Ring Oss: +47 22 04 55 15
Mesviron 25

Mesviron 25

Mesviron 25

Merke: GENESIS
Varenummer: 30
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 25 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: mesterolone
  • 105,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Proviron (mesterolone) er en muntlig anabole steroider for den generiske sammensatte mesterolone, men oppfører seg som en anti-aromatase agenten derfor er Proviron klassifisert i Norge  som en androgene steroider og anti-aromatization reseptbelagte stoffet.
Proviron er det nærmeste stoffet vi må gjennom munnen aktive dihydrotestosteron (DHT). Det er i utgangspunktet metylert (1-metyl) DHT. Som et resultat, Proviron (mesterolone) isn't i stand til å bli metabolisert (aromatisert) til østrogen, og det er ikke progestenic også. Det er i realiteten ganske lett på leveren, og ikke veldig giftig i det hele tatt, så det 's ikke c17-Alpha-alkylerte, men det er en-metylert. Naturligvis, å være en DHT-basert forbindelse, dette stoffet ikke kommer til å være bra for kvinnelig person (utøverne) for å bruke i høye doser, selv fra intervjuer med kvinner, 12,5 - 25 mg per dag ser ut til å være veldig utholdelig. Virilisering (utnyttelse av mannlige seksuelle egenskaper) kommer til å være en bekymring for kvinner dristig nok til å teste denne ting ved høye doser.

Proviron i Norhe er generelt tenkt som en temperering middel, og som ikke er meget anabole på egen hånd.
En virkelig fengslende sannheten om Proviron (Mesterolone) er at det sette sammen veldig godt til SHBG (sex hormone binding globulin), som er transport hormonet er ansvarlig for å kutte ned på mengden av sirkulerende fritt testosteron i kroppen din. Det faktisk sette sammen til SHBG bedre enn nesten alle andre anabole steroider. Proviron også sette sammen til Anabolic Receptor (AR) bedre enn noen kommersielt bruk muntlig anabole.
Dermed hva vi har her er et steroid som potensielt kan gjøre andre steroider mer effektive ved å hemme SHBG fra fester til dem, og det har den ekstra fortjeneste av å kutte ned på mengden av generelle østrogen i kroppen også. Det er ikke den type steroid som vi kan basere en syklus rundt, men Ithose attributter sikkert gjøre det en fordel for å legge det inn i nesten hvilken som helst syklus. Dette selvfølgelig gir en hard, kvalitet se til muskler også som fikk på en syklus, og en generell forhånd i utseendet på kroppen. Dessuten, opp til 100-150 mg per dag det ikke har noen deprimerende effekt på lav til normal serum FSH og LH nivåer. I punkt faktisk, hvis din naturlige hormonelle nivåer er deprimert, kan det også være i stand til å vokse LH, som deretter kan vokse din naturlige testosteron nivåer.

I Norge hevder at for en god effekt bolzhen være active Life: 8-12 timer (effekter vare i ca 24 timer)
Gjennomsnittlig Dose: 25-100 mg / dag

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra