Ring Oss: +47 22 04 55 15

Personvern

Sportkropp.com har skapt disse retningslinjene for å vise deg vårt ansvar og vår plikt til ditt eget privatliv. Følgende divulges informasjon innsamling og spredning av praksis for dette nettstedet.

Cookies


Sportkropp.com bruker informasjonskapsler på nettstedet. Data som er lagret gjør til området for å fungere korrekt, og gi deg noen ekstra fordeler og funksjoner som auto logg inn.

Login Informasjon

Disse dataene er holdt helt konfidensielle, og er ikke delt med noen andre (tredjepart).

Annonsører


Vi bruker noen utenforstående reklame firmaer for å vise annonser på våre nettsider. Noen av disse kommersielle bannere kan inneholde cookies. Slike informasjonskapsler som mottas med banner-reklame er akkumulert gjennom 3. parts annonse selskapet, og vi ikke har tilgang til disse dataene.

Påmeldingsskjema

Påmeldingsskjema krever at brukerne å angi kontaktinformasjon (som fullstendig adresse, navn og e-post). Kontakt informasjon fra slike former er brukt til å gi supplerende brukervennlighet, og forbedre kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk om bruken av Sportkropp.com området.

Kontaktinformasjon brukes også til å ta vare på en e-post adresse liste som utnyttes ved å Sportkropp.com for å informere medlemmene om endringer på nettstedet, ferske nyheter, etc. Og det er ikke gått videre fra oss til noen tredjepart.

Kontakte Nettstedet


Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du være fri og skrive til oss alle spørsmål du er interessert i.

Sportkropp.com forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst og uten ytterligere varsel, og kun den up-to-date personvernerklæringen, kan bli ansett som effektiv. Å sørge for at du viser den up-to-date uttalelse, kan du oppdatere denne siden i nettleseren.