Ring Oss: +47 22 04 55 15
Ovigyn

Ovigyn

Ovigyn

Varenummer: 189
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 1 x 5000 I. U.
Stoff: hcg
  • 100,00€

Kjennetegn:


Humant choriongonadotropin er et glykoprotein hormon som produseres hos kvinner under svangerskapet. Dens viktigste oppgave er å hindre nedbrytning av corpus luteum i eggstokken og dermed opprettholde progesteron sekresjon, hormonet viktig for en vellykket graviditet. Den har en svært viktig funksjon for graviditet: effekter på immunforsvaret og avslører frekvensen av graviditet (graviditet definert av nivåene av HCG).

Effekter på kroppen:


HCG er en hjelper spesielt for kvinner; den utfører to viktige funksjoner, induserer ovulasjon og hindrer fordeling av corpus luteum i eggstokken, som sikrer prosentandel av svangerskapet. Hos menn er det brukt til å behandle ufruktbarhet ved å øke mengden av sperm i testiklene. Den kan brukes alene eller i kombinasjon med et preparat inneholdende FSH i tilfelle under utvikling av gonadene, forsinket pubertet, eller et problem med fremstillingen av sædceller. I noen tilfeller, administrasjon av HCG i gutter som har hatt nedstigningen av en eller begge testiklene.

HCG og sport støtte Norge:


HCG og bruken av idrettsutøvere og kroppsbyggere i særdeleshet Norge, er å øke testosteronnivå. Dette hormonet er viktig for å opprettholde helse, muskelmasse og styrke. Med nedgangen uunngåelig du gå ned i vekt, styrke og velvære. Når er nedgangen risikabelt? Spesielt på slutten av steroid sykluser, eller ved seponering av dopingstoffer. Derfor er det hensiktsmessig å innlemme HCG inn i PCT. Fordeler med å ta HCG:

øke testosteron produksjonen
øke spermatogenesis
reduksjon av kroppsfett
bedret seksuell appetitt
 

Dosering og administrasjon i Norge:


I sport praksis, er det to versjoner av bruken av HCG:

Under en steroid syklus (kjemper testikkelatrofi)
Etter slutten av syklusen (starter testosteronproduksjonen)
Den tilgjengelige litteratur viser en dose på 2000 - 5000 IU hver femte dag i 21 dager. Søknaden gjennomføres på to måter, enten ved intramuskulær injeksjon eller subkutan (under huden). Det er interessant at i det siste HCG ble brukt for tilleggsbehandling av fedme hos diabetikere.

Mulige negative effekter:


I likhet med andre legemidler i Norge, bruk av HCG innebærer en viss risiko. Oftest disse er gynekomasti, eller smerte og ømhet av injeksjonsstedet. Menn kan oppleve økt vannansamling i kroppen (hovne ankler, eller ben).

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra