Ring Oss: +47 22 04 55 15
Tamoxfeine Ebewe 20 mg

Tamoxfeine Ebewe 20 mg

Tamoxfeine Ebewe 20 mg

Varenummer: 195
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 20 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: tamoxifen citrate
  • 52,00€

Tamoxifen som sådan har ingen direkte anabole eller androgene effekter. Alle effektene er sekundære til blokkering av østrogenreseptorer. Nolvadex er kjent for å blokkere østrogenreseptorer i kroppen. Når den blokkerer østrogen reseptorene på hypothalamus, registrerer hjernen at kroppen mangler i denne kjønnshormonet. Dette resulterer i en bølge av gonadotropiner (LH og FSH) som øker syntesen av kjønnshormoner. Stoffet har vist seg å øke syntesen av testosteron.

Dens virkning


Den plutselige testosteron da står for de anabole og androgene effekter av Tamoxifen .
De fleste kroppsbyggere i Norge ta Tamoxifen - Nolvadex etter kommer av et anabole steroid. Siden de fleste anabole steroider undertrykker testosteron produksjonen, Tamoxifen - Nolvadex kan legges under utvasking syklusen. Mens noen kroppsbyggere foretrekker Tamoxifen - Nolvadex, andre foretrekker Arimidex. Virkningene av begge legemidlene er like. Siden Nolvadex blokkerer også østrogen aktivitet, de fleste kroppsbyggere legge den til sin diett for å hindre gynecomastia og væskeansamlinger.

Norske mottak syklus


Det er minimal vektøkning med Tamoxifen alene. For å opprettholde vektøkningen indusert av andre anabole steroider, er cipro foretrukket. Brukt i Norge under utvasking syklusen, kan stoffet opprettholde vektøkning, og også gjør at testiklene til å gjenopprette.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra