Ring Oss: +47 22 04 55 15
Danabol DS

Danabol DS

Danabol DS

Merke: BODY RESEARCH
Varenummer: 38
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (500-fanen.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 125,00€

Beskrivelse for Norge


Danabol - sterk nok anabole steroider Norge, som har anabole effekten av androgen action på dårlig definert. Manifestasjon av anabole prosesser bidrar til å øke muskelmasse, øke i styrke og den generelle styrkingen av bein av skjelettet og kroppen som en helhet. Med regelmessig og riktig bruk av stoffet noterte en nedgang i fett innskudd.

Hvordan Fungerer


Den viktigste aktive ingrediens av medikamentet er methandienone, noe som bidrar til å stanse legeme av viktige mineraler som fosfor, nitrogen, natrium, kalium, og mange andre. Det er umiddelbart absorberes i mage-tarmkanalen, i blod binder seg til en bestemt globulin stoffer endelige transformasjon skjer i leveren og utskilles via nyrene inaktive metabolitter. I tillegg har den en positiv effekt på hematopoiesis og øker erytropoietin.


Den syklus Som brukes i Norge


Den optimale dose av stoffet er 20-50 mg per dag (gitt mengden av materiale ekvivalent med 2-5 tabletter per dag).
Det er verdt å huske på at doseringen av tabletter Danabol, fra et minimum til en maksimal dose bør individualiseres og basert på kapasitet og nivået på trening av utøveren. For eksempel, nybegynnere som er bare begynnelsen sitt bekjentskap med farmakologi av denne typen er vanligvis tilstrekkelig steroid 30-40 mg per dag (3-4 tabletter), og kan være tilstrekkelig og mindre. Så ikke umiddelbart ta opp den maksimale dosen.
Idrettsutøvere er fagfolk med vekt over 100 kg, kan utføre Danabol kurs og stole på den ønskede effekten ved å bruke 50-60 mg av steroid per dag. Men selv erfarne idrettsutøvere bruker anabole dette, må man være svært forsiktig med å begynne å ta et maksimalt antall.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra