Ring Oss: +47 22 04 55 15
Sustanon

Sustanon

Sustanon

Varenummer: 169
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron mix
  • 48,00€

Sustanon 250 til salgs i Norge:Sustanon 250 er en sterk injiserbare anabole steroider. Den består av en blanding av fire forskjellige testosteronestere. Som du vet, er testosteron det mest effektive stimulansen for utviklingen av primære mannlige seksuelle egenskaper. Dens bestemte doser lar deg få mer muskelmasse og øke styrken flere ganger. Derfor er det mye brukt i sport, spesielt i bodybuilding.

Effekter Av Sustanon 250:

Hovedområdet for bruk av dette steroidmedikamentet er sportspraksis, nemlig vektløfting, bodybuilding og noen andre disipliner. Sustanon 250 brukes hovedsakelig til rask og effektiv muskelbygging, forbedring av styrke og utholdenhet, samt for å forbedre kroppens funksjon. Bruken av denne steroiden kan også være gunstig utenfor sport. Sustanon 250 tillater brukeren å forbedre libido og øke seksuell aktivitet. Den brukes til medisinske og terapeutiske formål som hormonbehandling.Ved Å ta Sustanon 250 mens du trener i henhold Til en godt planlagt syklus, kan brukeren forvente følgende effekter:
  • Betydelig styrking og utvidelse av muskelmasse (proteinsyntese oppstår)
  • Forbedring av appetitt
  • Forbedring av utholdenhet og styrke evner
  • Kraftig anti-katabolsk effekt
  • Forbedring i transport av oksygen i kroppen
  • Midlertidig forbedring av libido

Tar Sustanon 250:

Ordningen Med Å bruke Sustanon 250 er ekstremt enkel. Den totale anbefalte dosen av legemidlet per uke er 1-3 ampuller, som tilsvarer 250-750 mg Sustanon per uke. Noen erfarne steroidbrukere vil ta opptil 1000 mg per uke.Legemidlet demonstrerer høye effekter i kombinasjon med andre anabolics med stanozolol (det styrker kroppens muskler mer effektivt, øker utholdenhet). Sustanon 250 er også godt kombinert med nandrolon, oksymetalon, methandienon og boldenon, samt med andre legemidler.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra