Ring Oss: +47 22 04 55 15

Vilkår Og Betingelser

Du godtar følgende vilkår og betingelser ved å legge inn en bestilling eller bekrefte transaksjonen. Vi forbeholder oss retten til å behandle og oppfylle bestillinger bare hvis kunden bekrefter aksept av disse vilkårene. Kunden lover å følge alle forretningsregler mens du kjøper hos oss.

 

Produktgarantien Din

 

        Med mindre annet er oppgitt, og underlagt dine lovbestemte rettigheter med hensyn til kvalitet og egnethet til formål, gir vi ingen garantier, verken uttrykt eller underforstått, av noe slag angående produkter som selges.

 

        Utløpsdatoen for alle produkter er trykt på emballasjen. Hvis du får produkter som har passert utløpsdatoen, informer oss med en gang og ikke konsumere dem.

 

Våre Kjøpsbetingelser

 

      Ordreavbestillinger etter at betalingen er behandlet, aksepteres ikke.

 

      Alle produkter transporteres på kjøperens egen risiko, med løfte om å holde kjøperen skadesløs fra eventuelle rettslige skritt som kan reises mot kjøperen for ikke å overholde destinasjonslandets forskrifter og importlover.

 

      Prising kan endres uten varsel som følge av endringer i internasjonale valutakurser og endringer i kostpriser.

 

      Etter at du har kjøpt, vil du motta en elektronisk faktura som inneholder bestillingsnummer, bestillingsspesifikasjon, brukernavn og passord (som du velger), slik at du kan holde oversikt over statusen på bestillingen din.

 

      For å bestille varer eller tjenester fra oss må du være minst 18 år gammel.

 

      Vi aksepterer ikke ansvar for å validere kjøpets importkrav og forskrifter i kjøpers tiltenkte destinasjonsland.

 

 

Ansvar

 

      Dersom forbrukeren oppgir feil leveringsinformasjon, kan bestillingen bli levert feil og / eller returnert til avsender. Som et resultat tar vi ikke ansvar for bestillingstap eller skader som oppstår som følge av denne feilleveringen.

 

 

 

      På grunn av våre diskrete leveringsmetoder, vil du ikke kunne sende noen pakker tilbake til den opprinnelige avsenderen.

 

 

Ansvarsfraskrivelse

 

      Ved å gå inn på dette materialet og kjøpe steroider, godtar du å holde Sportkropp.com, dets ledere, direktører og ledere, immune mot eventuelle konsekvenser, kjent eller ukjent, forventet eller uforutsette, som kan oppstå.

 

      Innholdet på denne nettsiden (og eventuelle nettsteder knyttet fra eller til det) er kun gitt for utdanningsformål og er ikke ment å oppmuntre eller støtte bruk av anabole/androgene steroider eller andre medisiner.

 

      Sportkropp.com aksepterer intet ansvar for bruk av noen av produktene levert.

 

      Vi er sterkt imot bruk av narkotika på mindreårige for å øke atletisk ytelse.

 

 

 

      Vi støtter ikke, oppfordrer, besitter eller forsøker å skaffe anabole steroider eller andre kontrollerte stoffer. Vi kan ikke holdes ansvarlig for handlinger tatt av våre seere og kunder.

 

      Beskrivelsene og meningene som tilbys på dette nettstedet er ikke medisinske forslag eller råd, men er generelt basert på spekulative og subjektive verdier.

 

 

      Hver idrettsutøver som vurderer å ta disse legemidlene, bør alltid først konsultere en lisensiert lege, da deres uriktige og uovervåkede bruk kan forårsake skadelige og permanente bivirkninger.

 

 

Levering

 

Vår gratis erstatningspolitikk

      Vi kan ikke levere varene dine på nytt hvis en pakke ikke leveres på grunn av kundeproblemer (dvs.at du ikke var hjemme, eller at du ikke fikk varen fra postleverandøren til rett tid).

 

      Vår gratis erstatningspolicy gjelder kun for varer beslaglagt av toll eller skadet under levering.

 

Leveringsvarighet

    For våre estimerte leveringstider til din tilsiktede leveringsadresse, vennligst referer til Vår Leveringsinformasjon side.

 

    Leveringsdatoer vi gir deg er bare estimater, og vi vil ikke være ansvarlige for eventuelle tap, kostnader, skader, posttjenesteavgifter eller utgifter som oppstår som følge av forsinkelse i å levere varene til deg, med mindre det skyldes vår uaktsomhet.

 

 

Våre diskrete emballeringsmetoder

    Vi pakker elementer i karbonfotopapir slik at Røntgenskannere ikke kan avsløre innholdet. På forespørsel kan vi skjule varene dine i leker, videokassetter, suvenirer etc.

 

Å ta eierskap av varene dine

      Du vil bli eier av varene du har bestilt når de har blitt levert til din angitte leveringsadresse. Når varene er levert, har vi ikke lenger noe ansvar for tap eller skade på varene.

 

Leveringsforsinkelser

    Vi er ikke ansvarlige for eventuelle leveringsforsinkelser forårsaket av helligdager eller posttjenesten som har ansvaret for leveransen.

 

 

Importerte Produkter

 

      Vi dekker 100% av tapet hvis produkter blir beslaglagt (som er en 1% sjanse basert på våre data gjennom årene).

 

      Vi har en suksessrate på 99,9% i Norge, en suksessrate på 99,5% I USA, Canada og Europa, og en suksessrate på 97% i Sør-Afrika når det gjelder å få pakker forbi Tollen.