Ring Oss: +47 22 04 55 15
Slibol

Slibol

Slibol

Merke: XBS labs
Varenummer: 258
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: sibutramin
  • 149,00€

I Norge funnet Sibutramin er et sentralt virkende inhibitor for å redusere nivåene av serotonin og noradrenalin. Det er strukturelt lik amfetamin, selv om virkningsmekanismen er forskjellig.

Effekten av legemidlet


Sibutramin reduserer opptaket av serotonin (ved 53%), norepinefrin (ved 54%) og dopamin (ved 16%), noe som øker nivåene av disse substanser i den synaptiske spalten, og bidrar til å øke følelsen av metthet, og dermed påvirker appetitten. Eldre anorektiske midler som amfetamin og fenfluramin forårsaket mer en økning på utgivelsen av disse nevrotransmittere, enn effekten på opptaket. Selv om virkningsmekanismen er lik som trisykliske antidepressiva, har sibutramin ikke vist antidepressive egenskaper i studiene.

Bivirkninger bemerkning i Norge


I Norge funnet Bruk av sibutramin kan forårsake nyreproblemer eller problemer med fordøyelsen. Det er en veldig farlig produkt for folk med hjerteproblemer, fordi det kan føre til uregelmessig hjerterytme og høyt blodtrykk, som i ekstreme tilfeller kan føre til hjerte attack.The de vanligste bivirkninger av sibutramin er hodepine, kvalme, forstoppelse eller søvnløshet.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra