Ring Oss: +47 22 04 55 15

Vilkår Og Betingelser

Du bør lese nøye og undersøke vilkårene og betingelsene nedenfor.

Kjøpet viser din aksept og enighet med disse vilkår og betingelser.

Ikke bekrefte kjøpet hvis du ikke godtar eller aksepterer dem.


VÆR OPPMERKSOM PÅ

Du må være 21 år gamle minst eller eldre for å bestille på dette nettstedet.

AKSEPT AV AVTALEN

Du er helt enig til fowling vilkår og betingelser som er oppsummert i denne Vilkårene for bruk Avtalen ("AVTALEN") med hensyn til nettstedet vårt Sportkropp.com ("Nettstedet"). Denne KONTRAKTEN enacts den fullstendige og eneste Avtalen mellom vårt team og dere, og erstatter alle tidligere Avtaler, garantier, betingelser og garantier til Nettstedet, innhold, produkter som tilbys av eller gjennom Nettstedet, og temaet løpet av denne KONTRAKTEN. Denne AVTALEN kan endres når som helst uten varsel til deg. Den up-to-date KONTRAKT vil bli publisert på Nettstedet, og du har til å lese denne KONTRAKTEN før du bruker Nettstedet.

BESTILLINGER OG BETALINGER

Tilgjengeligheten av produkter som er og kan endres uten varsel.

Kjøp annullering etter at betalingen har blitt behandlet, og at pakken har blitt sendt ut er ikke tillatt.

Når du har kjøpt det vil bli sendt en elektronisk faktura som inneholder ditt ordrenummer og spesifikasjon.

INNKJØPSBETINGELSER

Sportkropp.com ikke påta seg noe ansvar for import forskrifter og krav til kjopers hjemland. Kunden aksepterer å ikke bryte noen lokale Narkotika lover, og er kjent med lokale Helse-og omsorgsdepartementet forskrift, herunder nødvendigheten av obligatorisk resepter når pharmaceuticals er importert.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Sportkropp.com aksepterer intet ansvar for bruk av alle levert produkter. Materiale og all informasjon på dette nettstedet er kun for informasjonsformål generelle mål, og er ikke å støtte og fremme å ta anabole steroider eller andre rusmidler. Ved å lese og vise denne KONTRAKTEN og kjøpe steroider samtykker du til å spare Sportkropp.com ufarlig sine ansatte og ledere.

Sportkropp.com ikke råd, oppfordrer eier, eller forsøk på å få tak i anabole steroider. Det er derfor dette nettstedet kan ikke påta seg ansvar for handlinger utført av seerne og kjøpere.

Informasjon og beskrivelser som tilbys på denne siden er ikke individuelle profesjonell medisinsk råd eller forslag, men er ofte basert på subjektive og spekulative verdier. Hver person som bruker disse medisinene for det første har å konsultere en lisensiert lege som sin feil og feil bruk kan føre til skade og varige bivirkninger. Vi utstår ikke fullstendig administrasjon av steroider av mindreårige for høyere atletisk ytelse.

Informasjonen fra Sportkropp.com er gitt "som den er tilgjengelig"/ "SOM det ER". Informasjonen brukes på dette domenet kan inneholde feil, problemer, problemer eller andre begrensninger. Vi inkludert alle våre tilknyttede parter ikke ta ansvar for hva din bruk av en tjeneste eller informasjon. Vi og våre tilknyttede parter er ikke ansvarlig for noen spesiell, indirekte eller følgeskader (for eksempel skader som tap av fortjeneste, eller business og søksmål). Fornektelse av skader som er satt frem ovenfor er grunnleggende aspekter på grunnlag av avtale mellom oss.

PRODUKTER LEVERING

Ordrer blir levert til de adressene som er oppgitt av deg i løpet av 7-12 dager. Det må nevnes at forsinkelser i levering fra tid til annen er utenfor vår kontroll. Alle datoer som vi tilbyr du for levering er anslått bare, og vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle kostnader, skader, kostnader, tap av den posttjenesten, eller kostnader som skyldes forsinkelse i levering, med mindre det skyldes vår skjødesløshet.

Du bli eier av produktene du har kjøpt, når de har blitt levert til detaljert leveringsadresse. Når pakken har blitt levert vi ikke lenger kan ta ansvar for skade på eller tap av gods. De bestilte produktene ikke er returnerbare eller refunderes.

ANSVAR

I tilfelle når feil leveringsadresse eller mottakerens navn er oppgitt av kunden, rekkefølgen kan bli miss levert. Sportkropp.com ikke tar noe ansvar for tap av ordrer forårsaket av slike feil.

Hvis du ikke har mottatt bestillingen innen 30 dager fra det øyeblikket når du har gjort dine betaling, må du gi oss beskjed ved å skrive til vår adresse innen 10 dager all informasjon om bestilling, betaling, frakt og informasjon.

Hvis det ble levert feil antall eller andre feil varer må du melde fra til oss innen 7 dager etter levering, og vår eneste plikt vil være å sende pakken eller å returnere pengene.

Noen land krever at du har en gyldig resept fra lege før bruk og bestilling av ulike legemidler på nettet. Begrensninger kan variere fra land til land.

Hvis en bestemt produktet er beskyttet av lokale lover, er det ditt ansvar å kontrollere og å få en slik resept. Hvis du er i tvil, anbefaler vi deg å ta kontakt med din lokale FDA, Toll House eller Lege.

Priser og Tilgjengelighet til produkter kan endres uten ytterligere varsel.

Etter din fullføre prosessen for kjøpet, vil det bli sendt en e-post som inneholder din ordre nummer, spesifikasjonen av din bestilling, hele summen betales etc.

Vi tar ikke ansvar for å kontrollere import forskrifter og krav til kjøp og opprinnelseslandet.

Kunden helt enig til følgende:


Jeg er minst 21 år gamle eller mer.

Jeg er klar over de farmakologiske virkningene og bivirkningene av alle varene jeg kjøper.

Jeg er ikke avhengige av noen medisiner jeg kjøper.

Jeg er klar over riktige doser og instruksjonene for hver og kjøpt narkotika.

Jeg bekrefter at jeg kjøper for LOVLIG BRUK.

Jeg ble kjent med og forstå den lokale lover i landet mitt er koblet til innkjøp krav om resept narkotika og samtykker i å holde eierne av Sportkropp.com nettstedet uskyldige for mine egne handlinger.

Jeg har sant og gyldig resept for bestilt stoff, og jeg tar alle av dem under legens kontroll.

HELSE-RELATERT INFORMASJON

De data som finnes på Nettstedet er gitt kun for informasjonsformål mål og er ikke ment å erstatte de anbefalinger som er gitt av din personlige lege eller helse ekspert. Vi anbefaler råd du ikke å bruke den informasjon som er publisert på Nettstedet til behandling enten å diagnostisere problemer med helsen, eller forskrivning av medikamenter.

Påstander om eventuelle fordeler er dannet på de individuelle resultatene av brukere som er beskrevet i ukontrollerte forhold. De individuelle resultatene kan være forskjellig fra bruker til bruker. Produktene er ikke beregnet for bruk av personer under 21 år.

Detaljene som vises på Nettstedet, kan ikke betraktes som medisinsk forslag og anbefalinger. Lovligheten om anabole steroider, og andre beslektede stoffer varierer fra land til land. Hvis disse stoffene er ulovlige i henhold til lokale lover, vennligst ikke ta en interesse i deres bruk. Ved å gå inn dette nettstedet, må du vite fraskrivelse av ansvar og samtykker i å holde eiere og ansatte i Sportkropp.com GRATIS fra hvilken som helst kriminell enten sivilrettslig ansvar.

Forutsatt at narkotika er ikke foreslår å prescript behandling eller forhindre sykdom. Denne informasjonen har ikke blitt undersøkt av din lokale Food and Drug Agency. Våre nettsider og domenenavnet "Sportkropp.com" representerer noen produkter som kan øke blod nivåer av steroid hormon i kroppen, kan være giftig for noen menneskelige organer, og må ikke brukes av mindreårige.

Internasjonale Toll-Lover Det er ditt ansvar å finne ut om online kjøp av legemidler i ditt område er forbudt i henhold til lokale lover.

SVINDEL

Ved å ta medlemskap, kan du bevise at den informasjonen som gis i ulike former er riktig, og at du samtykker i å oppfylle vilkårene for Vilkårene for Bruk av dette nettstedet. Medlemskapet kan avbrytes når som helst og uten varsel hvis det blir funnet ut at falsk eller villedende informasjon har blitt gitt, eller Vilkårene for Bruk har blitt brutt. Hvis medlemskap har vært avbrutt, kan du Sportkropp.com forbeholder seg retten til å nekte å gjenopprette rettighetene til medlemskap programmet.

IKKE-OVERFØRBAR

Din rett til å navigere Sportkropp.com er ikke overførbar. Noen rett eller passord gitt til deg for å få informasjon eller for å laste ned dokumenter kan ikke overdras til tredjepart, og skal bare brukes av deg.

RETURRETT

Du kan ikke returnere produktene, det er ikke trygt for deg som kjøper, og for oss til å returnere dem.

I tilfelle av beslag bedre valg er å sende ut på ny uten din for Deg, vil vi trenge for å sende anfall brevet søk KUN på 300 dpi (for å unngå svindlere).

KONTROLLERE MEDLEMMENES ADRESSE

Sportkropp.com forbeholder seg retten til å ta kontakt med et Medlem via Skype eller e-post for å kontrollere nøyaktigheten av konto informasjon (inkludert medlemmets korrekt adresse og navn) som er nødvendig for å gi av Medlemmet ved registrering på Sportkropp.com.