Ring Oss: +47 22 04 55 15
Primobolan

Primobolan

Primobolan

Varenummer: 163
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: methenolone enanthate
  • 600,00€

Primobolan depot til salgs i Norge:

Primobolan Depot er en injiserbar steroid som inneholder 100 mg/ml av hormonet methenolone enanthate, kjent som Primo. Primobolan er en av de eldste steroider, og det er fortsatt en av de mest populære blant kroppsbyggere og idrettsutøvere som er i skjærefasen av syklusen, men vil ikke få fett. Primobolan var favoritt anabole steroid av Den berømte Arnold Schwarzenegger. Det var et steroid som hjalp Arnold opprettholde sin virkelig slank midje.

 

Effekter Av Primobolan:

Steroideffekten Av Primobolan er mer anabole enn androgene, slik at du kan finne en mulighet til å male musklene og miste fett. Kvinnelige kroppsbyggere og idrettsutøvere kan bruke methenolone enanthate å bygge sykluser. På grunn av sin milde natur fungerer Primobolan bra med kaloribegrensede dietter.

Primobolan produserer ikke aromatisering, så det er ikke behov for en østrogenblokker. Denne steroiden vil gi en uttalt mengde muskeldefinisjon og fasthet, spesielt til kroppsbyggere og idrettsutøvere med lavt kroppsfettinnhold. Muskelvevet oppnådd På Metenolon Enanthate syklusen bør forbli.

 

Tar Primobolan:

Den enanthate ester av denne steroid gjør denne blandingen saktevirkende, så to ganger i uken er nok. Den anbefalte ukentlige dosen for nybegynnere er fra 100 til 200 mg. Fra begynnelsen av syklusen starter dosen ved 200 mg og reduseres gradvis til 100 mg. For erfarne mannlige idrettsutøvere anses en dose på 300 mg som liten, siden menn kan ta fra 400 til 600 mg uten negative konsekvenser. Selv om du tar en konstant dose over 600 mg, kan det være vanskelig og risikabelt. Varigheten av syklusen bør ikke overstige 12 uker.

Hos idrettsutøvere er en dose på 50 til 100 mg effektiv og ufarlig. En høyere dose kan forårsake en stor viriliseringseffekt. Sykluser for kvinner bør vare fra 4 til 6 uker.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra