Ring Oss: +47 22 04 55 15
Genotropin 16 I.U.

Genotropin 16 I.U.

Genotropin 16 I.U.

Varenummer: 21
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 16 I. U. Pakke (pris per 1 IU)
Stoff: veksthormon
  • 40,00€

HGH er en injeksjon menneskelig veksthormon. HGH er viktig for vekst av muskler og bein. Det senker fettmasse, blodtrykk, gir muskelmasse, balanserer kolesterolnivået i kroppen og økt trening ytelse.
   HGH er de mest misbrukte narkotika av idrettsutøvere og kroppsbyggere Norge. En av grunnen er fordi det er vanskelig å oppdage i kroppen og den andre grunnen er at det tilbyr gode resultater for kroppsbyggere og idrettsutøvere.

Den syklus som brukes i Norge


   Genotropin injiseres intramuskulært eller subkutant. Når det er absorbert i blodet sine handlinger veldig rask. Genotropin GoQuick er en penn enhet som inneholder lyofilisert pulver og sterile injeksjonsløsning adskilt av avdelinger, blir det blandet automatisk i det øyeblikk av bruken. Doseringen av HGH for voksne er avhengig av hvilke mål vil bli brukt. For fettforbrenning, bør doseringen være 1-2 IU per dag, for muskeloppbygging og fettforbrenning 4-10 IU per dag. For maksimal nytte, bør HGH kombineres med testosteron. Dosen bør økes gradvis. Her er et eksempel:
Uke 1 - 4 - 2 IE - en injeksjon
Uke 5 til 2,5 IU - en injeksjon
Uke 6 til 3,0 IU - delt i to injeksjoner av 1,5 IU hvert
Uke 7 til 3,5 IE - delt i to injeksjoner med 1,75 IE hver
Og så videre til du vil nå det ønskede dose.

Bivirkninger bemerkning i Norge


   Fordi HGH er svært effektiv i Norge den har mange bivirkninger ved overdosering. Mulige bivirkninger er: synsproblemer, muskel- og ledd smerter, oppkast, alvorlige magesmerter, tretthet, tørr hud, hodepine, økt vannlating og andre. Det kan forårsake nyre-og leverproblemer.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra