Ring Oss: +47 22 04 55 15
Winbol

Winbol

Winbol

Merke: XBS labs
Varenummer: 252
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oral stanozolol
  • 129,00€

Winstrol er et derivat av dihydrotestosteron, selv om aktiviteten er mye mildere enn dette androgen i naturen. Winstrol I Norge teknisk klassifisert som en anabole steroid, vises til å vise en litt større tendens til muskel vekst enn androgene aktivitet tidlig i studiene. Mens dihydrotestosteron virkelig gir bare androgene bivirkninger når de gis, Winstrol gir i stedet kvalitet muskel vekst.

Winstrol Dosering i Norge


I form av Winstrol doser, for menn optimal dose er 40-100mgs per dag, og for kvinner er det rundt 5-15mgs per dag. Jo høyere slutten av doser for kvinner er rundt 20mgs per dag, men det er bare anbefalt for kvinnelige kroppsbyggere og fitness konkurrenter. Dessuten er dosen den samme enten du tar det muntlig eller injisere det, så ikke bekymre deg om å gjøre heller.

Winstrol bivirkninger


Bivirkninger bemerkning i Norge inkluderer ny eller forverret akne, søvnproblemer, hodepine, endringer i seksuell lyst, kvalme, oppkast, endringer i hudfarge, eller ankelen hevelse. I ungdom og voksne menn, kan bivirkninger av Winstrol inkluderer hyppige eller vedvarende ereksjoner, og utseendet eller forverring av akne. Hos kvinner, kan bivirkningene av Stanozolol inkluderer heshet, akne, endringer i menstruasjonen, eller mer ansiktshår.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra