Ring Oss: +47 22 04 55 15
Boldoject 200

Boldoject 200

Boldoject 200

Merke:EUROCHEM LABORATORIES
Varenummer:149
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: boldenone undecylenate
  • 57,00€

Boldenone Undecylenate er et derivat av testosteron, som har sterk Anabole effekt og bare moderat androgene. Det gir en langsom, men jevn og konsekvent gevinst i kvalitet masse og styrke sammen med med god lindring. Best resultat oppnås i Norge når Boldenone Undecylenate er kombinert med andre steroider. Det er generelt ansett for å være en sterkere og litt mer androgene enn Nandrolone Decanoate. Det er billigere, og kan godt erstatte Deca i de fleste sykluser.

Boldenone Undecylenate Dosering i Norge 

Boldenone Undecylenate blir brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere å øke utholdenhet, muskelmasse og produksjonen av røde blodlegemer i kroppen. Boldenone Undecylenate kan brukes i doser fra 200 mg til 600 mg per uke for så lenge som 12 uker. For menn er den gjennomsnittlige dose 400-600mgs per uke, men jeg har sett gutta gå opp til 1000mgs per uke så lenge sykkel hjelpemidler ble brukt. For kvinner er den gjennomsnittlige dose 25-50mgs per uke, men du må være veldig forsiktig. Hvis du ser tunge bivirkninger, slutte Boldenone Undecylenate eller lavere doser.

Boldenone undecylenate bivirkninger

Bivirkninger av Boldenone Undecylenate er svært milde, selv når dosen av dette stoffet er opp til ett gram per uke. Bivirkninger kan være relatert når Boldenone Undecylenate med sin sammensatte - Boldenone Undecylenate brukes i svært høye doser. Vanligvis er relatert: forekomst av fet hud, kviser, økt aggresjon og håravfall. På en lav dose, kan Boldenone Undecylenate produsere ulike androgene bivirkninger. Mulige bivirkninger areoily hud, kviser, økt aggresjon og håravfall. Kvinner finner thisdrug ganske komfortabel, virilization symptomene Norge vanligvis uhørt whentaken ved lave doser. Boldenone Undecylenate har en depressiv effekt på endogene testosteronnivå, derfor et skikkelig svar syklus behandling HCG og Clomid er nødvendig ved avslutningen av hver syklus.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra