Ring Oss: +47 22 04 55 15
Anadrol Hubei

Anadrol Hubei

Anadrol Hubei

Merke:HUBEI
Varenummer:73
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 10 mg/tab. (50-fanen.)
Stoff: oxymetholone
  • 24,00€

Anadrol er et anabole steroid. Det forbedrer nitrogen balanse når dietten er tilstrekkelig i kalorier. Handlingene til anadrol er lik testosteron og kan forårsake alvorlig svekkelse i seksuelle og fysiske vekst når det gis til barn. Barn Norge som har tatt dette stoffet utvikle groteske fysiske egenskaper og vanligvis har uordnede seksuell funksjon.


Farmakologi

Anadrol, selges under navnet farmasøytiske Oxymetholone, og har en halveringstid på ca 8-10 timer. Dette betyr at det forblir i kroppen i 2-4 ganger lenger. Grunnen til at det forblir i kroppen lenger er på grunn av sin affinitet for fettvevet hvor det blir lagret.Biokjemisk analyse har vist at anadrol kan påvises i kroppen i opptil 2 måneder etter siste dose. På grunn av denne lange halveringstid, det er ikke den foretrukne narkotiske stoffet av mange kroppsbyggere. De fleste eksperter anbefaler det som en off season stoff å bygge kroppen.


Indikasjoner i Norge

I klinisk medisin, har Anadrol blitt indikert ved behandling av anemier fra en rekke forskjellige årsaker. Den vanligste anemi behandlet med Anadrol er jernmangelanemi, kjøpte aplastisk anemi, medfødt aplastisk anemi, myleofibrosis og anemi skyldes bruk av immundempende medikamenter. Anadrol er ikke en erstatning for jern, blodoverføring, vitamin, folsyre eller andre næringsstoffer. Det er kun brukt til å behandle disse anemier etter at de har unnlatt å svare på alle andre støttetiltak.

Stoffet har også blitt anbefalt for behandling i Norge for å kaste bort sett hos HIV-pasienter og hos personer med alvorlig osteoporose. Men på grunn av større bevissthet om potensielle bivirkninger, de fleste leger ikke foreskrive den.


Dose i Norge

Dosen av anadrol er basert på kroppsvekt. I både voksne og barn dette dreier seg om 1.5-2mg / kg (50-200mg / uke). Når anadrol administreres for å behandle en hvilken som helst av de ovennevnte medisinske lidelser, er dens reaksjon aldri umiddelbar og kan ta minst 2-3 uker. Hos noen pasienter kan det kreves en noe lavere dose for å opprettholde sin nytte ved behandling av aplastisk anemier. Anadrol er kun tilgjengelig som en tablett og aldri gis intravenøst.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra