Ring Oss: +47 22 04 55 15
Alphabolin

Alphabolin

Alphabolin

Merke: Alpha Pharma
Varenummer: 287
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: methenolone enanthate
  • 192,00€

For hva er brukt Alphabolin i Norge

Alpha Pharma Alphabolin (Methenolone Enanthate) er mest brukt under skjæring sykluser i Norge når en masseøkning   er ikke hovedmålet. Noen idrettsutøvere foretrekker å kombinere en mild anabole som Alphabolin med bulking stoffer som Alphabol, Oxydrolone eller testosteron imidlertid antakelig for å senke den generelle androgen dosen og redusere bivirkninger.

En av de beste delene av Alpha Pharma Alphabolin (Methenolone Enanthate) er det faktum at methenolone ikke konverterer til østrogen. Østrogen knyttet bivirkninger bør derfor ikke ses i det hele tatt ved administrering av denne steroid. Sensitive personer trenger ikke bekymre deg om å utvikle gynekomasti, og skal heller ikke merke noe vannretensjon med dette stoffet. Økningen sett med Alphabolin i Norge blir bare kvalitet muskelmasse, og ikke den glatte bloat som følger de fleste steroider åpen for aromatisering. Under en syklus brukeren skal i tillegg ikke ha mye problemer med blodtrykksverdier, som denne effekten er også relatert (generelt) til østrogen og væskeansamlinger. På et moderat dose på 100-200 mg ukentlig, bør Alphabolin (Methenolone Enanthate) også ikke forstyrre endogene testosteronnivå så mye som når du tar en injeksjon nandrolon eller testosteron.

Hva kombinere Alphabolin i Norge

I tillegg er det mest populære for mannlige kroppsbyggere for å stable Alpha Pharma Alphabolin (Methenolone Enanthate) med andre (som regel sterkere) steroider for å få en raskere og mer forbedret effekt. Under en slanking eller skjæring fase, kan en ikke-aromatizing androgen som Parabolin (trenbolone) legges til. Den sterke androgene komponent skal bidra til å få en ekstra tetthet og hardhet til musklene. På den annen side (eller i tillegg) kan vi legge Rexobol, en annen mild anabole steroid. Resultatet av denne kombinasjonen bør være igjen en merkbar økning av muskelmasse og hardhet, men i dette tilfellet forsterkningen bør ikke være ledsaget av kraftig økte bivirkninger. Som nevnt tidligere, er Alphabolin (Methenolone Enanthate) t også brukes effektivt under bulking faser av trening. Tilsetting av TestoRapid (testosteron propionate), ville Alphabol (methandienone) eller Oxydrolone (oxymetholone) være ganske effektiv for å legge til ny muskelmasse. Selvfølgelig ville vi måtte forholde seg til østrogen bivirkninger, men i slike tilfeller Alphabolin bør tillate brukeren å ta en mye lavere dosering av de mer "giftig" narkotika og fortsatt motta akseptable resultater.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra