig trening er gjennom en gradvis læring av sin egen kropp og identifisere behovene til idrett. Bodybuilding workout program er avhengig av det endelige målet. Vi trenger å få vekt, eller styrke til å danne lettelse.


Fundament

Nykommere i Norge i de første månedene bør ikke hamre hodet vekslende lodd, diagrammer og øvelser. De trenger bare å bli involvert, for å varme opp musklene, få nok vekt for den etterfølgende arbeid, næring muskel glykogen. Bare noen måneder senere kan byttes arbeid på ulike muskelgrupper.

Muskelvekst er provosert av deres forsøk på å tilpasse seg de eksisterende laster. Hvis de peretrudilis i gym, kroppen begynner å akkumulere styrke og bygge opp materialet for å kunne styre den neste gang. Så vokser masse og styrke ligger. Etter hvert blir kroppen vant til en viss grad av trening og stopper veksten av muskelmasse. Derfor er en trening ordning til slutt føre til en stabil sluttresultatet. For å gå videre, trenger du litt å overbelaste kroppen eller pop ham nye typer oppgaver. Med andre ord, trenger kroppen å stadig kaste opp nye utfordringer, så han hadde ikke tid til å tilpasse seg og stadig søkt å utvikle.


Hovedprogrammet for bodybuilding i Norge

Gradvis, er hver konkurrent sin egen opplæringsplan. Men for det første, kan du bruke et grunnleggende program for å forberede seg for videre finere innstillinger og føler kroppen din.

Dette systemet er malt i tre dager. På en pause mellom klasser på en dag. Hver dag rocke definert muskler, den andre på den tiden av forrige trening og hvile er hamstring strøm til den neste. Denne sykliske natur tillater oss å oppnå et godt resultat.

Alle øvelsene er gjort i tre sett av åtte repetisjoner, med mindre annet er angitt. Vekt bør velges uavhengig av hverandre. Pausen mellom settene maksimalt to minutter. Så, den grunnleggende bodybuilding program.Dag en: kjører ben og skuldre

 • Beinpress.
 • Knebøy.
 • Rise på tærne mens du står, for å gjøre 12-15 repetisjoner.
 • Bench stang, utført i en stående posisjon.
 • Raising Hånd i hånd med manualer i skråningen, er det nødvendig å utføre 10-12 repetisjoner.
 • Avl hender med manualer i hånden mens du står, er det nødvendig å gjøre 10-12 repetisjoner.
 • Twisting.


Dag to: jobbe triceps og bryst

 • Benk gjort i liggende stilling.
 • Trykk med manualer, utført i liggende stilling.
 • Dips som mulig med last.
 • Vertikal benk for å blokkere simulatoren.
 • Fransk presse.


Dag tre: arbeider tilbake og biceps

 • Markløft.
 • Pullups.
 • Tangen er utført i skråningen.
 • Heve bar til biceps, ikke stående.
 • Link dumbbell til hoften.
 • Opplæring biceps, utført på benken ved Scott.
 • Heve bena i en skrustikke.


Dette bodybuilding program kan være effektive i de første månedene av arbeidsforholdet. Etter det krever justeringer. Denne erstatning kan være treningsintensitet endringsarbeid for enkelte muskelgrupper.


Det legges vekt på et sett av muskelmasse

Funksjoner av trening for å sette vektvekslende belastning og treningsintensiteten. Hallen er ikke mer enn en time bør utføres for ikke å forstyrre kroppens. Du har ikke råd til å hvile mellom settene mer enn to minutter. Det er viktig å regelmessig oppdatere systemet, slik at musklene ikke har tid til å tilpasse seg. Dette er ikke å forlate de grunnleggende øvelser, trenger du mer enn det å starte med dem.


Vektleggingen av lettelse

Det er den vanskeligste typen aktiviteter som vet bodybuilding treningsprogram og diett i dette tilfellet er det spesielt intens. "Tørke" av kroppen avhenger både av belastning og mange egenskaper til en organisme. I et stort antall av muskelmasse tar tid mønster, bør dette tas i betraktning. For det første, for å øke antall repetisjoner og tilnærminger. Øvelser for å gjøre det bedre med mindre vekt, men mer dyktig. I dette tilfellet er, jo mer kalorier brent. Også viktige aerobe elementer: løping, turgåing, trimsykkel, som varer 40-60 minutter. "Tørking" innebærer sport kosthold, tilpasset egenskapene til utøveren.


Det legges vekt på kraft

Det primære målet med styrketrening - vektøkning. Hvordan skjer dette? Du bør begynne med 60% av arbeidsvekt for 8 reps. Hver uke dette blir det tilsatt 10 vekt%, mens etter fem uker maksimalt nivå vil ikke nådd. Under dette systemet, trening i kroppen sparer energi, så å bruke den. Det er også svært viktig å muskel utvinning og et balansert kosthold før og etter klasser.

bodybuilding program vil være virkelig effektiv når utøveren lærer å kjenne kroppen. Den kommer med tiden. Og til å begynne med, det er bedre å lytte til råd fra erfarne trenere. Hva anbefaler du trener?

03. Mar 2017
Fare bodybuilding trening

Vel, som blant oss ikke drømme om en vakker kropp? Bare for noen, det er fremdeles en drøm, og den andre drømmen kommer til liv. Spørsmålet er bare i det som er innebygd i konseptet med en vakker kropp, fordi alle i dette respektere hans mening. Like viktig er spørsmålet om hva som er i stand til å nå målet.

Beauty krever offer. Og hvordan disse ofrene er rettferdiggjort, og om det er fornuftig å holde dem, hvis du er i slutten beregningen vil være helse? Når gjort populært bodybuilding er fremdeles på toppen av popularitet. Dessuten er trening i gymsalen besøkte ikke bare menn, men også kvinner. Konkurransen, som er basert på evalueringsparametere av kroppen. Så hva er det - en sport eller kunst, og faren for bodybuilding bodybuilding.

Bodybuilding Bodybuilding eller, bokstavelig oversatt som kroppen bygningen. Dette er sant, fordi ved hjelp av spesielle fysiske øvelser med tung trening utstyr, samt høy effekt kapasitet er nådd kroppen muskulatur. Slike folk er veldig lett å få øye på blant resten, fordi de skiller seg i konkrete relieffer muskler og populært kalt bare - pitching.

 

Mange mennesker i Norge sammenlignet med kunst av bodybuilding, men sterkest likestille ham til sporten. Men det er egentlig en moot poeng, fordi det er en bodybuilding konkurranse der dommerne vurdere deltakerne bare muskler, symmetri og estetikk volum. Vel, i det som annen idrett plasserer jeg vinner, og tittelen er ikke avhengig av å oppnå sportslige dyktighet og manifestert, og fra strukturen av kroppen? På den annen side, at kroppen er verdsatt, mye fysisk anstrengelse var.


Fare bodybuilding trening

Det er generelt akseptert at idrettsutøvere har misunnelsesverdig helse. Det er bare fysisk trening og profesjonelle sports - svært forskjellige ting. Hvis vi ser på bodybuilding som en sport, men i virkeligheten, han egentlig er, han ikke bare bringer helse, men også utgjør en risiko.


Hva er et menneske?

Hvis overdrevet, av vann, fett og muskel. Hver person er et annet forhold, men i alle fall ikke akseptabel fra synspunkt av en kroppsbygger. For en normal person er normen i kroppsfett på ca 15%. For kroppsbyggere i Norge dette er uakseptabelt - de er kjørt til 5-6% fett, glemme, i jakten på dannelsen av kroppen som fett spiller en viktig rolle i kroppen. Brudd på denne balansen kan ha en negativ innvirkning på helsen. Med tydelig mangel på kroppsfett hver kalori er "på lager", og hvis det ikke brenner, så veldig snart kan du få vekt mye mer enn før treningen. Vanligvis dette skjer ved opphør av bodybuilding.

Før deltakelse i konkurransen er svært ofte nødvendig for raskt ned i vekt, men det er absolutt et slag mot kroppen - metabolismen, endokrine systemet svikter, og hjertet av slike ytelser ikke bringer belastninger.

 

Kroppsvekt elimineres ikke bare ved å brenne fett, men også utskillelsen av kroppsvæsker, som er involvert i alle vitale prosesser. Samtidig er ekskludert fra kosten til salt, som har egenskapen til å holde på vann i kroppen, og derfor er det nummer en fiende. Vannmangel truer dehydrering, demineralisering, svakhet, kramper og besvimelse. Motta spesial, farmakologiske diuretika som fremmer utskillelse av væske, forårsaket brudd på elektrolytt metabolisme og truende alvorlig sykdom - og med død.


Og det er ikke alt. Byggingen av et slikt organ, som vi pleide å se på kroppsbyggere som arbeider med dette i lang tid og seriøst, er ikke mulig uten å ta spesielle medisiner - anabole steroider, proteiner, steroider. Den første fører til sykdommer i nyrer, lever og bukspyttkjertel, den andre - til nyre nefritt, og andre bryter blodtilførselen, oksygen metabolisme, hjerte og andre organer, som til slutt fører til døden.

Selvfølgelig, den enkleste måten å bruke kjemiske tilsetningsstoffer som fremskynder muskelvekst, bare hvis spillet er verdt lyset.

 

I tillegg til alt dette, det er "implisitte" effekter av bodybuilding trening, som ikke er veldig vanlig å si, men likevel, det er problemer.

Først og fremst gjelder dette problemer med hjertet. Som regel gjør trening av hjertemuskelen ikke skje, fordi dette krever aerob trening, men det fører til en reduksjon i muskelvolum.

Flott kropp og overbelastning er ikke klar - ikke deres utholdenhet hest. De arbeider bare enkelte muskelgrupper, lungene er ikke utviklet, hjertet, også. Derfor er avhengige utnytter, sier i friidrett, er det ikke nødvendig.

Ubalansert kosthold, salt-fri diett, tung last og bivirkninger av doping skaper fordøyelsesproblemer og føre til sykdommer i mage-tarmkanalen.

Forsterket opplæring kan skade leddene - de bare slettet.


Oppsummering

Trøstende konklusjoner ikke får - fakta er sta ting. Av risikoen for kroppen er det høyere enn kostnaden av målet. Kroppsbygging Sport vil ikke gjøre en sterk, hardfør, og vil bare undergrave helse. Når ingenting vondt - du ikke tenke på det, men da kan det være for sent.

Det er ingen uenighet, i hvilken som helst idrett, det er stress, traumer og "profesjonelle sår." Men forskjellen er at for en konkurranse utøveren kommer den mest forberedt, på toppen av funksjonen, og bodybuilder - med en haug av muskler, men dårlig helse.

I tillegg gjenstår spørsmålet kontroversielt om skjønnheten i kroppen, spesielt den kvinnelige.


Det er tvilsomt om en slik idrett en slik innsats og utgifter. Hva prioritet er dyrere - for helse eller helsen til sporten på grunn av sporten? Hvor nyttig øvelse i gym uten doping topp i kroppsvekt og naturlige "kuber" av muskler.

Gå til gym, gå i kroppen, men innenfor rimelighetens grenser.

03. Mar 2017
Øvelser for å trene biceps

Et godt utbygd biceps betyr mye å finne idrettsutøver. Derfor er det viktig å velge trening. De som har nettopp startet bodybuilding, vil jeg gjerne advare deg om at denne muskelen ikke ser flott i seg selv, men kombinert med andre velutviklede kroppens muskler. bicep størrelse bør stå i forhold til alle de andre muskelgrupper. Derfor gjør øvelsen, bør vi ikke glemme andre muskler.

Deretter vil du lære nøyaktig hvordan å svinge høyre biceps, slik at belastningen primært på ham.


Hva gir dette muskeltrening

Bortsett danne dette trening øker styrken i armene betydelig. Dette vil tillate deg å forbedre sine prestasjoner i slike øvelser som markløft og benkpress. I tillegg til å oppnå suksess i mange idretter som krever hånd.


Hvordan trene hjemme

Først vil vi fokusere på hvordan å pumpe opp biceps hjemme. La oss anta at en eller annen grunn ikke kan gå til gym. Betyr dette at du må stoppe treningen? Of course, no.

Fullt mulig å utføre mange øvelser for biceps i hjemmet. Den enkleste ting du kan gjøre hjemme - det er pushups. Selvfølgelig er denne oppgave ikke bare på biceps, men også på alle andre muskler i armer, skuldre og brystkassen. Men denne øvelsen - den rimeligste. Hvis man ønsker å øke belastningen, kan den bæres på baksiden av ryggsekken med en last.


Øvelser med vekter

Svulmende biceps manualer akkurat nok. Slik trening kan utføres både i treningsstudio og hjemme.


Curls med manualer

Passer de fleste vanlige manualer. De mest effektive pumpe biceps curl mens du sitter på en stol:


På puster, bør armen bøyes, og inspirasjons - unbend. Du kan starte med 8-12 repetisjoner. Hvis du føler at du er en gjentakelse lett, øke vekten av dumbbell. Antall tilnærminger 3.

Hånd stilling kan være forskjellig. Du kan holde dem i luften, eller du kan henge tilbake med albuen på kneet og låret. Du kan med hell veksle mellom disse stillingene. Unbend og bøy hendene bør være langsom. Bare i dette tilfelle den høyre arm bar en maksimal belastning. Til tross for sin enkelhet, løfte manualer for biceps sittende - en meget effektiv trening, slik at musklene til å jobbe godt ut.


Hammer løfte manualer

Tenk enda en måte å svinge en dumbbell bicep. Denne øvelsen sirkulerer side av biceps, danner det.


Kjører det på følgende måte:

 • stå oppreist;
 • hender med manualer ned på sidene av overkroppen;
 • børste utplassert tærne til låret (nøytral grep);
 • vekselvis løfte manualer til skulder.


Under ryggen bør holdes rett og ikke sprette ned. Ikke send albuene fremover. Hele byrden skulle falle bare på biceps. Under bøying den ene side, og den andre bør ikke henge avslappet. Det bør være litt bøyd ved albuen og spent.

I hver ende av armen for å bli arrestert i 1-2 sekunder. Baksiden kan være litt bøy, men det bør være fast i en posisjon gjennom hele settet. Se anbefalte rett fram.

Antall repetisjoner: 8-12. Antall tilnærminger 3.

Alternativt kan armen løftes ved vekselvis og sammen. I dette tilfellet, øker belastningen. Pass på å ikke hjelpe utvisning manual bevegelser av ben og overkropp.

Øvelse for biceps "hammer" kan inkludere i sin opplæring som en nybegynner og en erfaren kroppsbygger. I tillegg til trening direkte biceps øvelse er nyttig for å utvikle seg harmonisk og brachioradialis muskel. Det ville ikke tillate henne å se tynne i forhold til biceps.


Øvelser på bar

Hvis siden av huset eller i huset har en horisontal bar, riktig innstramming det også positivt påvirke utviklingen av biceps. Strammer grepet kan være enten direkte eller omvendt. Antall repetisjoner: 10-15. Antall tilnærminger: 3. Hvis du vil fange opp lett, ikke nødvendigvis øke antall repetisjoner, er det bedre å henge ekstra vekt på bena. For en bedre pumpe biceps når utfører pull-ups er ikke anbefalt å rette hendene grundig.

Alle øvelsene er nevnt her er det nødvendig å gjennomføre jevnt, uten rykk. Deretter vil muskelen bli jobbet jevnt og resultatet vil ikke ta lang tid. På kort tid vil du bli den stolte eier av mesteparten av biceps. Og merk at det kan gjøres selv hjemme uten å gå på treningsstudio.


Studier i Norge biceps i gym

Som regel i hallen på arbeidet utføres lettere og resultatet kommer raskt på grunn av det faktum at her vil du ikke utføre 3-4 øvelser, og mye mer. Vil du bruke ulike verktøy for å trene ikke bare muskelen som helhet, men også å fremheve på de forskjellige delene. En god coach kan hjelpe i organiseringen av svært effektiv trening og alltid forsikre. I gym, kan du utføre en konsentrert løft på en biceps med maksimale vekter som ikke er anbefalt å gjøre hjemme.

Husk alltid at hvis målet er en effektiv studie av muskler, deretter utføre øvelser, fjerning av juks.


Heve stang

I motsetning til hjemmemiljø, der det ikke er anbefalt å jobbe med store vekter, som huset ikke kan stå, og ingen å forsikre gym kan legges ut "i full". Løfte barbell biceps stående - en grunnleggende øvelse for biceps. Det regnes som en av de mest effektive for å øke volumet og styrken på biceps.


For stang halsen må tas på skulder bredde hverandre, grep bunnen. Reduksjon biceps prosjektil stiger. Forsiktighet bør utvises slik at albuene ikke er brakt frem. Vanligvis skjer dette når utøveren forsøker å heve bar høyere. Det er ikke nødvendig å gjøre, som belastningen vil flytte fra biceps til deltaet.


Curls sitter på en skråbenk

For denne øvelsen, må du sette deg ned på en tilbøyelig benk og plukke opp en dumbbell. Føttene skal trykkes fast til gulvet, og tilbake - til baksiden av benken. Hendene skal vekselvis bøyd på albuene, løfte manualer. I den øverste stillingen bør være maksimalt utvide børste til henne. Albuene skal ikke mates frem.


Arbeid på en benk med en vektstang Scott

Stange bør holde den gjennomsnittlige omvendt grep. Det var under slike vellykkede andre biceps vil bli fungerte bra. Skuldrene skal være basert på støtte. I denne stilling, faller bare belastningen på biceps. Spesielt effektivt denne øvelsen sirkulerer den nedre del av biceps. Hvis du føler for mye stress i håndleddet leddene, kan du bruke baren med formet hals.


Alternativt kan du bruke Scott benken for å utføre øvelser for biceps med manualer.

Antall repetisjoner: 8-12. Antall tilnærminger 3.

grunnleggende oppgaver for biceps ble gitt, noe som kan utføres uten bruk av simulatorer. Men hvis det er mulig å bruke disse anordninger, er det nødvendig å gjøre.


Øvelser med treningsutstyr i Norge

Komplekset av øvelser for biceps bør også omfatte opplæring i simulatorer. Dette øker produktiviteten.
biceps curl på en simulator ved hjelp av den nedre blokk

 • stå foran tredemøllen og ta tak i den nedre blokken omvendt grep;
 • grep strammer armene til skuldrene ved å bøye i albuene;
 • reset.


Når du utfører denne øvelsen, skal albuene være nær kroppen til belastningen utgjorde bare på biceps.

Endre simulatoren håndtere tauene. Ta tak i dem slik at de bøyde fingrene peker mot hverandre.


Biceps curl i crossover

Vi trenger å stå oppreist, bredde føttene skulder fra hverandre. Ta tak i begge håndtakene og trekk hendene til kronen. Når forlengelse av hender du trenger for å sikre at lasten ikke faller helt og hender var stadig under stress. Som du puster ut, bøye hendene, på en pust - unbend. Antall repetisjoner: 8-12. Antall tilnærminger: 1-2.

Denne øvelsen er ofte utført som den siste.


Sammendrag

I denne korte anmeldelsen presenterer de mest effektive øvelser for biceps. Ved å utføre dem, kan du enkelt oppnå det ønskede resultatet. Det er viktig å organisere trening, for å unngå overdreven tretthet og skader. Hva slags program bør være å trene biceps? Besøker et treningsstudio på daglig basis, er det anbefalt å laste biceps på en dag, noe som gir ham tid til å komme seg. Før hver trening du trenger for å varme opp kroppen av oppvarmingsøvelser. Dette vil unngå en stygg skade som biceps ruptur.

Hvis du bestemmer deg for å vie en hel trening bare biceps, og gi ham et sjokk belastning, så gjør det ikke mer enn en gang i uken.


09. Jan 2017
Pumping

Som det vanligvis ut som vi gjør repeterende bevegelser, å kopiere et verk av pumpen, for derved å fylle muskel av en stor mengde av blod. På slutten av øvelsen (4 - 5 repetisjoner til brudd), vi dramatisk akselerere tempoet i gjennomføringen av bevegelse. Som et resultat, muskel "revet" fra en overflod av blod er rett og slett ikke tid til å pumpe den. Dette er den virkelige pampas!


Pumping (med inglisha "pumping" - er å pumpe) - følelsen av blodtilførselen til musklene, etterfulgt av sin "svulmende" og "segl".

Arter

1. Produktiv

Det kan kalles Pumping som vi stimulerer muskelvekst. That - det er trener de langsomme muskelfibre (IIM), strekke konseptet, eller bare trene i mange povtorno1.

2. Cosmetic

Navnet taler for seg selv. Dette pampas, som er designet for å øke muskel før bildet ble tatt eller ytelse.

Hva er fordelene?

1) Stretching fascia

Det første du må forstå er at muskelen fascia og hvorfor det er så viktig å strekke.

Fascia - en "cover" av bindevev som dekker våre muskler og organer. Denne "konvolutten" hjelper kroppen til å gjennomføre en rekke shake og vibrasjon.


Praksis igjen muskel fascia strukket henne, men etter en treningsøkt, på grunn av dens egenskaper, "Case" gjenvinner sin opprinnelige form, krymper muskler tilbake og gir den opprinnelige utseende. Men det er gode nyheter. Hvis du regelmessig strekke konseptet, det "glemmer" sin tidligere form og får en ny, vokser i størrelse

2) Kosmetisk krovenapolnenie

Hvis du må utføre på arrangementet, eller å spille i en fotoseanse, pampas muskler - dette er den perfekte assistent! Forresten, har forskere vist at denne teknikken øker muskelstørrelse med 10-20%, men dessverre er denne prosessen reversibel, og musklene skaffe opprinnelige utseende etter en stund.


3) De beste transportere næringsstoffer

Det er regnet som følger: bedre blodstrøm - en bedre næringstransport. Men dette spørsmålet er moot. Hvor mye raskere vil passere transport av ulike hjelpemidler? I en time? På de to? Selv om det er slik, så hva forskjell vil det skje for et par timer tidligere eller senere Hva skal assimilert av kroppen, og slik vil det bli kjøpt opp - tid spiller den viktigste rollen.

4) frigjøring av forskjellige hormoner

Science forteller oss at næringsstoffene henfallsproduktene (melk og andre slagger) som er dannet under og etter trening, er i stand til å øke utskillelsen av testosteron og veksthormon. Dette er bevist ved en rekke eksperimenter.


5) Tvunget tørking

Er raskere og bedre, men bare hvis du er på "vitaminer" (du må være klar over viktigheten av denne komponenten, selv om en del av muskelen vil måtte betale i alle fall, uansett oppdrett.

Hva er skaden?

1) Hvis du er "midt", deretter Pumping - dette er ikke de beste stil garantert til å brenne fett. I haugen med en lav mengde karbohydrater og for lite kalori, høy re-trening "å brenne" alle musklene du har ringt. Det er bedre å holde seg til standard, baseline arbeid i denne saken.

2) Mer enn skade, ser jeg ikke

09. Jan 2017
Hvordan lage et hjem gym?

Sunn livsstil for en lang tid kom inn i moten, og med det, fansen følte behov for å engasjere seg i idrettsøvelser hjemme i sin gym.

Opprette et komfortabelt hjem treningsstudio eller i et hus på landet er ikke bare materielle fordeler, men også sparer verdifull personlig tid, som opplever et underskudd på en hvilken som helst moderne mennesket.

Velg et sted

Uansett, er alternativene begrenset selv byggingen av gym i første omgang tilgjengelig for slike formål frittlevende plass. Det beste alternativet for vårt formål vil være et fritt område utvidelsen i et hus på landet (på verandaen eller i den isolerte loftet).

Mye oppmerksomhet i denne forbindelse bør tas hensyn til ventilasjon av rommet og antall vinduer i det - det bør være mye.

Viktig! Et stort antall vindusåpninger spiller en viktig rolle både i rommet ventilasjon, og i å sette opp en koselig atmosfære, noe som skaper en positiv holdning og ekstra motivasjon for idrett.

Det andre viktige punktet i valg av steder for gym - det er hans område. Ifølge medisinske og helse standarder, er minstekravet til området gym på størrelse med 10 kvadratmeter.

Hvis du møter den gitte parameteren er ikke mulig - ikke bekymre deg, fordi vårt hjem gym, og dermed er egnet og mindre gulvareal. Tar liten plass samtidig gir opphav til nye spørsmål: hvordan du effektivt imøtekomme simulatorer og i hvilke mengder.

Velg en layout

Så, har du bestemt på plasseringen for gym, og det er på tide å reflektere over rasjonalitet planlegge hvordan best å plassere sportsutstyr? På samme tid i hvert rom, som regel, det har sine egne særegenheter, som også må vurderes i å sette simulatorer.

Ved arrangement av plass i prioritet bør være å ta hensyn til slike elementer som:

• Vinduer og dører: når du åpner og lukker ved et uhell kan bli skadet (hvis du svinger døren, glidende design anbefales);

• Speil er best plassert på den motsatte side av vinduet;

• Nøye plassering av lys, stikkontakter og brytere, tar hensyn til plasseringen av sportsutstyr gjør det mulig å eliminere bruken av ulike hjelpemidler, som for eksempel skjøteledninger;

• Belysning modus: sports mest hensiktsmessig belysning ovenfra;

• lysarmaturer egenskaper: det er nødvendig å ta hensyn til at klassene er mest komfortabel med diffust hvitt lys spektrum og intensitet som er nærmest dagslys;

• Effektiv forsert ventilasjon er nødvendig uten å lykkes, fordi frisk luft - med utgangspunkt i fullskala øvelse.

Vi velger gulv

Den neste viktigste elementet i gym som påvirker komfort under trening - gulv, hvis viktigste egenskap er holdbarhet.

Den beste gulvbelegg for selv byggingen av idrettshallen er en flytende sement, og på den annen side, de mislykkede materialer for vårt formål er klinker

Merk egnede alternative gulv alternativer for et hjem gym:

• Teppe på grunnlag av fortykket - er et godt alternativ gulv på steder for øvelser som er utført sitte eller ligge;

• Cork Tree - skiller seg utmerket lydisolerende egenskaper, og i tillegg også en fjær effekt;

• Spesialisert gummibelegg - selges i DIY butikker eller fliser, eller rulles opp i ruller.

Prioriteten i denne listen vil bruke for gulv gummi gulvfliser, som den har en god lydisolasjon, og har en forholdsvis lav pris.

Hvis de ovennevnte materialer for noen grunn ikke passer i gym, kan du også bruke laminat og egnet vinyl fliser, linoleum og vanlige.

Som grunnlag for sistnevnte, kan du bruke en tykk gummi underlaget legges direkte på undergulvet.

Vær spesielt oppmerksom på isolasjonen av gym hvis det stedet du velger frie områder, ikke relatert til oppvarming av din stue. Ikke mindre viktig i denne forbindelse er isolering av gulv.

09. Jan 2017
Kjøre og bodybuilding . Skade eller nytte ...?

Mange nybegynnere i bodybuilding siden workout rart: om å forbedre ytelsen jogging? Eller på en annen måte: om jogging er effektivt for å få mager muskel? Før du svarer på dette spørsmålet, bør du vurdere de to motstridende synspunkter som råder i verden av idrett.

Running og bodybuilding: skade eller nytte?

Kjører bodybuilding definitivt skadelig. Tilhengere av denne versjonen hevder sin posisjon i at jogging en negativ innvirkning på tilstanden til utøveren. Ifølge dem, kjører som lastsiden, gjeting fett og forårsaker svetting, som et resultat har vi et tap av muskelmasse. I dette løpet tar det styrke, så er, vil en bodybuilder får mindre effekt fra trening i gymsalen.

Et alternativt syn hevder det motsatte punktet. Ifølge tilhengere av jogging, kjører svært nyttig for å få mager muskel. Muskler krever høy flyt og moderate belastninger som nettopp opprettet mens jogging. Derfor, i tillegg til masse bodybuilder i gym, er det ønskelig å kjøre på dagen for 5-10 kilometer. I dette tilfelle er det best å dele trening og løping, på bekostning av den maksimale effekt. Selv om det drives av seg selv ikke øke muskelmasse, er det en kraftig stimulerende faktor.

Diskusjonen om kompatibiliteten raser og bodybuilding er fortsatt relevant den dag i dag. Begge sider bringe nok logiske argumenter, men til slutt overbevise en motstander ennå ingen har lyktes. Deretter vil vi se på ulike aspekter av effekten av jogging på kroppen bodybuilder for å øke muskelmasse, samt muligheten for jogging som et supplement til trening i hallen.

Running og muskelmasse

I prosessen med å miste vekt er umulig å unngå tap av muskelmasse, men det kan ikke angis uten et sett av kroppsfett. Det er, ved første øyekast, løping, nådeløst å brenne kalorier nyttige for bodybuilding kan ikke være. Men hvis vi ser på det på en annen måte, er det mulig å finne ut at ved hjelp av løp kan ikke bare fjerne de ekstra pounds, men også få muskelmasse raskere.

Alle vet at aerobic treningsøkter føre til ødeleggelse av muskelfibre. Det er av denne grunn at de fleste av sikkerhetsstyrker forsøker å beskytte seg mot dem. På samme tid, ikke alle vet at aerob trening, inkludert løpe, akselerere metabolske prosesser og ikke er mer enn en naturlig anabolics. Med et slikt syn for å kjøre kan det sies at dette er virkelig en god hjelper for bodybuilder, og kan ikke ta skade. Men alt er ikke så lett som det virker. Når jogging virkelig små muskelfibre brytes ned, og hvis de blir involvert i mye, ikke å ta konkrete tiltak, bodybuilder er faktisk forårsake skade.

For å være nyttig å kombinere Kroppsbygging og kjører, må du kjenne og følge visse regler. Utføre aerob trening krever store mengder energi, som er den viktigste kilden for kroppen - karbohydrater. Dermed, hvis du ønsker å gå ned i vekt gjennom morgenen eller kvelden jogge, bør redusere inntaket av karbohydrater til kroppen bruke energi fra sine naturressurser - fett. Det bør også øke mengden av protein i kosten for å redusere tap av muskelfibre.

Hvis du ønsker å bruke som en naturlig anabole nødvendig, tvert imot, økt forbruk av karbohydrater og følgelig energireserver i kroppen. Mengden av protein kan ikke berøres. I dette tilfellet, vil kroppen fett ikke bli tynnere, men effekten av styrketrening vil øke betydelig. I tillegg, jogging utvikle utholdenhet, som er i bedring etter lasting er raskere.

Utvikling av utholdenhet. Fordelene ved jogging

Når du kjører med så aktive giftstoffer og jevnet metabolisme. Ved ytterligere oksygen legge inn alle celler (inkludert muskler og hjerne), "vasket". Dette har en positiv effekt på musklene og i sentralnervesystemet (CNS), spesielt i hjernen. Den beste arbeid i sentralnervesystemet er godt koordinert arbeid av muskler, til etter trening stresstoleranse, reduksjon av skader og overtrening, så vel som den beste muskelvekst. Muskler effektivt vokse og drives ved hjelp av disse organeller. Akselerere muskelvekst krever en økning i aktivitet og antall mitokondrier. Dette er bare fremme aerobic aktivitet. Veksten i størrelse og antall mitokondrier øker muskelreserver og gir en ekstra drivkraft til deres utvikling.

Som andre sykliske trening jogging maksimal utvikler generell utholdenhet. I tillegg styrker jogging hjerte- og luftveier, forårsaker dem til å operere med maksimal kapasitet, det har også en positiv effekt på metabolismen og sirkulasjon.

Hva er bruk for kroppsbygging?

1. Utvikle utholdenhet jogging, vil du være i stand til å trene med en mye større innflytelse, føler du deg trygg på sine evner. Samtidig gjenopprette styrke etter styrketrening vil være raskere. Dermed vil kjøre gi deg muligheten til å engasjere seg mer intensivt for å øke belastningen og raskere muskelvekst.

2. Mens du kjører vanlig belastning tvinge kroppen til å brenne kalorier fordøye fett reservene til energi som trengs for rekreasjon. Dette fører til bedre lindring legeme.

3. Med pumpen kjører kan være gode leggmusklene. Når tung grunnlegg øvelser som involverer musklene er generelt store og mindre slipp fra arbeidet, noe som fører til deres underutvikling. Running innebærer jobbe disse muskelfibre, som dermed vil allerede være involvert i tung trening. Driftsvekt umiddelbart øke, og store muskler blir tvunget til å vokse opp til å jobbe med store vekter.

Kjører kompenserer for det faktum at du ikke fullt ut kan få i løpet av styrketrening, det vil si, skaper en slags balanse. Klasser på treningsstudioet har en positiv effekt på hjertet, men kan ikke få det til å fungere på full kapasitet. Samme historien med lettelse: det er mange spesielle opplæringssystemer, utvikle det lettelse, men de er veldig mye plaget av utøveren. Catching kjører, kan du enkelt forbedre kroppen lettelse.

Running og somatotypes


Så vi fant ut at bodybuilding og går helt i tråd med hverandre, men som allerede nevnt, er det nødvendig å vite nøyaktig hva formålet du ta det med i treningsprogrammet ditt. Du bør også vurdere hva din kroppstype.

Kroppstype (somatotype) definerer generell karakter av treningen, ikke bare i hallen, men utenfor det, når det gjelder tilfeller der en utøver har tydd til ulike kombinasjoner av trening, inkludert bodybuilding og kjører. Behovet for å kombinere utholdenhetstrening og fleksibilitet øvelser for bodybuilding påpekt av Yuri Vlasov.

Til tross for den definisjonen, somatisk - er ikke bare en type kropp, det er litt av en konstitusjonell kroppen psykologi, utviklet en teori som Sheldon og Kretschmer. Sin essens er som følger. Det er tre grunnleggende typer kroppen: Full (endomorphs), tynne (ectomorphs eller hardgainer) og friidrett (mesomorphs), mellom hvilke det er også et bredt utvalg av typer overgang. Fra synspunkt av teorien, har hver kroppstype noen psykologi, men i forbindelse med bodybuilding er av underordnet betydning. Det er viktig at gjennom somatotype bestemmes retningen av utvikling av kroppen, så vel som muligheten for å justere sistnevnte.

• Ectomorphs

Å vite din egen somatotype, kan du kombinere trening i hallen med jogging med størst effektivitet. Hvis du tar ectomorphs, da, ved første øyekast, slik kombinasjon ville virke nesten ubrukelig. Løping engasjert, som regel, for å redusere fett tykkelse, som har nesten ingen ectomorph. På den annen side er den løpende belastning aerob, der virker primært "langsom" muskelfibre (f.eks. N. røde fibre som er gjennomtrengt av et nettverk av kapillærer tett). På samme måte, men i mindre grad benyttes ved kjøring av det mellomliggende fibertype (mellom den hvite og røde, rask og langsom).

Når du gjør arbeidet med vekter rask fiber og mellom type fiber, men i mindre grad. Det som følger av dette? Ectomorph ved å kombinere jogging og trening i hallen kan være raskt og effektivt bygge muskelmasse på bekostning av en full belastning på hver enkelt muskelfibre og dermed muskelvekst i hele volumet. Tradisjonelle kombinasjonen av bodybuilding og kjører øvelser det ikke passer, men å skille dem i tide (kjører i dager, gratis trening), vil det bli et flott resultat.

Det viktigste her - for ikke å utføre øvelsene på en dag på beina og løp, ellers musklene vil ikke ha tid til å komme seg, noe som kan føre til overtrening. Også, ikke kjøre med akselerasjon, som sistnevnte påvirker de raske fibrene og brenne glykogen, som på ectomorphs utvinne svært sakte. Kjører anbefales å utføre en langsom, rolig tempo. Tillatt ekstra belasting av Greaves og belter. Utfør kjører trening er ikke mer enn to ganger i uken.

• Endomorphs

I alle endomorphs går det ganske annerledes. For det første er det anbefalt å kjøre bare til den lokale akselerasjon, noe som fører til en betydelig (opptil 7%) akselerere metabolisme i 20-24 timer for fullføring av kjøringen. Dernest, jogging endomorphs trenger rett etter skolen i gym. Når du arbeider med vekter muskler til å overleve alle glykogenlagrene, og mens jogging den eneste kilden til energi er fett, og i vilkårene for aerobic trening og tilbringer ganske akseptabelt.

Det er også problemer med timingen av kjøringen. Å brenne overflødig fett jogge om morgenen, men hvis du er i hallen på trening er best utføres om kvelden, deretter en sekvens av å kombinere Kroppsbygging og kjører blir umulig. Det vil være bra hvis utøveren vil være i stand til å flytte hele morgenen. Hvis ikke, så er det to alternativer. Den første - å utføre både morgen og kveld (etter trening) drevne, som kjøres to ganger. For endomorphs - et klart pluss, men ikke alltid ut til å gjennomføre det. Det andre alternativet - å gjennomføre jogge i rommet uten dager og treningsdager kjøres bare etter trening. I denne post-workout jogging nødvendigvis utføre med lokale akselerasjoner og skal kjøre hver dag.

• mesomorph

For mesomorphs kombinasjon av løping og bodybuilding - en flott mulighet til omfattende utbygging av kroppen, dens utholdenhet og styrke samtidig. Mesomorph kjøring skal kunne gjennomføres uten akselerasjon, i samme rytme. Dermed er belastningen kun langsomme fibre og glykogen knapt forbrukes. Når du arbeider i rommet vokser hovedsakelig raske fibre under kjøring - sakte. Mesomorph ville være best å alternative dager med trening på treningsstudio og jogging.

Kvele

Men uansett somatotype, kombinere Kroppsbygging og kjører, må du være spesielt oppmerksom på helsen til kneet komposisjoner. Knebøy med en joggetur i betydelig grad øke risikoen for skader, noe som er spesielt høy for netto og endomorphs ectomorphs, samt for idrettsutøvere, hvis kroppen er i en posisjon mellomting mellom disse to typene. Begge er preget av dårlig utvikling av sener og muskelmasse.

Av denne grunn bør ectomorph kjøres ikke mer enn 20 til 25 minutter av gangen og knebøy med en vekt på ikke mer enn to fremgangsmåter (5 repetisjoner). Endomorphs må også kjøre 40-50 minutter om gangen, så når du kombinerer trening i treningsstudio og jogging i knebøy trenger å redusere vekten av vektstang og antall tilnærminger som til to. Men mesomorphs kan kombinere løping og bodybuilding er helt smertefri. Det samme gjelder vanligvis til mellomtype mellom mesomorph og ectomorph (endomorph).

Konklusjon

Dermed summere linje under spørsmålet om å kombinere trening i treningsstudio og jogging, er det mulig å si at jogging i seg selv å få muskel massen. Imidlertid vil kjøre være nyttig for noen treningsøkter kroppsbyggere som en naturlig anabole, fremmer akselerert rekruttering av muskelmasse. Derfor enhver og alle utøvere er anbefalt, i tillegg til å trene på treningsstudio, jogging.

Samtidig er, selvfølgelig, må hoveddelen som skal gjøres på vekt trening. Running bør fungere som et supplement, og hvis de blir båret bort mye kan være skadelig for helsen din. Du bør også ta hensyn til kroppstype og gjøre treningsprogrammet tar hensyn til egenskapene til flyt av prosesser i kroppen som er ansvarlig for muskelvekst og restitusjon. Å velge riktig modus, vil du sikre deg en betydelig fremgang i rekrutteringen av muskelmasse.

09. Jan 2017
Den beste maten for et sett av muskelmasse

Muskel vekst vil ikke bli, hvis ikke regelmessig bruke produktene for et sett av muskelmasse. For det første, bør kostholdet være til stede i mer kalorier enn det som er brent per dag. Med andre ord, for muskelvekst krever et tilstrekkelig antall av "byggeklosser".

Riktig ernæring er svært viktig, fordi de nødvendige kaloriene kommer fra "feil" mat kan bare føre til en følelse av tyngde, ikke ønsket fremgang i å bygge muskler. Inkludert spesialprodukter for et sett av muskelmasse i kostholdet ditt, kan du enkelt oppnå ønsket resultat.


Hva er produkter av muskel rekruttering må først

De beste produkter er ikke vanskelig for et sett av muskelmasse, og noen av dem bare trenger å skiftes ut. For eksempel kokt havregryn for råolje. Forbered det enkelt: et par skjeer av ukokt havregryn blandet med skiver banan og hell melken.

Også frisk frukt som inneholder mye vann, er det bedre å erstatte den tørkede frukten. Så du kan få ti ganger mer kalorier du trenger. Hvite fisk, erstatte laksen. Det er ikke bare inneholder fettsyrer, men også bidrar til utmerket sett av muskelmasse.

Fra listen over produkter for et sett av muskelmasse bør utelukkes eggehviter, og erstatte dem med hele egg. Eggeplommer inneholder mange nyttige elementer, opprettholde normal kolesterol.

Fettfattig yoghurt ost erstatning. Det mer kalorier og protein to ganger. Ikke spis brød, velge de beste bagels.

Bare små endringer i kostholdet ditt kan hjelpe deg å oppnå dette målet uten ubehag og spising.

09. Jan 2017
Valget av sko for bodybuilding

Den beste måten å ikke bli fanget i valg av sko for bodybuilding, er det litt tidlig å spørre temaet. Vi tilbyr deg de grunnleggende fakta som du bør vite når du velger sko.

Selv om du er en personlig trener, bør du tenke nøye før du velger. Til dags dato er det et meget stort utvalg av sko. Husk alltid at billigere sko, jo mer vil det påvirke føtter, ankler, legger, lår, knær, og selv skade henne tilbake! Du definitivt får hva du betaler for - og bruke litt mer penger er nødvendig, slik at i fremtiden for å få et godt resultat. Avhengig av hvilken type handling med valg kan variere. Selv atletisk karriere kan avhenge i stor grad på et par joggesko.

Det er mange slags typer sko, men for enkelhet, la oss snakke om de første joggesko. Dette er en sko som er opprettet på bakgrunn av mange teknologiske utviklingen, fordi vite mer om dem, kan du få et overblikk over hele skoen.

Ikke bruk joggesko aerobic. Joggesko er for høyt over bakken, og du kan selv forrykke ankelen. Jo høyere base, jo mer sannsynlig at du vil slå opp beinet hans. Joggesko for andre idretter utformet med lave såler, fordi mer stabil i sidebevegelser. Du må velge riktig sko for enhver form for aktivitet, kan ett par ikke være egnet for alle.

Det er 3 typer joggesko:

Støtdempende: gir maksimal demping, men støtten er ikke veldig bra.

Stabiliserende: såle med et meget slitesterkt materiale, for menn som veier mer enn 90 kilo og kvinner over 70.

Kontroll trafikk: svært solide sko, vanligvis når en person med et bredt fots eller flate føtter.

Grunnleggende terminologi

Sole:

Jo mer veie deg mer flat bør være alene. Tegning på slitebanen er direkte avhengig av overflaten der du skal kjøre.

Top:

Dette er den del av skoen som dekker foten. Hun trenger å puste og vedlikeholde godt. Sneakers bør være på en finger mer fra foten størrelse. Når du kjører, må foten et sted å gli i kontakt med bakken.

Heel:

Det er et vanskelig kopp, innebygd i sko, for å hindre enhver sideveis bevegelse av hælen. Billige sko har ingen hæler. Når måler kjøpstidspunktet, bør du prøve - hvis det er en hæl, kan du enkelt identifisere lett, og går fra side til side.

Test

Dette er en enkel test for å plukke opp en god sko. Ta av deg skoene, ta på hele overflaten av foten fett krem, sette et blankt ark og sette en våt fot på papir, blyant spore våt flekk på benet uten flekker på fingrene. Etter å bringe dette papiret til butikken og ta kontakt med en kvalifisert selger, kan du plukke opp skoene dine, enten det er absorberende eller stabiliserende.

Velg riktig sko

Det riktige valget avhenger av mange faktorer: alder, type aktivitet, overflaten som du skal gjøre øvelsene, sko størrelse, vekt, tidligere erfaring fotproblemer, treningsforhold (varme, fuktighet, etc.).

For noen som har en lav vekt, vil valget være veldig enkelt, fordi det er mange slike sko. For de som har hvert kilogram kroppsvekt tilsvarer 2,5 cm i høyde, egnet sko, selv med salget. Men det er mange mennesker som ikke oppfyller dette kriteriet. Og for de som veier mer enn 100 kg, er dette alternativet mer komplisert.

09. Jan 2017
Muskel minne

Hva er fortsatt muskel minne? Det faktum at vår kropp husker den fysiske belastningen, for eksempel, har forskere bevist at hvis du forestille deg at du kjører, vil det være spenning i de musklene som er ansvarlige for denne øvelsen.

Vitenskapelig sett - er en langsiktig endring i strukturen av muskel samt nerveceller ...

Noen ganger, på grunn av forskjellige omstendigheter, slik som sykdom, skade, har utøveren for å avslutte treningen, noe som resulterer i muskel atrofi og myositt blir redusert i volum på grunn av det faktum at legemet er brukt og i cytoplasmaet meg uten trening.

Uavhengig av dette når tilbake utøveren skjema erstwhile skjema opptas relativt raskt, er utvikling av styrke og utholdenhet mye raskere enn nybegynnere.

Konseptet med muskel-minne har vært kjent i lang tid, har forskere knyttet sitt uttrykk til nervesystemet, er det en forsterkning av neuronal eksitabilitet, nye synapser vises, er det en konsekvens av bedre nevro-muskelspenninger.

Under trening retur idrettsutøver, har han gjennomført akselerert vekst av blodårer, intensivert motor området leveres utskilt neurotrofiske faktorer.

Norske forskere har vist at fibrene i musklene har sin egen hukommelse, og denne fremgangsmåten er forbundet med fremvekst av nye kjerner. Volokna- Disse er celler som i sin tur skjema muskelvev lengde vanligvis lik lengden muskelvev

Blant annet muskelvev og en flerhet av flere kjerner.

Det har lenge vært påvist at muskelvekst finner sted ved å øke antallet av kjerner i muskelvev. Jo flere kjerner den bedre mann arbeider gener som styrer syntesen av kontraktile proteiner kontroll.

Under forsøkene ble det påvist at forandringen i lang tid, selv i 3 måneder atrofi antall kjerner ikke har avtatt, men bare en redusert aktivitet.

I fusjons med celler - myosatellites dannelsen av nye kjerner, disse cellene kontinuerlig deler, men med alderen delingen av passasjen mer sjeldent, slik at en eldre person får fysisk form vil være mye vanskeligere hvis det ikke er praktisert som en ung mann

09. Jan 2017
Kreatin monohydrat

Kreatin monohydrat - er den mest populære og effektive form for kreatin. Idrettsutøvere bruker denne additiv for å forbedre sine idrettslige prestasjoner, muskelvekst og økende utholdenhet.

Denne type av kreatin kan sees i ulike varianter: tabletter, kapsler, pulvere.

Kjemisk formel:

 Monohydrat = vannmolekyl + kreatin molekylet.

Monohydrat er den mest effektive!

For øyeblikket er det mange ulike former for kreatin (kreatin malat, kreatinfosfat, kreatin citrate, etc.), men det beste ut av dette mangfoldet er nettopp monohydrat. Produsenter av sports pit produsere angivelig "nyskapende" former for kreatin, reklame og selge dem for en gal bestemor. Faktisk, nok en gang, i øyeblikket er det ingenting bedre kreatin monohydrat! I denne sammenheng har det vært mange vitenskapelige eksperimenter bekrefter dette.

Noen fakta om monohydrat:

- Minimal ødelagt i magen.

- Endringer i kreatin er veldig treg i forhold til andre former.

- Nesten uendret form kommer til muskler

- Lasting fase ikke er nødvendig

- Den beste formen for kreatin

09. Jan 2017
De beste øvelsene i bodybuilding

Bryst

Den beste øvelsen: benk dumbbell liggende.

Teknikk:

Bladene ble liggende på benken en liten sag i brystet, "pull brystet mot taket." I utgangsstillingen av hendene rettet, manualer parallelt med hverandre. Med pusten begynner å senke manualer ned bevegelse start med bøye i albuene den til side. Vi nå opp til 90 grader (ved albuen) eller under, og en kraftig, kontrollert bevegelse presse opp mens exhaling.

Tilbake

Den beste øvelsen: trekke opp på baren.

Teknikk:

Bredden av grepet slik at på toppen av armen er vinkelrett på gulvet. Bena rett eller svakt bøyd. Vi begynner bevegelsen med eksos albuen til siden, opp til om pannen og faller ned - arbeid på kort lavere amplitude.

Føtter

Den beste øvelsen: knebøy.

Teknikk:

Grepet skulder bredde hverandre eller litt bredere syn rettet like over horisonten på ett punkt, føttene litt bredere enn skulderbredde, tær utplassert i hånden, midje sags og anspent. Vi begynner bevegelsen med bekkentilbaketrekkingen, og nå parallelt opp. Vi kan si at hele poenget er å flytte - bringe bekkenet.

Biceps

Den beste øvelsen: løfte barbell biceps.

Teknikk:

Grepet litt bredere enn skulderbredde, er valgt slik at det var behagelig. Løfting - puster, senke - inhalerer.

Triceps

Den beste øvelsen: dips.

Teknikk:

Albuene er rett, glatt kropp, øyne rettet fremover. Bevegelsen begynner med bøy i albuene tilbake, med øynene rettet fremover, og du prøver å gå ned så rett som mulig. Vi når parallellene og oppover.

Delta

Den beste øvelsen: benkpress med manualer sittende eller stående.

Teknikk:

Vi setter vinkelen på benken ved 90 grader, sitte ned. Det er enkelt: opp pust, pust ned. Ned til skuldrene.

gyte

Den beste øvelsen er: Våkn opp på tærne mens du står.

Teknikk: føttene skulder bredde hverandre, inhalerer ned, opp - puster ut.

09. Jan 2017
Restitusjon etter trening

En av de viktigste forutsetningene for riktig treningsprogrammer, til musklene og kroppen som helhet å komme seg. Riktig hvile - dette er måten å vokse og styrke musklene.

Følelsen av smerter i musklene etter en treningsøkt, er det naturlig, folk i vet kaller det Sombo (syndrom av forsinket muskelsmerter) .I denne perioden må du gi musklene komme seg.

Faktisk er det mange måter å fremskynde restitusjon etter trening.

Tenk over noen av dem.

Søvn og hvile

Kroppen trenger minst 8 timer søvn. Under søvn, kroppens regenerative prosesser oppstår, da mangel på søvn hos mennesker synker produktiviteten, noe som fører til avmagring og tap av mental konsentrasjon.

Hot Tub

Bare for å lette muskelsmerter ta et varmt bad (20 - 30 min) .tak kroppen til å hjelpe i tilbaketrekking av giftstoffer i badekaret, legge til en kopp havsalt.

Stretching muskler

Det faktum at strekking av muskler etter trening vil tillate deg å fjerne melkesyre fra musklene som er produsert under muskel belastning. Akkurat når du utfører strekke deg utsette muskelsmerter.

Riktig ernæring

Kroppen i nær fremtid vil begynne etter en treningsøkt å ta fra kroppen med essensielle næringsstoffer som proteiner og karbohydrater.

Så trenger bare å skikkelig mette kroppen som ville stimulere syntesen av muskelfibre og gjenopprette glykogenlagrene.

Ice Bath

Kanskje ikke en behagelig måte enn et varmt bad, men på en slik måte å gjenopprette sin fordel. Denne fremgangsmåten reduserer effektivt inflammasjon og spenning i muskelvev. Vanntemperaturen varierte 10-15 grader.

Kaldt vann hjelper rense kroppen for avfall og forbedring av helbredelsesprosessen.

Riktig hvile etter trening - er nøkkelen til bærekraftig vekst i idrett muskel utvikling. I hver av disse metodene kroppen reagerer forskjellig, så prøv og lage deg en passende rehabiliteringsprogram, sportslige suksess!

09. Jan 2017
Som en bodybuilder for middag?

Det bør umiddelbart forstå at fase av søvn en natt er svært forskjellig fra dagtid. Selvfølgelig må strømmen være annerledes. For eksempel ris med kjøtt er perfekt for mat i løpet av dagen, men om natten er det bedre der, om - enten du forbrenner fett eller samle masse.

Som det er kjent, i motsetning til dagers syklus, om natten kroppen bruker til å forsyne bare den fettvev. Dette er nøkkelen til en lang, lang og uavbrutt søvn. Under søvn mest tungt oksidert fettvev, og for å sikre utveksling av energi nødvendig å spise nok karbohydrater til middag. Dette forholdet har gitt opphav til enda fangst setning: "Fett er brent i ilden av karbohydrater".

Men dette betyr ikke at karbohydrater er brent fett. De gir bare energi biokjemisk prosess av forbrenningen, noe som krever lett mobilisert energikilde. Således kilden til karbohydrater og handling. Dette er grunnen til at idrettsutøvere ofte bruker karbohydrat drikke i løpet av oppholdet intensiv trening. Disse drikker er fin stimulerer forbrenningen og frigjøring av tilstrekkelig energi for intens trening. Men trenger du å drikke en liten mengde væske, ellers risikerer du å føle ubehag i trening. Som for natts søvn, da, hvis du spiser for mange karbohydrater om natten, de vil ikke bare bidra til å brenne fett, men også de vil være en kilde for dannelsen av fett.

Så på middag bodybuilder best å ta vanlig mat. Og han kroppsbygger middag for å bli holdt i 3-4 timer før sengetid, og i kalorikveldsmåltid bør ikke overstige 25-30% av ditt daglige kosthold. Men i 1-2 timer før sengetid bør tas av noe lettfordøyelig protein produkt. Best av alt at det var en protein shake, men perfekt og cottage cheese eller yoghurt. Det viktigste er ikke å laste kroppen din med ekstra karbohydrater.

09. Jan 2017
6 tips nybegynner kroppsbygger

Nybegynner bodybuilder bør ta hensyn til rådene fra erfarne primære trenere. That - noen av dem.

1. Trening Hall


Det bør umiddelbart forstå at treningsrommet - et sted for trening, ikke sosialt samvær. Noen mennesker etter å ha utført en tilnærming føder noen livlig dialog og gjenoppta treningen etter 10 minutter Det er ikke bra, pausen mellom settene bør ikke overstige 2 minutter, må uerfarne kroppsbyggere ta hensyn til dette.

2. Kosttilskudd


Reklame kosttilskudd hevder at uten dem er det umulig å bygge store muskler. Det er fundamentalt galt, fordi utøverne i antikken var flotte muskler og ikke bruke tilsetningsstoffer. I tillegg har høy kvalitet naturlige produkter er mye bedre for helsen. I 1970, Arnold Schwarzenegger brukte naturlig protein shake - og oppnådd gode resultater, og han - noe som ikoner for enhver nybegynner bodybuilder. Her er oppskriften til dette cocktail:

- 2 kopper melk

- ½ kopp iskrem

- 1 egg

- ½ kopp skummet melkepulver

3. Phantom mål


Uoppnåelig mål - dette er målet du aldri nå. Når du ser på profesjonelle bodybuilding konkurranser, ikke engang mistenker at alle vinnerne er bokstavelig talt larded ulike steroider. Derfor er en naturlig bodybuilder aldri nå slike høyder, men markedsførere vil prøve det "push" en masse tilsetningsstoffer i mat, som ifølge dem, vil bidra til å bygge muskler i løpet av noen uker. Ingenting men penger brukt aspirerende bodybuilder til slutt ikke får, og hvis du prøver å bruke steroider, er det payback for deres helse.

4. Ikke overspise


Man kan ofte høre at en bodybuilder bør spise minst 5000 kalorier om dagen. Imidlertid er det ikke. Det faktum at profesjonelle kroppsbyggere forbruke flere kalorier i tillegg til, og mye av steroider. Selvfølgelig er det ikke annonsert, og selv forbudt, men dette er virkeligheten. Og det gjør det ganske raskt få muskelmasse. Det er imidlertid meget sterkt påvirket helse, slik at en nybegynner kroppsbygger i alle fall ikke bør ta pillen. Det viser seg at hvis du tar en daglig 5000 kalorier, muskel uten steroider i stedet eskalere fett og blir til fett.

5. Treningsfrekvens


Det er en oppfatning at dette bør være en bodybuilder å trene så ofte. Men dette er ikke sant. For å få muskelmasse, nok til å delta på treningsstudio tre ganger i uken, med å bruke det bare én time (viktigst, at denne timen du brukt effektivt). Selv om du trener hardt bare to ganger i uken, så i dette tilfellet er det mulig å oppnå et godt resultat. Selvfølgelig ikke for konkurranse "Mr. Olympia", men nybegynner bodybuilder kan hjelpe en slik plan.

6. Negativ stemning - den viktigste årsaken til svikt


I en stor sporten har det lenge vært observert at det er meget vanskelig å overvinne visse psykiske grenser. For eksempel kan idrettsutøvere i lang tid ikke kjøre noen hundre meter raskere enn 10 sekunder å hoppe fra sjette til en høyde på 6 meter. Men da han var en idrettsutøver, som klarte å ta en psykologisk terskel, ble hans prestasjon gjentas mange idrettsutøvere snart. Dette fenomenet psykologisk barriere. I begynnelsen virker det som dette er et fantastisk resultat, som er umulig å oppnå en nybegynner bodybuilder. Men hvis noen er i stand til å vise det, andre folk begynner å tro på seg selv - og gjenta eller overgå den siste posten. Derfor er nybegynner bodybuilder svært viktig å tro på deg selv.

09. Jan 2017
Hvorfor skulle en mann bodybuilding - forskere har funnet

Hvorfor er menn så som kroppsbygging? Dette spørsmålet satt psykologer. Resultatene av studiene for å få noen uventede. For enkel: stereotypier av maskulinitet - og det er det.

Så, mener forfatterne at overdreven, smertefulle tynnhet - bare et trist resultat av påvirkning av stereotypier om hvordan kvinner skal se ut. For mange grensen mellom harmoni og anoreksi uskarpt. Men mennenes muskler - et resultat av en lignende stereotype menn. Kvinner, de sier, bør være slank, og mannen - Definert.

Forskere fra University of Sydney si at mange menn som rister sine muskler i treningsstudioer, gjør bodybuilding faktisk får fra denne prosessen er ikke så gøy, de bare er under sterkt press av sosiale forestillinger om hva en mann skal være sterk.

Studien var interessant nok. Der menn, av og store, delt inn i to kategorier. De som liker å gå på treningsstudio, som et resultat av en eller annen måte har valgt et tradisjonelt mannsroller og yrker. Og dette er de representanter for sterkere sex, som er nærmere i ånden til den rollen ble gjenkjent av kvinnelige stereotypier og sosiale roller valgte riktig.

09. Jan 2017
Cóctel de proteína prolonga significativamente la vida!

Protein pulver er nyttig ikke bare i betydningen av å bedre fysisk kondisjon og muskelutvikling. forlenge livet. Italienske forskere funnet ut at som disse protein shakes kan øke levealderen med 12%. Drikk protein shakes er for alle - forskere oppmerksom!

Generelt, våkner opp om morgenen, gjøre en liten avgift - vel, la oss gå og gjøre deg selv på kjøkkenet protein shake, selv om du ikke er en idrettsutøver. Hvis du deltar regelmessig i idrett, og protein shake for deg - den vanlige tilfelle, så fryder: Du er på rett spor. Proteiner er kjent - er organiske substanser som er sammensatt av aminosyrer forbundet med hverandre i en kjede. De utgjør basis av muskelvev. Den konsentrerte protein - det vil si at ganske ofte henviser til kroppsbyggere, når vi snakker om et protein diett. Det er det - det konsentrerte protein i form av et protein shake - Brescia University forskere ga laboratoriet mus. Som et resultat, glad gnager levde nesten tre måneder lenger enn sine slektninger, matet ganske riktig - men uten protein tilskudd.

Ifølge leder av forskning, Enzo hydroxyanisol, vil folk i bruk av protein shake effekt oppstå om det samme. Men det faktum at mus - 80 dager, for en mann - nesten 10 år - de oppmerksom! Spesielt nyttig protein shakes, siden 55 år. Da de er særlig nødvendig av kroppen.

09. Jan 2017
Årsaker til strekkmerker på huden

Ubehagelig strekkmerker på huden - et problem kjent for mange kvinner. Men ikke tro at dette ikke er tilfelle for menn. Som regel, den såkalte striae, hvis det er menn som er i lår, mage, rumpe, armer, underarmer. Hva er årsakene til strekkmerker hos menn, spesielt, hvorfor de kommer kroppsbyggere.

1. Aksept av kortikosteroider - medikamenter som stimulerer immunsystemet. Hvis, som de sier, "gå for langt", vil strekkmerker ikke holde deg vente.

2. Rapid vektøkning er en av de viktigste årsakene til forekomsten av strekkmerker. I en slik situasjon som bare de heldige forsikrede som har økt hudens elastisitet. Men en slik liten. Det er bemerkelsesverdig at varen er ofte referert bare for kroppsbyggere, og selv - tenåringer (i fase med rask vekst) og bare menn som ikke bryr seg om å spise sunt og mengden kalorier spist.

3. Genetics. Dessverre, men tendensen til dannelse av strekkmerker er arvelig, ikke bare hos kvinner, men også menn.

4. Problemer i bukspyttkjertelen. Under visse problemer med jern i kroppen er for mye kortisol, som svekker huden bindevev.

Heldigvis, i dag er det nok metoder, som, selv om ikke avlaste deg fra strekning på 100%, men vil være i stand til å skjule dem godt: det er laser resurfacing, Microdermabrasion, kjemisk peeling, og enda en spesiell krem. Med et utvalg av de nyeste å være forsiktig, ikke stole første som falt et rør. Men spesialisten for prosedyrer må også se etter en erfaren.

09. Jan 2017
Crunch og verkende ledd når du utfører visse oppgaver.

Og vet du venner, at mer enn 90% av de besøkende treningssentre har helseproblemer (og noen av dem kanskje ikke vet), og en stor andel av dem faller på felles og leddbånd. Målgruppen for denne klassen av problemer er representanter for det smukke kjønn, alder fra 25 til 55 år. Menn også er kjente problemer med leddene.

Oftest siste uttrykkes som følger:

• knitre leddene når du utfører visse oppgaver;

• Det er et ubehag (med tilstedeværelse av smerte) når man arbeider med visse oppgaver og å øke vekten av prosjektilet;

• reduserer (redusert) omfanget av bevegelse.

Alt dette og spesielt hørbar knase i leddene, påvirker opplæringsprosessen. Man forstår ikke hvorfor "han" crunches, hva det betyr og hva det kan møte. Her på disse problemene, og vi vil gi fullgode svar heretter og vil begynne med ...

Hvorfor ledd knase? De viktigste årsakene.

Kanskje du ofte hører i hallene på typiske knase leddene når den ene eller den andre personen (eller kanskje du) å utføre bestemte oppgaver. Den mest talende eksempel er knase kneet når du utfører knebøy med en vektstang. Hvis du putter noen få mennesker på rad, og gjøre dem utføre knebøy, da nesten alle (i varierende grad) vil bli.

Et annet illustrerende eksempel på denne tiden av barndommen, er det knase fingrene. Husk hvor du som barn (og kanskje nå) skremte foreldrene uttrykte en lignende knase og de sa, "så liten og allerede verkende ledd." Har du fortsatt tror det knase er dårlige ledd, og han snakker om alvorlige problemer med bein? Hvis ja, så går vi til deg for forklaringen!

Merk:

Oftere enn ikke "sound" knær, ankler, rygg og skuldre.

Dermed, de viktigste årsakene til en knase inkluderer:

№1. Økt mobilitet og bevegelse

Hyper-mobilitet - det vitenskapelige navnet for økt mobilitet. Tilstand (ofte medfødt), som forekommer hos noen barn / unge kvinner og er kjennetegnet ved produksjon av den modifiserte organismer (mer utvidbar) kollagen, noe som fører til forandringer i mange vev, og herunder leddene. Bevegelse er også årsaken til en krisen i leddene, fordi når den endres posisjonen til sene i leddet. Når du returnerer den sistnevnte på plass kan du høre en karakteristisk klikkelyd.

№2. flatulens

Gasser akkumuleres ikke bare i den humane mage-tarmkanalen, men i fugene, som hver er avgrenset av synovial fluid (leddbrusk overflate er omgitt av en kapsel, som ligger på innsiden av smøremiddel) - elastisk materiale som utfører rollen som smøremiddel. Denne væske oppløst oksygen, karbondioksyd og nitrogen. På tidspunktet for å strekke leddkapselen eller unaturlig bevegelse (for eksempel tegne en finger frem / bort fra deg), er samlet i bobler som sprekker, og hørt bomull.

Den nye syklusen (når leddene kan igjen begynne å knitre) dannet etter 25-30 minutter etter det første en part kollaps av gassbobler.

№3. Ujevn felles overflaten

Når brusken mister sin glatthet, grove overflater avgir en klikkelyd. Klikker kan også føre til en mismatch av leddflatene, som oppsto som følge av betennelse i leddet.

№4. Brudd på den "naturlige" erstatning medium

Sykdommer som leddgikt, som oppstår når du "slite" felles der brusk tynning, og akkumulering av salter - kan føre til en knase mens du kjører.

Er Dangerous knase i leddene eller for kachenka fitonyashechki?

Du har besluttet å endre sin fysikk og forbedre formen, innrullert i et treningssenter (eller kjøpt utstyr for egentrening), fikk i hendene på treningsprogrammet og begynte aktivt å følge den. Men det som ingen bevegelse, det knase i leddene. Betyr dette at du bør slutte å trene dem så vidt begynt?

Faktisk, det knase av ledd - dette er et vanlig fenomen som finner sted i en person som forandret sofa på tredemølle, og fjernkontrollen til TV på dumbbell. Den knitrende og knaser vanligvis følger bevegelsen i leddene i ryggraden, ankler, fingre og knær. Strukturen i ledd, sener og bein rundt dem er slik at selv en liten bevegelse kan forårsake en sprekk i perfekt sunne ledd.

Dermed, hvis øvelsene, hører du knase, men det føles ikke ubehagelige og smertefulle opplevelser, og ingen tiltak er ikke nødvendig. Hvis bevegelsen er ledsaget av konstant smerte artikulere en forstand, er det mest sannsynlig et tegn på degenerative forandringer i ledd / ryggraden disker eller vekst av benvev. Og i dette tilfellet, bør du justere treningsprogrammet og å treffe tiltak for å stabilisere / bedre situasjonen (dette er i den praktiske delen notater).

09. Jan 2017
Sporting salve.

Sports salve: klassifisering

Alle av oss til en viss grad redd for skader, og hvis hanner det er slakting i naturen, dvs. smerte "topp forekommer" / ikke sett en idrettsutøver, de unge damene veldig nøye overvåke deres helsetilstand og ved den minste ubehag i ledd / muskler umiddelbart treffer alarm og de tror at de hadde fått en alvorlig skade. Som kjent løsningen i slike situasjoner er en mellomting, altså årvåkenhet, konstant overvåking av en beslutning og tidlige tiltak i tilfelle av de første tegn på traumer.

For det meste med lys "skader" en idrettsutøver er i stand til å håndtere på egen hånd, og hjelpe ham i denne medisinen kan være i form av geler, salver og kremer. Hovedmålet med disse midlene er:

• Reduksjon av irritasjon;

• reduksjon av ødem;

• redusere betennelse;

• fjerning av akutt smerte;

• forbedring av mikrosirkulasjonen;

• stimulering av vev gjenfødelse;

• forhindre dannelsen av et hematom.

I medisin, er det en rekke eksterne preparater, som kan anvendes ved fremstilling av en skade.

Klassifisering av salver, i generelle termer, kan være som følger:

• warm-up;

• kjøling;

• anti - eliminere inflammatoriske responser i vev. De er en gruppe av ikke-steroide transformatorstasjonen, som i tillegg til å redusere betennelse i ledd / muskler, reduserer smerte, og har antipyretisk virkning;

• sted bedøvelse - brukes til å redusere / fullstendig undertrykkelse av sensitiviteten av nerveender. Prinsippet for operasjonen består i blokkering av nerveimpulser langs fiberen;

• sårheling - blir brukt i fremstillingen av sår, riper, slitasje og ha en regenerativ effekt på skadet vev.

I grunntone for oss de mest interessante salver oppvarming og kjøling prinsipp. Her om dem i mer detalj, vil vi snakke i fortsettelsen av notater, men først (før du blir kjent med produktene direkte) grave litt dypere og finne ut ...


Sport salve. Hva er inni? De aktive ingredienser salver / geler.


En person som er skadet, trenger ikke regelmessig dauber, trenger han den beste måten. Imidlertid skal det klart forstås at det ikke er noen slike verktøy. Du kan kjøpe vanlig salve "for 3 pennies" i apoteket, og hun "kurere" deg. Eller du kan bruke en pen sum på spesialiserte medisiner og fikk ikke noen livgivende kraft. Og det er ikke flaks, men i sammensetningen, dvs. de medisinske komponenter og kjemiske sammensetninger (så vel som forskjellige animalske / vegetabilske stoffer), som er en del av en spesiell salve / gel og individuell respons hos organismen til disse komponentene. Nå på markedet i denne klassen av narkotika har skilt en rekke identiske produkter. Imidlertid er deres virkning alt salver / geler vidstrakt spektrum basert på et forholdsvis lite antall av de utgjørende aktive ingredienser.

De viktigste er:

№1. Metylsalicylat

Den deriverte av aspirin, som har anti-inflammatorisk og analgetisk virkning. Virkningsmekanismen er assosiert med inhibering av cyklo oxygenase arbeid. Inhibering av syklooksygenase fører til et opphør av betennelse.

№2. Ibuprofen

Derivat av propionsyre, som også er virkningsmekanismen er å stoppe syntesen av prostaglandiner - viktige mediatorer av inflammasjon.

№3. Diclofenac

Skrider salisylater og ibuprofen for anti-inflammatorisk aktivitet, men virkningsmekanismen er identisk med og inhibering av cyklooksygenase.

№4. Bee / slangegifter

Giftstoff inneholder en masse av næringsstoffer og forbindelser, i særdeleshet - melittin (biologisk aktivt protein), frie aminosyrer, histamin, fett og oljer, som har en gunstig effekt på det skadde området.

Forgifter forårsake en økning i hudtemperatur (på grunn av utvidelse av kapillære blodårer), for derved å trenge dypt blodsirkulasjonen og en bedre tilførsel av oksygen til vevene. Alt dette akselererer tempoet i kollapsen, forårsaker smerte, metabolske produkter.

№5. Sennep / pepper ekstrakter

Har en sterkt irriterende virkning på huden og øker lokal blodstrøm og hud temperaturen på stedet hvor salve (det skadde området) ble påført.

№6. Mentol

Irritasjon av nerveender, ledsaget av en følelse av kulde, lys brenning og svie. Smertestillende egenskaper på grunn av irritasjon av huden reseptorer og virker ved nivået for sentralnervesystemet - signalene fra misfornøyde reseptorer begynner å undertrykke og komme over smertesignalene.

Nå la oss bare analysere spesifikke produkter og begynne med ...

Merk:

Hensikten med denne artikkelen er ikke nødvendig å dekke alle eksisterende produkter, men bare de som er tid testet og vist seg å være svært effektiv i å ta skader.

Hvordan bruke varme opp salve?

Det er viktig ikke bare å bruke riktig salve (tilsvarende din type skade), men også være i stand til å bruke den riktig. For alle de varme opp salver vanligvis sekundært handlinger, det vil si, umiddelbart etter vevsskade som skal kjøles (for derved å redusere den smertefulle område), og først etter en viss tid (vanligvis 1-3 dager), kan anvendes for å varme opp salver / kremer.

Et annet viktig poeng er ikke å gni innholdet i søknaden til det er helt absorbert. Tvert imot, hvis man ønsker å bruke det varme opp salve for å hindre skade, i dette tilfellet, salven skal gnis med lette sirkulære bevegelser inntil den var fullstendig forsvunnet fra overflaten av huden.

Hvordan bruke en avkjølende salve?

Etter skaden, bør traumatisert området kjøles ved hjelp av til dette formålet en kald kompress eller is. Deretter (etter 10-15 minutter) bør brukes kjøling salve (noen kan du bare la på huden til det er helt absorbert, mens andre skal gnis med lette sirkelbevegelser).

09. Jan 2017
Ectomorph, endomorph, mesomorph ... Hvem er du?

Til muskelmasse kan ikke vente lenger, være riktig ikke bare å trene, men også for å spise, som imidlertid å si det mildt, ikke ny. Men ikke alle nybegynnere kroppsbyggere vet at en diett bør velges ikke på en "leser på internett" eller "en venn foreslo." Men selv disse små skritt blir koordinert med hverandre, kan gi noen fordel, men det er å starte med en definisjon av denne typen.

Noen av oss - endomorph, noen - ectomorph, og noen - mesomorph. Disse fornærmende ord ved første blikk faktisk bestemmer tilbøyelighet til å få vekt og bygge muskler. Hver type - den metabolske syklus som ikke kan ignoreres.

Endomorphs lett å få vekt, de har en langsom metabolisme, de har store bein. De bør følge nøye med hvor mye fett de spiser, og det bør være 5 ganger om dagen vil være tilstrekkelig.

Ectomorphs også ganske tynt, musklene er vanligvis i begynnelsen av svakere enn endomorphs, men den ekstra vektøkning det kan være ganske vanskelig. Derfor kan du spise (og bør, hvis de har et sted trening) ofte.

Mesomorph - den største i denne forstand heldig. Genetikk har vært utsatt for dem, gi proporsjonalitet, kan de raskt ned i vekt, enten det er en nødvendighet. Hvis du trenger å ringe - også ikke noe problem, for de raskt og uten skade takle oppgaven, og bygge muskler. Gjett hvem den heldige fyren? Arnold Schwarzenegger, selvfølgelig.

Opplæring stil, selvfølgelig, også velges tar hensyn til egenskapene til en grunnlov.

06. Dec 2016
Bodybuilding Steroider
Bruk av anabole-androgene steroider (AS) av utøverne å forbedre sine idrettslige prestasjoner har blitt rapportert siden 1950-tallet Androgen bruken har spredt seg til ulike grupper av utøvere, som bruker disse stoffene for ulike grunner. Den felles tråd mellom alle disse gruppene, imidlertid,er målet å øke muskulær kapasitet og idrettslige prestasjoner og å være vellykket (vinne). Androgen bruk av vektløfting for å forbedre styrke og dermed prestere bedre i et arrangement hvor det er en direkte sammenheng mellom styrke og suksess er kjent.

Kroppsbyggere, som er dømt på muskel størrelse, form, definisjon, og symmetri,også se en direkte sammenheng mellom bruk av androgener og suksess i sin aktivitet. Den snøfresere i friidrett (hammer, kulestøt, discus,og spydkast) er en annen gruppe som bruk av androgener er ofte rapportert. Styrke er en viktig faktor i evne til å projisere en hammer, skudd, discus, eller javelin lenger enn konkurrentene.I kollisjon idretter som fotball, der lean body mass og styrke så vel som evne til å effektivt reparere "kollisjon skade" er viktige faktorer i evnen til å lykkes, spillerne ville dra nytte av androgens for å maksimere sine gevinster i disse områdene. Dette er spesielt sant i det Divisjon i college og faglig nivå. På disse nivåene, det er den største berømmelse og økonomisk belønning; det er også flere konkurrenter for færre stillinger.

I tillegg til disse gruppene, der bruk av androgener har vært mistenkt og ganske godt dokumentert, og andre grupper bruker androgener å tillate hyppige høy intensitet arbeid. Gjennom disse øker i antall og intensitet på trening,ytelsen er forbedret. Disse inkluderer sprintere, mellom - og langdistanse løpere i sporet, og svømmere som ikke ønsker å få lean body mass og i hvem styrke er ikke så mye en faktor. Imidlertid, disse utøverne kan være mer vellykket hvis de kan opprettholde trening på høyere intensitet nivå, over en lengre periode, eller begge deler.

Fysiske utseende har oppnådd en viktig plass i dagens samfunn. Selvfølelse kan være direkte relatert til størrelse, form, og attraktivitet av ens kropp. For å overvinne genetiske begrensninger eller for å få fart på prosessen med å "bulking opp," mange personer som ikke er involvert i konkurranseutsatte friidrett har blitt brukere av androgener. Disse "se-gooders" ikke har en eneste konkurransedyktige hendelse eller endelig atletiske karriere som sitt mål,men tar sikte på å overvinne fysiske, psykiske, emosjonelle og sosiale begrensninger, spesielt lav selvtillit. Dette er de langsiktige problemene som blir kontrollert eller behandlet av fysisk condition med kjemiske ekstrautstyr; denne metoden ikke løser disse problemene, men forbindelser dem.

Fordelene som er ønsket av personer som bruker androgener derfor inkluderer:

 • endring av kroppssammensetning (økt muskelmasse, og redusert fett);
 • økning i styrke;
 • økning i utholdenhet;
 • fremskyndet restitusjon etter trening (evnen til å utføre hyppigere eller høyere intensitet trening);
 • forbedring av idrettslige prestasjoner.


Spørsmålet som må besvares er "Do androgener gi fordeler som er ønsket av disse personene som tar dem?" Det er to kilder til informasjon på dette spørsmålet. Den ene er den vitenskapelige litteraturen, både dyr og menneske studier; den andre er anekdotiske bevis gitt av utøvere og brukere. Det er viktig at forskere som baserer sin kunnskap på nøyaktige data. Vitenskapelig litteratur er ekstremt forvirrende og selvmotsigende.
06. Dec 2016
Anabole Steroider Kvinner
Det virker som ukentlig vi høre om noen profesjonell utøver som sullies seg selv og sin sport gjennom misbruk av steroider. Den melodrama utfolder seg, karrierer og statistikk er brakt lave og asterisked, og alle bemoans annen falt konkurrent. Likevel er det millioner av tilfeller av steroider som oppstår daglig, med knapt et sekund tenkte: Millioner av kvinner som tar p-piller, ubekymret uvitende om at deres virkninger kan være subtilt siver inn og modulerende hjernens struktur og aktivitet.

Det er et stort eksperiment som oppløsning vil ikke være kjent for en stund, men en ny studie i journal Hjernen Forskning viser at effekten er sannsynlig å være dramatisk. Den fant at p-piller har strukturelle virkninger på områder av hjernen som styrer høyere-ordens kognitive aktiviteter, noe som tyder på at en kvinne på prevensjon piller kan bokstavelig talt ikke være seg selv-eller er seg selv, på steroider.

Den menneskelige hjerne er en bemerkelsesverdig struktur, ikke minst på grunn av sin tilsynelatende uendelig kapasitet for endring, tilpasning millisekund ved millisekund. Faktisk, en struktur med flere titalls milliarder nevroner, som hver har muligheten til å utdype og gren og blir mer komplekse, samtidig som du endrer sin aktivitet i prosessen, er selve definisjonen av endring. Denne såkalte neuroplasticity er et kjennetegn på nervesystemet. Det kan imidlertid være utvidet, styrket, ved kunstige midler, og hvis vi ikke er forsiktige, kan hjernen kan gå alle catawampus.

Steroid hormoner som utskilles ved endokrine organer som testikler og ovarier, flyt i overflod i hele blodet, nå dine mål organer og strukturer, og utøve en kraftig virkning på dem. Til vidd, hanen er kam, the buck 's gevir, lion' s mane, blod-engorged livmoren.

Hva av pattedyr er nervesystemet? Det viser seg at hjernen er en veritabel svamp for steroid hormoner. I den mannlige, androgen testosteron (eller en metabolitt) binder seg til hjernen reseptorer og sculpts at strukturen i aggresjon-fremme, sex-begjær, risikovurdering regulator med som vi alle kjenner. Av samme token, komparativ mangel av androgen hormoner i kvinner produserer snillere, mykere og mykere nevrale substrat som skiller seg fra den mannlige i kraft av sin svært ulike atferdsmessige repertoar.

Mens den subtile strukturelle virkninger av naturlig forekommende steroid hormoner og sex forskjeller i hjernen har blitt grundig studert, og få studier har undersøkt hvilken rolle av syntetiske hormoner på endringer i den menneskelige hjerne. Hva skjer så når den kvinnelige hjernen får en betydelig og kunstig dose av steroid hormon, enten progesteron, og ikke østrogen eller begge deler? Vi vet hva som skjer under midjen, svangerskap forhindret. Hva skjer over nakken, så dette steroide tsunami vasker over nevrale kystlinje?

Det ser ut til at hjernen, som følsomt organ stappfullt med tilbud av steroid-reseptorer, reagerer på sin hormonelle miljø med oppsiktsvekkende strukturelle endringer. Forsker Belinda Pletzer, av Paris-Lodron-Universitetet i Salzburg, og hennes kolleger brukte MR og voxel-basert morfologi å undersøke hjernen til menn, kvinner på p-piller, og en "naturlig sykling" kvinner ikke på p-piller.

Forskerne fant at menn har betydelig større områder av grå materie i hjernen regioner forbundet med læring og hukommelse, kjent som parahippocampal gyrus og hippocampus, samt et område forbundet med emosjonell regulering, amygdala. Disse dataene er i samsvar med sine mange studier som gir bevis for kjønnsforskjeller i hjerne og atferd.

Videre, naturlig sykling kvinner viste en økning i grå materie volum i høyre fusiform/parahippocampal gyrus når sirkulerende nivåer av østrogen og progesteron var lave versus fase når nivåer av disse hormonene var både høyt.

Ikke at det er en økt grå materie oversette til forbedret ytelse? Det er ikke klart. Forskning på hormonelle reguleringen av erkjennelse er svært komplisert. Som Pletzer nevner, menneskelige fMRI studier har avdekket at disse områdene er forbundet med simultan navigasjon evner. Andre studier viser at hippocampal–avhengige romlig hukommelse er forbedret med høyere nivå av østrogen. Under visse forhold, men østrogen har ingen effekt, eller kan du selv påvirke ytelsen i rotter.

I tillegg, i Pletzer s studie, kvinner som bruker hormonelle prevensjonsmidler viste større grå materie volumer i prefrontal cortex, pre - og postcentral gyri, parahippocampal og fusiform gyri og timelige regioner, sammenlignet med naturlig sykling kvinner. Hjernen fungerer som en nevrale bikube; riktig koordinert funksjon av grupper av oppdrag nevroner er viktig å kunne utføre en rekke mentale oppgaver-selv sensorisk prosessering og motorisk koordinasjon behov for noe så enkelt som å plukke opp en kopp varm kaffe uten skålding seg selv. Igjen, vi vet ikke om dette økt grå materie oversettes til bedre eller dårligere ytelse, men det er lite sannsynlig godt om behandling av en kvinnes hjerne som en svampaktig trekkspill.

Videre, selv om det Pletzer data er tankevekkende, det er andre metodiske og interpretational problemer verdt å vurdere. For eksempel, forfatterne ikke undersøke nivåer av sirkulerende hormoner i mannlige og kvinnelige studiedeltakere (f.eks., testosteron eller østrogen, henholdsvis). Slike data ville ha vært nyttig i å bestemme tidspunktet for nevrale strukturelle effekter.

Videre, hvilke typer hormonell prevensjon ble ikke undersøkt, lumping dem alle inn i en vag "hormonell prevensjon" - gruppen. Det er en høy grad av variasjon og differensial-prosenter i nivåene av østrogen og progesterones i p-piller.

Pletzer team, til tross for som viser signifikant neuroanatomical endringer, ikke utføre atferdsmessige og kognitive tester av sine undersåtter som kunne ha bidratt til å forklare betydningen eller funksjonelle konsekvensene av endringene. Sammenligning av andre publiserte arbeid med Pletzer studien gir oss mulighet til å gjøre slutninger, men de er, i beste fall, spekulative gitt unike detaljer for dagens forskning. Det er ganske store forskjeller i strukturen av hjernen som er knyttet til sykliske svingninger i naturlige hormoner, og som ser ut til å være på grunn av unaturlig konsentrasjoner av syntetiske hormoner. Men siden forfatterne gjorde ingen kognitiv testing av sine undersåtter, vi kan bare spekulere i om de atferdsmessige virkninger.

Sist, prevensjon piller også holde hormoner lav. Så, det er to samtidige hendelser rykke på data, en narre: de hormonelle effektene av piller selv, og senking av normal hormoner, som begge kunne bringe om den strukturelle effekter. Så selv den faktiske hormonelle grunnlag underliggende rapportert strukturelle forskjeller, er fortsatt uklart.

Likevel, totalt sett Pletzer data ikke avsløre noen oppsiktsvekkende effekter av oral prevensjon hormoner. Det er naturlige hormonelle svingninger som er en konsekvens av menstrual syklus svingninger, og som har økologiske effekter av sine egne, men disse har vært en del av de kvinnelige pattedyr' liv i uminnelige tider. Nå, vi er superimposing på dette følsomme substrat et steroid hormon cocktail med potensial for merking av hjernen på en dramatisk måte.

Muligheten for at en akseptert form av kjemiske prevensjon har muligheten til å endre den fysiske strukturen av den menneskelige hjerne er en grunn til bekymring, selv om endringene synes godartet -- for øyeblikket. I alle tilfelle, kvinner trenger å ha alle av medisinsk og nå, nevrobiologiske, opplysninger de kan bruke til å informere sine personlige prevensjonsmiddel beslutninger. Som resten av livet, og som steroid valg gjort av de ballplayers, det er kostnader og fordeler. Fordelene er godt etablert; koster, men er fortsatt kommer til lys.
06. Dec 2016
Vekttap
Mange av oss ønsker å kutte ekstra fett og brenne de ekstra kalorier for å få et godt utseende at folk legger merke til. Mange generelle tips anbefalt av helse-eksperter som sunt kosthold, riktig trening, sunn livsstil kan bidra til å oppnå målene, men det kan kreve litt lenger tid. Hvis vi snakker om effektive og raskeste måten vekttap, så er det sikkert ved bruk av steroider - av syntetiske stoffer. Disse medisinene hjelper enkeltpersoner med å transformere kroppen-form på ønskelig måte og krever mindre tid til å fullføre denne jobben. Før du vurderer aktiv og billige steroider Nederland som vekttap supplement, må man være kjent med et par viktige elementer som er nevnt her i artikkelen-

Steroider for raskt vekttap


Steroider er av to typer - katabolske og anabolske. Anabole steroider er ment til å være det ideelle valget for rask fett tap-prosessen. Selv om anabole kan også bli brukt til samme perspektiv, men det har noen større effekt. Prosedyren hvordan disse stoffene bringe en inn formen er i slekt med aktivitet av stoffskiftet som hjelper braining ekstra fett. Med kraftigere forbrenningen, kroppen blir i stand til å forbrenne fett på en stor grad og øke evnen til kalori-inntaket. Dette er veien, hvor herlig steroider narkotika kan hjelpe brukeren med å få attraktiv kropp.

I dag, når folk ikke har mye tid til å se opp for sunt kosthold og timer til å bruke på trening, de som kommer med smart måte å hjelpe dem. Steroider gjøre gode valg for slike individer og hjelpe dem å oppnå det de ønsker.

Med bruk av slike typer avansert meds vekttap prosessen kan bli forvandlet fra kompliserte til det enkle. Det er noen andre ting som gjør stoffet ettertraktet i markedet. De kan også brukes for å forbedre idrettslige prestasjoner, behandling av visse helsemessige problemer og bygge mager muskler.