Ring Oss: +47 22 04 55 15
Humatrope (Cina)

Humatrope (Cina)

Humatrope (Cina)

Varenummer: 168
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 30 I. U. (pris per 1 IU)
Stoff: veksthormon
  • 275,00€

Produktbeskrivelse for Norge

Syntetisk form veksthormon laget med rekombinant DNA-teknologi som brukes av kroppsbyggere for å få muskelmasse, forbrenne fett, øke nivåene beintetthet og energi. Sammensatt er egnet for utøvere i fase av konkurranser forberedelse på grunn av den lave oppdagelsesrisikoen, og det styrker immunforsvaret.

Tterapeutisk Indikasjon

Brukes i medisin for veksthormonbehandling og i kirurgiske operasjoner, alvorlige brannskader, traumer, organtransplantasjoner Norgeog kreft, fremme protein kombinasjon. Det er også av de beste forbindelsene i kampen mot aldringsprosessen.

Dosering (Menn)

4-6 IE per dag.

Dosering (Kvinner)

2 IU per dag.


Sport og fritid

Varierer fra injeksjon metode.

Humatrope bivirkninger

Norge hevder idrettsutøver utstillinger ingen alvorlige bivirkninger hvis tatt i normale doser. Disse kan være hodepine, væskeretensjon, forstørrede bryster hos menn, leddsmerter, kvalme, oppkast og ødem i anklene. Andre sporadisk bivirkninger: acromegal, hypoglykemi, carpal tunnel syndrom og vannretensjon.
Humatrope Kontra / Forsiktighetstiltak
Ikke anbefalt i tilfelle av overfølsomhet for stoffet eller allergisk reactions.Not å bli brukt av folk som har åpent hjerte eller abdominal kirurgi, mange traumer eller akutt respirasjonssvikt.


Den syklus som brukes i Norge

Lengden av syklusen er avhengig av den måte på hvilken de er tatt og på målet for utøveren. HG kan tas i en syklus alene for en periode som varer opptil 6 måneder, med andre stoffer som insulin og Thyroxyl T3, samt med typiske steroider som testosteron eller trenbolone.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra