Ring Oss: +47 22 04 55 15
Xanavar 5mg

Xanavar 5mg

Xanavar 5mg

Merke: Lyka Labs
Varenummer: 271
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5mg/tab (100-fanen)
Stoff: oxandrolone
  • 99,00€

Oxandrolone (Anavar) i Norge er et svært populært anabole androgene steroider og regnes for å være en av de vennligste i form av bivirkninger. Dette er en av de få anabole steroider som bærer med seg en høy grad av suksess blant kvinner, så mye så det er ofte referert til som "The Girl Steroid." Men dette er en tittel som er litt misvisende som det er svært effektivt på menn , det bare skjer for å være en av de få kvinnene kan bruke uten store problemer.

Oxandrolone (Anavar) Dosering i Norge


De fleste menn vil finne 50mg per dag for å være den minste dosen hvis de forventer å se noen positive og merkbare resultater med 80 mg per dag er langt mer vanlig. De fleste kvinner vil finne 10mg per dag for å være nesten perfekt med 20 mg per dag er den maksimale mengden av Oxandrolone (Anavar) mest noensinne ønsker eller trenger å bruke. Uavhengig av hvem som bruker det, menn eller kvinner, kan Oxandrolone (Anavar) med hell brukes for lengre perioder enn de fleste orale anabole steroider, men 6-8 ukers bruk er vanlig sted.

Oxandrolone (Anavar) bivirkninger


Bivirkninger bemerkning i Norge: Kvalme, oppkast, hodepine, hud fargeendringer, økt / redusert seksuell interesse, fet hud, hårtap, og akne kan forekomme. Hvis noen av disse effektene vedvarer eller forverres, lege eller apotek omgående.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra