Ring Oss: +47 22 04 55 15
Nolvadex Hubei

Nolvadex Hubei

Nolvadex Hubei

Merke: HUBEI
Varenummer: 103
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 20 mg/tab. (30-fanen.)
Stoff: tamoxifen citrate
  • 18,00€

Nolvadex Hubei er en av de mest solgte oralt i Norge  tatt antiestrogen agenter. I bodybuilding, er det en svært viktig del av off-syklus, fordi dens virkestoffet, Tamoxifene citrate, minimalizes bivirkninger av sterke anabole-androgene steroider. For medisinske formål, er Nolvadex brukes til å behandle brystkreft hos kvinner etter overgangsalderen. Nolvadex Hubei er produsert av det kinesiske selskapet Hubei Huangshi.

Bivirkninger


Sterke anabole-androgene steroider har tendens til å aromatize til østrogen, noe som kan forårsake alvorlige bivirkninger, for eksempel Gynecomastia. Nolvadex blokkerer østrogenreseptorer i kroppen og således minimalizes faren forbundet med aromatisering. Hva mer er, nolvadex bidrar også til å regenerere den naturlige produksjonen av testosteron, som er redusert ved bruk av steroider.

Den syklus som brukes i Norge


Nolvadex brukes ofte med produkter som inneholder mesterolone. Denne kombinasjonen øker deres effekter og minimalizes risikoen for Gynecomastia.

Den gjennomsnittlige dose i Norge av Nolvadex for mennesker, er i området fra 10 til 30 mg i løpet av en dag. Kvinner bør ta betydelig lavere beløp, fordi østrogen er den viktigste kvinnelige hormonet. Nolxadex skal brukes ved slutten av hver syklus steroid.

Cipro er vanligvis godt reagert i kroppen, hvis de er tatt dosene ikke er for høye. Ellers fordøyelsesproblemer, kvalme, oppkast eller synsforstyrrelser kan være en bekymring.

Effektiv Dose: 100-150 mg / dag

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra