Ring Oss: +47 22 04 55 15
Proviron (Pakistan)

Proviron (Pakistan)

Proviron (Pakistan)

Varenummer: 27
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 25 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: mesterolone
  • 105,00€

Mesterolone i Norge er en muntlig androgen som ikke er i stand til aromatisering. Mesterolone brukt i den medisinske verden til å behandle ulike former for seksuell dysfunksjon. Seksuell disinterest, impotens og lav sædkvalitet kan være vellykket reversert med behandling av dette stoffet, som fungerer som en erstatning for den naturlige mannlige androgen. Mesterolone har svært nyttige egenskaper som kan hjelpe en bodybuilder. På grunn av de forbindelser høy affinitet for plasma-bindende proteiner som SHBG, er det antatt at stoffet kan hjelpe virkningene av andre steroider ved å øke andelen av ubundne frie konsentrasjoner.

Norge mottak syklus


Den typiske Mesterolone dose for menn er 03:59 25mg per tablett per dag. Dette er en tilstrekkelig mengde til å forhindre gynekomasti, medikamentet ofte brukes i hele varigheten av en sterk syklus. Mesterolone bør merkbart nytte hardhet og tetthet av muskelen, mens på samme tid å øke tendensen til å brenne av en større mengde av kroppsfett. Mesterolone er vanligvis godt tolerert og bivirkninger (menn) er sjeldne med doser under 100 mg per dag. Over dette, kan man utvikle en for høy androgen nivå og støte på noen problemer.

Mesterolone bivirkninger merke idrettsutøver Norge


Typiske androgene bivirkninger Bemerkninger i Norge omfatter fet hud, kviser, kropp / ansikts hårvekst og forverring av en mannlig mønster skallethet tilstand, og kan forekomme selv med bruk av en moderat dose. Med den sterke effekten DHT har på reproduktive system, kan androgene handlinger også inkludere en ekstrem stigning av mannlige libido. Kvinner bør være forsiktig rundt Mesterolone. Det er et androgen, og som sådan har potensial til å fremstille virilization symptomer ganske lett. Dette inkluderer selvfølgelig en dypere stemme, menstruasjonsforstyrrelser, endringer i hudens tekstur og klitoris utvidelse.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra