Ring Oss: +47 22 04 55 15
Oxandrolone Bayer

Oxandrolone Bayer

Oxandrolone Bayer

Merke: BAYER
Varenummer: 72
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oxandrolone
  • 89,00€

Informasjon om narkotikamarkedet Norge


Oxandrolone Bayer er en bestselger i Norge. Oxandrolone produsert av kjente Bayer Schering.

Oxandrolone Bayer hører til de mest populære oralt tatt anabole-androgene steroider blant kroppsbyggere. Den brukes i både forberedelse til konkurranser og bulking sykluser takket være de unike funksjonene til sin virkestoffet, oxandrolone. I medisin, blir Oxandrolone Bayer brukes i behandlingen av kvinnelig osteoporose og vekttapet forårsaket av HIV-viruset. Den er produsert av det tyske selskapet Bayer Schering.

Oxandrolone Bayer ikke føre til overdreven økning på kroppsvekt, men samtidig fører til utrolig gevinst på styrke. Den nye muskelmasse forsvinner ikke, når bruken av Oxandrolone er avsluttet. Produktet forårsaker ikke Gynecomastia i kroppen og reduserer ikke den naturlige endogene produksjonen av testosteron.

Den syklus som brukes i Norge


For de beste resultatene i konkurranse forberedelser i Norge, kombinasjonen med stanozolol, trenbolone eller methenolone acetate er den beste varianten. Kroppsbyggere som foretrekker vekst av muskelmasse med ekstrem hardhet og tetthet stabel Oxandrolone med fluoxymesterone eller clenbuterol hydroklorid.

Den daglige dosen på 20 til 50 mg er den ideelle mengden Oxandrolone for menn. I kvinnekroppen, kan Oxandrolone føre til virilisering, som er en grunn til at kvinner ikke bør overstige den daglige dosen med 5 mg.

En av de vanligste bivirkningene ved bruk av Oxandrolone Bayer er akne. Selv om produktet kan være litt giftig for leveren, alvorlige helsemessige problemer forbundet med Oxandrolone er veldig rar

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra