Ring Oss: +47 22 04 55 15
Turinox 10

Turinox 10

Turinox 10

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 231
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: chlorodehydromethyl testosteron
  • 109,00€

Turanabol er et svært populært steroid i Norge som gir lignende resultater som dbol men uten vann oppbevaring. Den har en stor anabole-androgene ratio, på en skala fra 1 til 100 den androgene effekten er bare en 6 og den anabole effekten er 53. (Til sammenligning: den androgene effekten av Dianabol er 45 og dens anabole effekten er 90.) Turanabol dermed har mg for mg en lavere effekt enn Dianabol.

Det er derfor ikke et steroid som fører til en rask gevinst i styrke, vekt og muskelmasse. Men de oppnåelige resultater manifesterer seg i en solid muskel gevinst og når det tas over flere uker det gir også en god styrke gevinst. Utøveren vil sikkert ikke få en puffy utseende som er tilfellet med testosteron, Dianabol eller Anadrol. Den maksimale blodkonsentrasjon når man tar 10, 20 eller 40 mg / dag er 1,5 -3,5 eller 4,5 ganger den endogent testosteron konsentrasjon, som klart viser at effektiviteten av denne forbindelsen sterkt avhengig av dosering.

Oral Turinabol er faktisk en versjon av Dianabol med ekstra klor atom i fjerde posisjon. Derav det offisielle navnet på Turinabol i Norge er 4-klor-alfa-Dihydromethyltestosteron. Denne oppgraderingen har gjort stoffet praktisk talt ikke-aromatiserte. Enda mer, Turinabol metabolitter svært raskt forlate kroppen, noe som gjør stor fordel mot trusselen om dopingtester.

Androgene effekten av stoffet i ganske dårlig (6 av 100), men i kombinasjon med anabole effekt (54 av 100), Turanabol (Turinabol) l blir svært effektivt medikament. For eksempel har dianabol androgene effekten 43/100 og anabole effekten 90/100, men i sin tur har dianabol mye mer bivirkninger og uakseptabelt for ytelse idrettsutøvere som løpere eller syklister. Med Turanabol vil du ikke ha problemer med forstørret brystene, overdreven østrogen eller vannaktig, puffy syn som med dianabol.

Norge mottak syklus


Turanabol er mest brukt til å bygge muskelmasse og styrke uten vann oppbevaring, som ofte oppstår med Daianabol og testosteron. Resultatene med Turanabol straightly avhenger av den daglige dose, som normalt varierer mellom 20 og 100 mg. Idrettsutøvere under 90 kgs opplever ingen bivirkninger 20 mg daglig, og flere tunge utøverne får adoptere 40 - 50 mg daglig.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra