Ring Oss: +47 22 04 55 15
Bolde - 250

Bolde - 250

Bolde - 250

Merke: GENESIS
Varenummer: 2
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: boldenone undecylenate
  • 85,00€

Boldenone er en oljebasert anabole steroider injeksjon, til hvilken er festet undecylenate ester på grunn av en langsommere frigjøringshastighet og halveringstid. Det er et derivat av testosteron, som opprettholder sin anabole styrke, men viser redusert androgene styrke i forhold til testosteron. Boldenone er spesielt en veterinær produkt, opprinnelig utviklet for bruk i dyr. Boldenone vunnet popularitet blant kroppsbyggere og idrettsutøvere som mindre androgene form av testosteron med mindre østrogen aktivitet enn testosteron. Boldenone undecylenate ble utviklet ved et uhell når du prøver å skape en langtidsvirkende injiserbare form av methandrostanolone. Dette er det faktum at oppveier derfor Boldenone er meget feilaktig knyttet til affinitet for nandrolon.

Det er faktisk en injeksjon form av methandrostanolone uten CH3 gruppe. Det bringer treg, kvalitet og bærekraftig gevinst uten overdreven vannretensjon. Nevnt er også en økt pumpe effekt og overdreven 'veiny look' gitt oppnåelse av lav% av fett. Denne AAS er brukt som i dietten, så vel som volum. Mest brukte formen er injeksjon  sammen med ester undecylenate er mindre hyppig bruk sin propionate form og spesielt fordi det fører til betydelig smerte på den andre dagen etter at søknaden, sammen med influensa A tilstand som ofte er så ubehagelig at det er nesten umulig å fullføre opplæringen. Den øker ikke bare proteinsyntesen, men også nivået av erytropoietin, noe som øker antallet Norge av røde blodceller og pumpeeffekt under trening. Med bruk av dette preparat, som ofte nevnes er også økt appetitt og glykogen nivåer. I forhold til bivirkninger, tilhører den gruppen av svært underrated anabole steroider, men ikke en ekstrem, det er noe å vurdere, siden det var en svært lite brukt AAS for mennesker i sin injiserbare form.

BIVIRKNINGER 

Bivirkninger som følge av handlingen av østrogen er mild i naturen. Men det gjør aromatize og med økende dose aromatisering forekommer mer og mer. Men det kan sies at østrogenisk aktivitet av dette stoffet er så lav, at den bringer flere fordeler i forbindelse med forbedring av anabole effekter enn ulemper.
Androgene bivirkninger er fortsatt lavere enn østrogen. Dens omdanning i kroppen til dihydroboldenone er fullstendig neglisjerbar (dihydroboldenone er 5 ganger mer anabol enn testosteron), så hårtap og akne er sjelden nevnt.

Reduserer endogene (kroppens naturlige) testosteron, men det kan sies at bare litt, men med økende dose og varigheten av bruken opprettelse av testosteron vil reduseres betydelig. Økningen i blodtrykket er en annen bivirkning, som har en tendens til å manifestere seg spesielt ved langvarig bruk

En annen hyppig forekommende bivirkning er overdreven belastning på nyrer og uregelmessig hjerterytme, og alt på grunn av overdrevent forhøyede nivåer av røde blodlegemer. Denne økte nivået av røde blodceller kan manifestere seg i kortpustethet under daglige aktiviteter, som også reduserer treningsintensiteten.

DOSERING I NORGE
Boldenone undecylenate bør administreres hver 5-7 dager. Det er vanligvis brukes stil frond-belastning, hvis det brukes i konstante doser dens effekter er følte bare etter noen få uker, stil frond-load bruk; perceivable effekter kan oppnås litt tidligere. Virkningen forblir i kroppen i 3 til 4 uker. Det viktigste er ikke å glemme det faktum at det er nødvendig å ta Boldenone for periode på 8-16 uker.

For nybegynnere i Norge er en tilstrekkelig mengde i størrelsesorden 300-500 mg ukentlig. Middels brukere oppnå store gevinster og fremgang kvoter i størrelsesorden 500-700 mg per uke, uten behov for å bruke høyere doser enn 500 mg per uke, spesielt når kombinert med andre anabole steroider. Erfarne brukere vanligvis ikke bruke svært høye doser, som til den anabole steroider, slik som Boldenone, men de doser av avanserte brukere er i området fra 700 - 1000 mg pr uke. Materialbalanser holdes i kroppen 4-6 måneder.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra