Ring Oss: +47 22 04 55 15

Teamet på Sportkropp.com er alltid klar til å hjelpe og har som mål å svare på dine spørsmål så raskt som mulig.

For spørsmål knyttet til informasjon om din nåværende bestilling, eller status for betaling og levering, kan du finne noen nyttige lenker nedenfor før du kontakter oss. For informasjon om leveranser til Norge, vennligst besøk Vår Side For Leveringsinformasjon.

Vennligst se Også Vår Vilkår og Betingelser side før du bestiller.

 

 

Returer Og Refusjoner

 

 

      Hvis bestillingen din ble levert, men noen elementer ble skadet eller mangler, vennligst gi oss beskjed så snart som mulig.

 

      Det kan du gjøre ved å sende oss et bilde av alt du har mottatt, inkludert emballasjeetikettene. Dette vil hjelpe oss med å finne ut hva som skjedde og hvordan du kan unngå slike problemer i fremtiden. I de fleste situasjoner vil vi svare med våre undersøkelsesfunn innen to virkedager.

 

      Som et resultat kan vi kanskje gi deg omlevering av de manglende varene, delvis refusjon, kreditt mot et fremtidig kjøp eller en rabattkupong som kompensasjon.

 

      Vennligst se Vår Vilkår og Betingelser side for ytterligere detaljer om våre retningslinjer for retur og refusjon.

 

Betaling

      Å gjøre forretninger med oss er enkelt! Bare velg de produktene du ønsker, legg dem til i handlekurven, og legg inn bestillingen. Etter at du har lagt inn bestillingen, vil du motta en faktura direkte til din e-postadresse, og du kan velge betalingsmåte. Vennligst les betalingsinstruksjonene nøye for å unngå unødvendige forsinkelser.

 

      Vi er en av de få online steroid butikkene som tar store kredittkort som betaling. Vi anbefaler imidlertid ikke at førstegangskunder bruker kredittkortene sine.

 

      Nye kunder bør ideelt sett betale med bankoverføring, pengeoverføring eller cryptocurrency. Kunder som bruker slike betalingsmetoder trenger ikke å bli verifisert, slik at bestillingen kan behandles raskere. De vil også motta en 10% rabatt på store bestillinger når de bruker disse betalingsmetoder.

 

      Når du er fornøyd og ønsker å bestille igjen, kan du bruke et kredittkort uavhengig av størrelsen på bestillingen din, og du vil motta en rabatt på alle dine påfølgende bestillinger.

 

 

Sporing Av Bestillingen Din

Alle leveranser sendes ved hjelp av registrerte vanlige posttjenester, som du enkelt kan spore på nettet når bestillingen din kommer til deg. Vennligst se Vår Leveringsinformasjon side for mer informasjon.

 

 

Levering

 

Pakker leveres Til Norge innen 5-17 virkedager.

 

Vennligst se Vår Leveringsinformasjon side for ytterligere detaljer.

 

 

Kontakt Oss

 

Siden våre tjenester er optimalisert for å bli utført på nettet, er du mer enn velkommen til å kontakte våre avdelinger angående et bestemt problem om våre produkter eller eventuelle bekymringer du har om bestillingen din, ved å sende inn en supportbillett nedenfor.

 

 

Vi streber etter å svare innen 24 timer, men på grunn av tidssoneforskjeller mellom deg og vårt kundeserviceteam, kan det ta opptil to virkedager å svare. Våre kontorer opererer fra mandag til fredag.

Kontakt oss

Vår lokasjon

Beste Anabole Steroider
Beste Anabole Steroider
Bankplassen 1, 0151 Oslo, Norge novos cassinos
button_map
Telefon:
+47 22 04 55 15
Fax:
+47 22 04 55 16

Kontaktskjema