Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clenbuterol 0,04 mg

Clenbuterol 0,04 mg

Clenbuterol 0,04 mg

Merke: Lyka Labs
Varenummer: 273
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 40mcg/tab (100-tabletter)
Stoff: clenbuterolhydroklorid
  • 36,00€

Clenbuterol til salgs i Norge:

Clenbuterol brukes av menn og kvinner for raskt vekttap, på bare 1 måned kan du brenne opptil 5-6 kg subkutant fett med et solidt kosthold og et utmerket treningsprogram. Legemidlet har vist sine fettforbrenningsegenskaper i alle nybegynnere og profesjonelle idrettsutøvere som overholder de ovennevnte opptaksregler. Idrettsutøvere bruker det som en av de mest effektive fettforbrennerne når det er nødvendig å flytte til en lavere vektkategori eller før de går inn i arenaen for konkurranser.

Clenbuterol er ikke et anabole steroid eller hormonmiddel, selv om fordelene til brukeren samsvarer med noen av de anabole stoffene som brukes, slik at noen mennesker feiler dette stoffet for et anabole steroid. I tillegg utviser den en svak anti-katabolisk effekt, som bidrar til å beskytte muskler under intense treningsøkter og i utholdenhetssporter med høy intensitet. Det er ikke behov for post-syklus terapi etter en solo syklus av clenbuterol, som er en stor fordel for mange av brukerne.

Effekter Av Clenbuterol:

  • Høy fettforbrenning effekter
  • Liten økning i styrke
  • Større utholdenhet øker
  • Forbedret respiratorisk funksjon
  • Redusert appetitt for å hjelpe med vekttap

Tar Clenbuterol piller:

Clenbuterol sykluser er ofte supplert med ketotifen i en dose på 1 mg per natt for å eliminere tremor problemer. Ketotifen gjenoppretter også følsomheten til reseptorene til det aktive stoffet, som lar deg bruke stoffet lenger, så det er to protokoller for å ta medisiner:

Den kan brukes både i en enkelt syklus og parallelt med ketotifen til langvarig bruk.

De første 14 dagene av clenbuterol alene og de neste 14 dagene sammen med ketotifen.

Slike sykluser kan gjentas med intervaller på 2-4 uker, men du bør overvåke lipidprofilen for å bestemme nivået av kolesterol (HDL OG LDL).

Begynn å ta 20 mcg om morgenen før måltider og overvåke ditt velvære. Deretter legger du til 20 mcg clenbuterol til hoveddosen hver dag til du kommer nær arbeidsdosen (100-120 mcg).

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra