Ring Oss: +47 22 04 55 15
Akrixin (100tab)

Akrixin (100tab)

Akrixin (100tab)

Varenummer: 190
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 28,00€

Akrixin informasjon for Norge

Dette har en positiv effekt på kalsiumbalanse: bruk av Methandienone sikrer at den riktige mengde kalsium kommer inn i benet.

Søknad methandienone

Anvendelsen av dette stoffet for noen sykdommer og tilstander hvor den anbefalte anabole virkning (dvs. effekt som tar sikte på å akselerere veksten av protein), samt lett for generell styrking av kroppen. Vi hittil stoffet er svært populær blant idrettsutøvere Norge. Men, dessverre, kan du finne en rekke forfalskninger.

Kjøp Methandienone i Norge

Hvis du ønsker å kjøpe ekte produkter av høy kvalitet, tilnærming til valg av verktøyet nøye og ta hensyn til det faktum at dette anlegget skal inneholde en liste over vanlige navn på narkotikahandel, som er sammensatt av methandrostenolone. Kjøp methandienone du vil ikke ha i Norge  noen problemer. Vær oppmerksom på det faktum at kvinner er et legemiddel anbefales ikke. Og menn bør alltid lese bruksanvisningen, slik at dosen av Methandienone er strengt individuell og må være i samsvar med de særegenheter organismen.


Hvis du ønsker å oppnå maksimal effekt av bruk av dette stoffet, etter kurset anbefaler vi at du bruker en spesiell sports ernæring, er rettet mot et sett av muskelmasse, samt kosthold. Kjøp Methandienone kan være med oss, samt nyte alle de tilhørende produkter.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra