Ring Oss: +47 22 04 55 15
Rexobol

Rexobol

Rexobol

Merke: Alpha Pharma
Varenummer: 281
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10mg/tab (50-fanen)
Stoff: oral stanozolol
  • 59,00€

På grunn av den lave androgene aktivitet (30% av testosteron, mens anabole - 320%) Rexobol regnes som en av de mest godartet steroid. Stanozolol er ikke utsatt for smaks- og effekten på leveren er liten og vesentlig bare ved de høyeste doser. Varigheten av virkningen av steroider - 8 timer. Profesjonelle idrettsutøvere i Norge blir regelmessig kontrollert for doping, uten bruk av maskeringsmidler Rexobol-50 anbefales ikke, fordi den nyeste teknologien kan oppdage spor av stoffet i blodet for et år etter siste bruk.
 
Oftest brukes av kroppsbyggere Rexobol kurs tørking. Steroider i forberedelsene til konkurransen gjør det mulig å oppnå høy kvalitet, visuelt tiltalende muskelmasse. Stanozolol er også ofte brukt i friidrett. Videre, ifølge World Anti-Doping Laboratory, i dag er dette steroid - den mest populære farmakologiske agent som hvem som helst kjøpe online. Minst, kan en slik konklusjon kan trekkes fra antall positive dopingtester.
 

Som anvendt i Norge


Kurs Rexobol anbefalt for idrettsutøvere Norge  som ønsker å øke styrke og utholdenhet ytelse uten en betydelig gevinst i vekt. Den mest effektive stanozolol rammer personer med moderat kroppsfett og tilstrekkelig vekt. Den optimale daglige dose er 30 mg, fordelt på 3 doser. Ikke overskrid anbefalt hastighet på 50 milligram. Kursets varighet Rexobol fra Alpha Pharma - 5-8 uker. Forsinkelser i å motta stanozolol i mer enn to måneder, truende leverproblemer. På slutten av kurset gjennomføres FCT. Specialized sports ernæring bidrar til å oppnå gode resultater.
 
Som for hvordan å lage Rexobol sammen med andre AAS, for rekruttering av muskelmasse omfatter androgene stoffer (som Anadrol, testosteron eller methandrostenolone). Stanozolol i kombinasjon med ovennevnte steroider perfekt balansert kurs, og skaper en synergistisk effekt og betydelig redusere risikoen for bivirkninger. For de utøvere som er interessert i å forbedre effekten av tørking muskler, er den beste kombinasjonen Rexobol og trenbolone.
 

Bivirkninger


Bivirkninger Rexobol steroid ikke har østrogen effekter, ikke forårsaker ødem og gynecomastia. I de fleste tilfeller, bivirkninger av dette stoffet manifestert som skader på ledd og sener. Dette er logisk og forståelig, gitt det faktum at medikamentet er "tørr". For å minimere risikoen for skader i løpet inkluderer testosteron og "dekk". Mulig negativ reaksjon på stanozolol er en økning i blodtrykket og kolesterolnivået, samt androgene "pobochki" (acne, undertrykkelse av naturlig testosteron, håravfall). Levertoksisitet er undertrykt lever mottak. Hvis du overskrider de anbefalte doser Rexobol mulig utvikling av hjerteinfarkt hypertrofi.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra