Ring Oss: +47 22 04 55 15
HGH Genesis

HGH Genesis

HGH Genesis

Merke: GENESIS
Varenummer: 167
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 I. U. (pris per 1 IU)
Stoff: veksthormon
  • 30,00€

Produktbeskrivelse for Norge


HGH (menneskelige veksthormoner) er et naturlig hormon skjer i kroppen vår at vi skulle verds sterkt, men troverdig engang tenke på.
Som barn, disse veksthormoner hjelpe våre kropper og våre indre organer vokse og slå sterk. Som vi blir eldre, mengde av dette hormonet i kroppen vår faller. I en alder av tjuefem, HGH punkt i kroppen vår er omtrent 600 ug. Fra fylte seksti, kan antallet steg for steg fall femten prosent, eller 90ug. Når HGH faller, kroppen vår alder raskere.

HGH vil troverdig være den mest betydningsfulle stoffet for sykling ut av et steroid syklus, slik at lean body mass kan opprettholdes og for å utelukke deponering av fett i fettvevet. HGH er effektiv som et anti-katabole medikament også som en anti-proteolytisk stoff som vil forandre kroppens metabolske prosess fra utnyttelsen av aminosyrer og glukose for å bruke fett som brensel. Dette er å foretrekke fordi brukeren foretrekker å bevare glykogen og protein i muskel.

Den syklus som brukes i Norge


Norge utøver HGH bør brukes en gang per dag, men noen kan bruke det dobbelte per dag; selv om det er vanskelig å se noen reell nytte av å injisere HGH mer enn engangs per dag. Riktig dose for hGH bør være minimum 4 I.U. og ikke mer enn 12-14 I.U. per dag. Dersom dosen og var mye høyere enn 14 I.U. per dag kan brukeren kjøre risikoen for nerve impingement og / eller adema.
Dosering: 4 I.U. - 14 I.U. per dag

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra