Ring Oss: +47 22 04 55 15

Personvern

På Sportkropp.com vi følger bestemte personvernprinsipper for å beskytte personvernet til våre kunder. Vi samler kun inn informasjon for å kommunisere med deg, og vi deler eller selger den aldri til tredjeparter.

Vår Cookie Policy:

 

 

Du kan velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler hvis du legger inn en kommentar på nettstedet vårt. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å skrive inn informasjonen din hver gang du legger igjen en kommentar. Denne batch av cookies vil vare i et år.

Vi vil opprette en midlertidig informasjonskapsel hvis du besøker innloggingssiden vår for å se om nettleseren din støtter bruk av informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen lagrer ingen personlig informasjon og utløper når du avslutter nettleseren din.

 

Vi vil sette opp flere informasjonskapsler når du logger inn, slik at vi kan lagre innloggingsinformasjonen din og skjermvisningsinnstillinger. Informasjonskapsler for innlogging og skjermalternativer varer i henholdsvis to dager og ett år. Hvis du velger "Husk Meg", vil innloggingsinformasjonen din bli husket i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, blir de fjernet.

Når du oppdaterer eller publiserer en artikkel, vil nettleseren din lagre en ekstra informasjonskapsel. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig identifiserbar informasjon og viser bare post-ID til artikkelen du sist endret. Det er bare gyldig for en dag.

 

Personopplysningene vi samler inn:

 

Vi samler inn informasjon gitt i kommentarskjemaet i tillegg til ip-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

Hvis Du bruker Gravatar, kan tjenesten bli gitt en anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kjent som en hash). Gravatar-tjenestens personvernpolicy finner du på https://automattic.com/privacy/. etter at kommentaren din er akseptert, vil profilbildet ditt eller avataren din bli vist offentlig i forbindelse med kommentaren din.

 

Hvor lenge dataene dine oppbevares:

 

 

 

Vår nettside lagrer både kommentaren og metadataene som er knyttet til den på ubestemt tid når du kommenterer. Dette gjøres slik at eventuelle påfølgende kommentarer på forumet vil bli gjenkjent og godkjent automatisk, i stedet for å bli holdt i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

 

Når brukere registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilene sine. En bruker kan se, endre eller slette sin personlige informasjon når som helst (unntatt brukernavnet). Administratorer av nettstedet kan også lese og oppdatere informasjonen.

 

 

Personlige data samlet holdt på fil:

 

Din konfidensielle informasjon:

 

All personlig informasjon gitt av registrerte brukere holdes helt hemmelig av vårt nettsted styringssystem. Vi garanterer at din personlige informasjon (e-postadresse, telefonnummer og hjemmeadresse) ikke vil bli delt med tredjeparter eller organisasjoner.

Du kan sende inn en forespørsel til våre ansatte, og vi vil umiddelbart slette all personlig informasjon du har gitt oss fra våre systemer.

 

Personlig informasjon om våre kunder holdes privat og deles ikke med tredjepartsfirmaer eller enkeltpersoner. Dataene du oppgir under registreringen lagres i en sikker database. Din IP-adresse brukes til å hjelpe oss med å diagnostisere serverproblemer og vedlikeholde nettstedet vårt.

Sportkropp.com, som de fleste andre webservere, logger IP-adressen din når du besøker. Disse dataene holdes konfidensielle og brukes kun i firmaet.

 

Innebygd innhold fra tredjeparter:

 

Artiklene på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). (For eksempel filmer, fotografier, artikler og så videre. Innebygd innhold fra andre nettsteder fungerer som om den besøkende hadde besøkt nettstedet direkte.

 

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ekstra tredjepartssporing og spore samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn.

 

Bilder du sender inn til vår nettside:

Annonser som vises på nettstedet vårt:

 

Unngå å sende inn bilder med informasjon om stedet det er tatt hvis du laster opp bilder til NETTSTEDET (EXIF-data). Besøkende på nettstedet kan laste ned og hente ut posisjonsdata fra bilder på nettstedet.

 

Vi bruker tredjeparts annonseselskaper til å vise annonser på nettstedet vårt. Disse annonsene kan inkludere informasjonskapsler. Mens vi bruker informasjonskapsler på andre deler av nettstedet vårt, samler annonsøren dem fra bannerannonser som vi ikke ser.

 

Dine rettigheter angående dine data du sender til vår nettside:

 

Du kan be om en eksportert fil som inneholder personopplysningene vi har om deg hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt inn kommentarer. All informasjon du har gitt oss vil bli lagret i denne filen. Annet enn informasjon som vi trenger å opprettholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål, kan du også be om at noen av dine data blir slettet.

 

Hva skjer med dataene dine etter at de er mottatt:

Registrerte personopplysninger:

 

For å sjekke besøkendes kommentarer, kan vi bruke en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Ditt brukernavn og passord vil aldri bli delt med noen utenfor Sportkropp.com samfunnet.

 

Automatisk innsamlet informasjon:

 

NÅR du besøker nettstedet vårt, lagrer serveren DIN IP-adressen din i en loggfil som brukes til å feilsøke serverproblemer, akkurat som de fleste andre nettsteder. Disse dataene vil bli brukt utelukkende i selskapet og vil ikke bli delt med noen andre.

Du kan bli bedt om å sende inn kontaktinformasjon når du fyller ut registreringsskjemaer på våre nettsteder (for eksempel navn og e-postadresser).

Registreringsdata brukes til å utvikle nye funksjoner, vedlikeholde og forbedre tjenestekvaliteten, og kompilere bred statistikk om hvordan nettstedet brukes.

 

Hvis du registrerer deg på vår side, vil du motta oppdateringer om nye ankomster, spesialtilbud og rabatter på varer i vår nettbutikk. Vi bruker e-postadressen du oppga under registreringen for å gi deg nyheter og informasjon om nye varer og gode tilbud.

Du kan melde deg av når som helst hvis du ikke ønsker å motta salgsfremmende oppdateringer.

 

 

 

Om vårt selskap:

Hvordan kontakte oss:

 

http://sportkropp.com det er der du finner oss.

 

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om våre retningslinjer for personvern, kan du sende en support billett via Vår Kontakt oss side.