Ring Oss: +47 22 04 55 15

Levering Informasjon

Hvordan kan du sende dine produkter?

I øyeblikket kan vi sender over hele Verden. Vi bruker express kurerer (som FEDEX, TNT, og DPD å sende til kundene i europa og EMS sende til resten av verden.

Du vil motta produktet i en vanlig, enkel, vanlig, diskret pakke. Størrelsen på våre pakker er ikke større enn hva som ville produsere mistanker. Hvis bestillingen er veldig stor til å passe en av disse pakkene, vil bestillingen bli delt opp i to eller flere pakker. Forsendelsen er gjort fra flere shipping steder i ulike Europeiske land. Vi trenger ikke å levere i helger og offentlige helligdager.

Hvor mye koster frakten?

Kostnader for frakt er 28 dollar.

Har du en minimums bestilling beløpsgrense?

Ingen, vi trenger ikke ha en minimums bestilling grense. Men det bør bemerkes at vi har opprettet vår butikk, spesielt for et hyggelig og behagelig bruk, så forsøkt å etablere en minimal for så små som mulig.

Så vær så snill, føl deg fri til å plassere din bestilling her og vi vil være takknemlige for å ta vare på det, og å gjøre deg fornøyd.

Har du garantere levering?

Sikkert vi gjør! Vi er ansvarlige for hver ordre noensinne har levd på vår online steroider butikk. Vi gir deg en trygghet på at du får det du har bestilt. Så hvis ikke får det i 20 dager etter forventet dato, må du gi oss beskjed umiddelbart og vi vil sende ut på ny uten det helt gratis.

Hva bør jeg gjøre hvis pakken min er beslaglagt av Tollvesenet?


Vi har i dag 97% levering suksess rate. Vi gir riktig hensyn til vår egen sikkerhet-metoder og pakking er så diskret som mulig, derfor levering suksess er stor. I tilfelle når pakken din har blitt beslaglagt vi forsikrer deg om at vi vil sende ut på ny uten det. Vennligst kontakt oss straks med en kopi av beslaget brev fra Toll, ny adresse og ren alternative navn.

Pakken min er sen, hvor mye jeg har å vente?


Dessverre forsinkelser oppstår. Det skjer på tider som e-tjenesten er ikke så stabil som du ønsker. Så vi råd du å vente opptil 3 uker etter forventet ankomst, og deretter gi oss beskjed hvis pakken ikke har kommet. Etter at du vil bli ytterligere beskrevet.