Ring Oss: +47 22 04 55 15
Provigil

Provigil

Provigil

Merke: OP INDIA
Varenummer: 22
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 1 x 5000 I. U.
Stoff: hcg
  • 75,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Modafinil reduserer ekstrem søvnighet på grunn av narkolepsi og andre søvnforstyrrelser, for eksempel perioder med sluttet å puste under søvn (obstruktiv søvnapné). Det er også brukt til å hjelpe deg med å holde seg våken i arbeidstiden hvis du har en arbeidsplan som holder deg fra å ha en normal søvn rutine (skiftarbeid søvnforstyrrelse).

Denne medisinen ikke kurere disse søvnforstyrrelser, og kan ikke bli kvitt all søvnighet. I Norge Modafinil tar ikke plassen til å få nok søvn. Det bør ikke brukes til å behandle tretthet eller holde av søvn hos personer som ikke har en søvnforstyrrelse.

Det er ikke kjent hvordan modafinil arbeider for å holde deg våken. Det er tenkt å fungere ved å påvirke visse stoffer i hjernen som styrer søvn / våkne syklus.

Som anvendt i Norge


Les Medisinering Guide leveres av apoteket før du begynner å bruke modafinil, og hver gang du får en refill. Hvis du har noen spørsmål, kontakt lege eller apotek.

For narkolepsi i Norge, ta denne medisinen gjennom munnen med eller uten mat som anvist av legen din, vanligvis en gang daglig om morgenen. Eller, hvis legen din henviser deg til, den totale daglige dosen av modafinil kan deles inn i en morgendose og en middag dose.

For obstruktiv søvnapné, ta denne medisinen gjennom munnen med eller uten mat som anvist av legen din, vanligvis en gang daglig om morgenen. Fortsett annen behandling (for eksempel CPAP-maskin, munn enhet) med mindre legen din sier at du skal slutte.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra