Ring Oss: +47 22 04 55 15
Oxydrol Tablets

Oxydrol Tablets

Oxydrol Tablets

Merke: BRITISH DRAGON
Varenummer: 75
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oxymetholone
  • 89,00€

Oxymetholone Norge er et steroid utviklet for å behandle vekt mangel og muskelsvinn sykdom dette er en av de mer fremtredende bulking steroider vi kan bruke for en bulking formål. Mens mange anabole steroider kan tjene både bulking og klipping formål de fleste har en primær rolle og Oxymetholone gjør ingen unntak. Oxymetholone er en av de kraftigste orale steroider noensinne laget, kan enkeltpersoner se vekten øke med så mye som 20-30lbs i kun noen få ukers bruk, samt se sin styrke skyte gjennom taket.

Oxymetholone Dosering


Oxymetholone i Norge kommer nesten alltid i 50mg tabletter og de vanligste dosen bare 50mg per dag. Mens 50 mg per dag vil vise seg å være svært effektive 100mg per dag er ikke uvanlig; vil imidlertid 100mg per dag vise seg å være den mest noen ville ønske å ta hvis de ønsker å forbli i en ansvarlig riket. Flertallet av Oxymetholone brukere vil finne sin bruk av steroidet do være best egnet for bulking sykluser, men bare for en del av syklusen for kortere perioder enn det totale syklus seg. Den mest optimale tidspunktet for å bruke denne steroid vil være de første 4-6 ukene av menstruasjonssyklusen.

Oxymetholone bivirkninger bemerkning i Norge


Bivirkningene av kortvarig bruk av stoffet i seg selv er kvalme, oppblåsthet, kviser, og masculinizing effekter som dypere stemme, vekst av ansiktshår og klitoris hypertrofi. På grunn av sin 17α-alkylerte struktur, er Oxymetholone høyt hepatotoksisk. Det er farlig å ta Oxymetholone i høye doser i perioder på over fire uker, og er ofte brukt av kroppsbyggere under starten av et steroid syklus for å bidra til å få masse og øke serumnivået av androgener raskt.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra