Ring Oss: +47 22 04 55 15
Oxandrolone Tablets

Oxandrolone Tablets

Oxandrolone Tablets

Merke: GENESIS
Varenummer: 69
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-tabletter.)
Stoff: oxandrolone
  • 119,00€

Oxandrolone tabletter til salgs i Norge:

Dette orale steroider er basert på det aktive stoffet oxandrolone. Legemidlet ble utviklet utelukkende for behandling av HIV. Men senere ble det aktivt brukt av idrettsutøvere. For det meste kroppsbyggere. Oxandrolone er svært etterspurt I Norge. Videre er det brukt i medisin for å behandle barn.

Oxandrolone er faktisk en forbedret dihydrotestosteron. Den har en større anabole aktivitet, som er fire ganger høyere enn vanlig testosteron. Samtidig er dens androgene aktivitet lavere og er omtrent en fjerdedel av testosteron.

 

Effekter Av Oxandrolone:

Oxandrolone er sjelden brukt i sykluser for å øke muskelmasse. Den har andre positive egenskaper og effekter som er viktige for profesjonelle idrettsutøvere. I tillegg til tilgjengelighet Er Oxandrolone av dette merket preget av følgende resultater:

  • * Økt styrke og muskulær utholdenhet
  • * Opprettelse av en langvarig fettforbrenningseffekt
  • * Forbedring av muskeldefinisjon
  • * Ytterligere stimulering av veksthormonproduksjon

 

Tar Oxandrolone Piller:

Legemidlet kan brukes av både menn og kvinner. Imidlertid må idrettsutøvere nøye observere dosering og varighet av behandlingen. Startdosen er 20 mg per dag. I løpet av uken økes dosen til optimal hastighet, som ikke er mer enn 80 mg / dag. Varigheten av syklusen kan være opptil 8 uker.

Unge kvinner anbefales å bruke mye mindre doser. Ikke mer enn 10-20 mg/dag.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra