Ring Oss: +47 22 04 55 15

Leveringsinformasjon

Når du kan forvente levering å ankomme:

 

 

 

Leveranser til Norge og resten av verden:

 

      Pakker sendes med ulike registrerte vanlige flyposttjenester avhengig av destinasjonsland. I gjennomsnitt kommer leveranser innen 10 - 17 virkedager.

 

 

 

Sporing Av Leveranser

 

 

Sporingskoden Din

 

Det tar 2-5 virkedager etter at bestillingen din er betalt for leveringssporingskoden din å bli aktiv, og da kan du finne sporingskoden din ved:

 

      Logge inn på " Min Konto " - siden på vår nettside og deretter navigere Til Ordrehistorikk-delen der sporingskoden din vil bli vist.

 

      Vente på å motta e-posten som automatisk sendes til deg, og varsle deg om sporingskoden din.

 

 

Sporing av bestillingen din

 

      For å spore internasjonale leveranser til USA, Europa, Asia Og Sør-Afrika, kan du bruke:

AfterShip.com

 

Vår diskrete tilnærming til pakking og levering av bestillinger

 

 

      Vi sikrer at alle pakker leveres med maksimal diskresjon. Organisasjonens navn eller noe annet som skulle tilsi farmasøytisk innholdet i pakken er aldri brukt i våre leveranser.

 

      Leveranser sendes fra ulike logistikknav i forskjellige Europeiske land for å sikre maksimal diskresjon og høyest sannsynlighet for vellykket levering.

 

      Vennligst merk: alle bestillinger sendes via registrert post, som krever en signatur ved mottak av pakken. Det er imidlertid ingen grunn til å være bekymret, da den eneste forskjellen er at den registrerte pakken spores, resten av prosedyrene er de samme som for vanlig post.

 

      Produkter kan fjernes fra originalemballasjen og pakkes om med ekstrem forsiktighet og forholdsregel, spesielt for å minimere pakkevolumet.

 

      Emballasjetyper endres hele tiden for å oppnå maksimal leveringssuksess!

 

      Vi pakker elementer i karbonfotopapir slik at Røntgenskannere ikke kan avsløre innholdet. På forespørsel kan vi skjule varene dine i leker, videokassetter, suvenirer, etc.

 

      Størrelsen på våre pakker er aldri større enn det som ville føre til unødvendig mistanke.

 

      Dersom bestillingen din er for stor til å passe i de samme standard små leveringskonvolutter vi bruker for små bestillinger, vil vi dele den inn i riktig antall mindre separate konvolutter.

 

      Hver ordre er oppgitt en enkelt flat leverings-og ekspedisjonsgebyr uavhengig av den totale størrelsen på bestillingen din og antall separate mindre konvolutter vi må sende.

 

      Vi kan også gjenbruke originale pappkasser for pakking av ulike produkter (fordi vi er et økologisk orientert selskap, og fordi denne måten er det større sjanse for leveringssuksess).

 

 

Plassere bulk bestillinger

 

 

      Dersom bestillingen er for stor til å passe i en pakke, garanterer vi at bestillingen vil bli delt inn i det nødvendige antall pakker for å redusere risikoen. Uansett hvor stor bestillingen din er, forsikrer vi deg om at den vil bli behandlet med samme skjønnsnivå og ompakking som brukes til små bestillinger.

 

 

Leveringsproblemer

 

Vennligst se Vår Vilkår og Betingelser side for detaljer om våre levering, og retur og refusjon politikk.

 

Hvis bestillingen ikke kom, kan det være to grunner:

 

 

  1. Din bestilling kan ha blitt beslaglagt av tollkontroll.

 

Dette er svært lite sannsynlig i vår erfaring gjennom årene, men uansett, vi tilbyr en gratis erstatning garanti eller kreditt mot nye kjøp på vår side, selv om produktene er konfiskert.


Vennligst send vårt kundesupportteam en skannet kopi av anfallsbrevet du mottok. Når de har bekreftet at varene faktisk ble beslaglagt, kan de be deg om å oppgi en alternativ leveringsadresse der vi kan sende erstatningsvarene.

 

 

  1. Bestillingen din kan ha gått tapt i posten.

 

Hvis 30 dager har gått og du fortsatt ikke har mottatt bestillingen din (eller varsel om anfall), vennligst informer oss ved å sende inn en supportbillett med bestillingsdetaljene dine, og teamet vårt vil vurdere å bytte ut varene dine når de har bekreftet at du ikke mottok bestillingen din.