Ring Oss: +47 22 04 55 15
Andrometh 50

Andrometh 50

Andrometh 50

Merke: THAIGER PHARMA
Varenummer: 40
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/ml (10 ml)
Stoff: methandienone injeksjon
  • 38,00€

Produktet er utviklet på slutten av 50-årene, og vil om kort tid blitt den mest populære misbrukte anabole-androgene agent-utøvere i ulike disipliner Noege. Den har en sterk anabole (samt androgene) effekt, som manifesterer seg i en rask økning i styrke og muskelmasse. Det er påstått at i løpet av de første ukene av denne sammensetningen kan rapporteres ukentlig 1-2 kg gevinst kvalitet muskel, og denne trenden fortsetter som 4-6 uker. Kanskje dette er også knyttet til det faktum at forbedrer appetitten. Aromatiserte imidlertid svært lett, noe som innebærer at en vesentlig andel omdannes til østrogen, noe som fører til de typiske problemene som er spesifikke for anvendelse av preparater av denne type. I tillegg, tilhører gruppen av 17-alfa-alkylerte steroider, fra hvilken det er klart at det er meget giftig for leveren. For anabole potensielle forbrukere er det fortsatt informasjon fra en studie til methandienone - det ble bekreftet at etter 10 dager med inntak 10 mg dose er det en reduksjon av naturlige testosteron produksjonen med 40%, så ikke rart, etter seponering registrert rask tap av makt , men også vekten. Er ikke bare forårsaket hovedsakelig eliminert på grunn av methandienone vann oppbevaring, men også en langsom tilbakevending til normale nivåer i kroppens egen produksjon av testosteron. Endelig noe fra terapeutisk praksis - effektivt middel for å øke kalsium og vitamin D, og ​​samtidig redusere den tetracykliner.

Misbrukt fordeler:

Variere avhengig av om forbrukeren doping er en bodybuilder, vektløfter, skutt putter eller diskos. Videre, ettersom nesten all anabole-androgene steroider, til og med når det foreligger så sterk. "Iført off fenomen" (effektivt middel for langvarig bruk til tross for stadig økende dose avtar). Kjent som uttalelser at visse lang Doping syndere og brukte mer enn 100 mg daglige doser uten betydelig fremgang, men i begynnelsen av anabole nybegynnere og 5-15 mg brakt utrolig forbedring. I utenlandsk litteratur er publisert meninger som heve mishandlede doser over 40 mg og veier 100 kg i Borca er bare tull, fordi i dette tilfellet (som i mange andre) ikke eksisterer naturlig høyere dose ratio = bedre resultat. På samme måte frembringer langvarig misbruk neppe noen resultater. Fra publisert informasjon i Norgeom sammensetningen, er det klart at de er ofte misbrukt i kombinasjon med en mindre giftig injiserbare anabole-androgene steroider nandrolon decanoate og type phenylpropionate. 

Kombinerte Cycle i Norge

Når du ber om økningen i masse blir ofte misbrukt kombinasjon med testosteron blanding betyr, og hvis kravene er for en økning i styrke og størrelse, er det en kombinasjon av virkemidler, Oxandrolone, stanozolol, testosteron undecanoate, men med hardere sorten betyr oxymetholone. Også interessant er den informasjonen som methandienone er svært egnet for prekonkur- periode, fordi styrken av smaker kan hindre fett tap og i tillegg er det en stor vannansamlinger med påfølgende flat design muskler. 

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra