Ring Oss: +47 22 04 55 15
Metanolon 5mg

Metanolon 5mg

Metanolon 5mg

Merke: Lyka Labs
Varenummer: 269
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5mg/tab (100-fanen)
Stoff: methandienone muntlig
  • 19,00€

Methandienone er en muntlig effektivt anabole steroid. Methandienone var den andre Anabole steroider noensinne produsert. Den første var testosteron. Regnes som standard for masse og styrke bygningen, er Methandienone svært effektiv som en frittstående, eller som en stablet hopp starter syklusen ingrediens.

I Norge hevder at Methandienone ikke reagerer sterkt med androgen reseptoren, men likevel utøver sin effekt via androgen-reseptoren in vivo. Disse inkluderer dramatiske økninger i proteinsyntese, glykogenolyse, og muskelstyrke i løpet av en kort tid. I høye doser (30 mg eller mer per dag), bivirkninger som gynekomasti, høyt blodtrykk, akne og mannlig skallethet kan begynne å oppstå.

Stoffet forårsaker alvorlige maskulinvirkninger i kvinner selv ved lave doser. I tillegg er det metaboliseres i methylestradiol av aromatase. Dette betyr at uten bruk av aromatasehemmere som anastrozol oramino- glutethimide, vil østrogen effekt vises over tid hos menn. Bruken av Methandienone over lengre tid kan føre til leverskade uten riktig behandling.

Den 17a-metylering av steroidet tillater det å gjennompassering i lever, og bare en liten del av det brytes ned (derav forårsaker den nevnte skade på leveren) slik at det å være effektivt når det tas oralt. Det har også virkningen av å redusere steroid affinitet for kjønnshormonbindende globulin, et protein som de-aktiverer steroidmolekyler og hindrer dem fra å ytterligere reaksjoner med kroppen.

Den anabole / androgene steroider, ble methandrosternolone utviklet i USA i 1955. I henhold til gjeldende body building profil, doser på 100 mg methandrostenolone og oppover er vanlig daglig praksis. Dianabol er en testosteron derivat. Den skiller seg fra testosteron på grunn av sin ekstra dobbelt - binding og 17-alfa-alkylering, som, når produktet er tatt i tablett- eller kapselform, kan være potensielt skadelig for leveren. Et annet problem med methandrostenolone er at den er transformert inn i ekstremt potent østrogen er 17-alfa-methylestradiol, noe som kan føre til oppbevaring av vann og fett opphopning. Av denne grunn, er Dianabol en ren masse steroid med høy androgenicity; det er brukt spesielt i faser når det legges vekt mer på styrke og muskelmasse i motsetning til å minimere fett og vanninnhold.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Som alle legemidler kan Methandienone forårsake bivirkninger, men ikke alle får det. Kjent eller mistenkt: dyspepsi, kvalme, oppkast, diaré, magesmerter; Leverkreft, gulsott; allergiske reaksjoner; økt blødning; depresjon, søvnforstyrrelser; muskelkramper; adenom og adenokarsinom av prostata; gynekomasti hos menn; virilization symptomer hos kvinner (hirsutisme, alopesi, irreversibel nedgang i stemmen frekvens, menstruasjonsforstyrrelser, undertrykkelse av eggstokkfunksjonen, ditoral utvidelse); hyppig urinering.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra