Ring Oss: +47 22 04 55 15
Anapolon

Anapolon

Anapolon

Varenummer:77
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 50 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oxymetholone
  • 119,00€

Anapolon er en muntlig relevant steroid produsert av Abdi Ibrahim inneholder Oxymetholone som en aktiv kjemisk stoff. Å være en 17alpha alkylated muntlig steroider, det har en betydelig og rask handling på økning av muskelmasse. Deres anabole effekten er ganske kjent blant kroppsbyggere over hele verden. Anapolon er også kjent for å stimulere muskelvekst i underernærte eller underutviklede mennesker i Norge. Oxymetholone produktene er på markedet siden 60-tallet, og viste seg å være av stor hjelp for idrettsutøvere og muskel utbyggere. En Anapolon enhet inneholder 20 faner, hver fane som inneholder 50 mg.
Anapolon, er som mange andre Oxymetholones i stand til å øke muskelmasse i en meget kort tidsperiode. Det styrker også den menneskelige organisme, og sikrer en høy motstand. Med Anapolon muskelen blir fyldigere og vilje kontrakten bedre, og er gitt en grad av beskyttelse i form av ekstra vann holdt i og rundt bindevev. Dette gjør kroppen for å få mer elastisitet og redusere sjansen for skader når du gjør tunge øvelser. Men kroppsbyggere bør være klar over sine risikable bivirkninger. Kvinner er ikke anbefalt å bruke det, på grunn av sin massive virile effekter.

Syklus Anapolon 

Kroppsbyggere må vanligvis bruke Anapolon i området 50-100 mg (eller 1-3 tabletter) per dag. Nybegynnere vil også begrense inntaket av denne forbindelsen med bare 50 mg per dag i den første perioden, gradvis øke dosen, og har sine leverenzymer sjekkes regelmessig med en lege. Etter slutten av syklusen Anapolon massen vil reduseres betydelig, og for å unngå dette, bør kroppsbyggere Norge fortsette syklusen med injiserbare steroider som testosteron eller Sustanon for den neste periode.
På grunn av flere farlige bivirkninger syklusen av Anapolon bruk varer i ca 6 uker, noen ganger enda mindre (2-4 uker for nybegynnere). Medisinen brukes ofte i kombi nasjon med flere injeksjoner som testosteron / Nandrolon, Boldenone (Equipoise) og Methenolone og for å minimere vann oppbevaring kan det også tas med trenbolone eller stanazolol. Bruken av injiserbare etter syklusen er et forsøk på å herde opp ny masse, og viste seg å være en effektiv praksis.

Bivirkninger Norge Anapolon

De viktigste bivirkninger av Anapolon er: kvalme, akne, fet hud, kviser, kropp og ansikts hår vekst, kan det være et problem med pasienter med predisposisjon for mannlig mønster skallethet. Anapolon er en lever giftige medisiner, det bør tas med forsiktighet, en effektiv fordøyelses kosthold og kan være med en lever protectant sammensatte. Det er også meget farlig å ta oxymetholone i høye doser i tidsrom som overskrider seks uker. Det anbefales å ta anti østrogen og diuretika for å unngå andre bivirkninger.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra