Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clenbuterol LA

Clenbuterol LA

Clenbuterol LA

Merke: LA PHARMA
Varenummer: 8
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 0,02 mg/tab. (200-fanen.)
Stoff: clenbuterol hydrochloride
  • 39,00€

Clenbuterol LA er en muntlig-tatt prestasjonsfremmende stimulerende, en av de mest populære produktene i bodybuilding Norge. Den aktive substans, clenbuterol hydroklorid, har en ekstrem evne til å brenne overdreven fett i kroppen. I medisin er det brukt for behandling av pusteproblemer.

Dens evne til å brenne overdreven fett er forårsaket av virkningsmekanismen av clenbuterol i kroppen. Gjennom biochemic prosesser løfter den kroppstemperaturen og øker produksjonen av varme. Utøveren ikke dermed nødt til å være på lav kalori dietter for å bli kvitt fett. Det er for denne funksjonen, hvorfor Clenbuterol er så populær i skjæring syklus før konkurransene.

Clenbuterol ved La Pharma har de beste resultatene i en stabel med Cytomel T3 eller andre thyroid hormon. På den annen side, for minimalisering av bivirkninger, under off-syklus, et antihistamin som Ketotifen eller Benadaryle bør tas sammen med clenbuterol.

Den syklus som brukes i Norge


Maksimal dose for menn er 140 mikrogram om dagen; kvinner bør ikke ta mer enn 70 mcg daglig. I Norge Det er vanlig å begynne med lavere doser og øke dem hver dag inntil den ideelle mengde er funnet.

Bivirkninger


Håndtrykk, forhøyet kroppstemperatur eller svette er vanlig ved bruk av clenbuterol LA. Men i sjeldne tilfeller kan alvorlige bivirkninger oppstår, samt - blant dem takykardi (økt hjerteaktivitet) er vanligvis den mest alvorlige.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra