Ring Oss: +47 22 04 55 15
Primobolan

Primobolan

Primobolan

Varenummer:163
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: methenolone enanthate
  • 600,00€

For hva er brukt i Norge

 
Bolan S popularitet i Norge stammer fra det faktum at det er den eneste steroidet som ser ut til å fungere godt på et lavt kaloriinntak (gjør det en pre-contest trukket legemiddel) og bivirkninger er sjelden et problem siden det er relativt ikke giftig, lav i androgener og det ikke konverterer til østrogen (aromatize) derfor østrogen relaterte bivirkninger er ikke et problem. I tillegg til dette ser det ut til å ha en positiv effekt på immunsystemet (og dermed sin populære bruk i AIDS-pasienter) og det faktum at den legger primært lean mass fører til en styrking av hele kroppen. Når du vurderer disse fakta er det vanskelig å tro at Primobolan Depot ikke er lovlig godkjent av FDA i USA? Men at? S politikk for deg!

Bivirkninger

 
Nå, etter å ha sagt alt dette, må det sies at Bolan har sine bivirkninger bemerkning i Norge, inkludert lys akne, dypere stemme og økt hårvekst (disse effektene resulterer skjema androgene gjenværende effekt). Men viser det lave levertoksisitet og vanligvis har liten effekt på blodtrykk og kolesterol, noe som gjør den til en av de sikreste injiserbare anabole steroider. Det er også verdt å påpeke at likene eier testosteron produksjonen reduseres kun ved høye doser er tatt i lengre perioder.

Den syklus som brukes i Norge

 
Snakker av doser, det trygge? dose for menn Norge er 100-200 mg per uke, selv om noen kroppsbyggere har vært kjent for å gå så høyt som 600mg / uke (og selv 800mg). Androgene effekten er uunngåelig høyere på denne frekvensen, men er vanligvis tålelig. Et bedre alternativ er å stable Bolan med sterkere steroider for å forsterke effekten. Primo, Sustenon 250 og Dianabol er en slik stabel, som skal produsere raske gevinster. Et annet eksempel er Primo 200mg / uke og Deca Durabolin 200-400 mg / uke eller Primo med Winstrol Depot 200-400mg / week. Selv legger ytterligere forbindelser kan øke bivirkningene, betyr Bolan tendens til å minske den harde av de mer kraftige steroider (f.eks alle testosterones) når det legges til en syklus.
 
Kvinnelige idrettsutøvere n få cagood resultater fra 100-200 mg i uken og 50 mg Winstrol Depot kan legges (selv om det kan oppstå virilization problemer i følsomme individer). Et tryggere alternativ ville trolig bli 100mg Bolan med 7,5 mg Oxandrolone (eller Winstrol muntlig, 10mg), noe som representerer en forsiktig dose for de som ønsker å eksperimentere med anabolics.
Alt i alt, når du tenker på det faktum at Primobolan er den eneste steroidet som fungerer på en lav kalori diett, bygger lean mass, legger hardhet og tone og positivt påvirker immunsystemet er det lett å se hvorfor det er en av de mest populære steroider på markedet og har fått noe av en? kult? følgende årene.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra