Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clomiphene Citrate Tablets

Clomiphene Citrate Tablets

Clomiphene Citrate Tablets

Merke: GENESIS
Varenummer: 12
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/tab. (50-fanen.)
Stoff: clomiphene citrate
  • 28,00€

Clomid i Norge er anti-østrogen av valget for å øke utvinningen av naturlig testosteron produksjonen etter en syklus, bedre testosteron produksjon av utholdenhet idrettsutøvere, og er også effektiv i å redusere risikoen for gynecomastia løpet av en syklus ansette aromatizable steroider.

Mens det har vært hevdet at Clomid "stimulerer" produksjon av LH og derfor av testosteron, faktisk Clomid? S aktivitet oppnås ikke ved stimulering av hypothalamus og hypofysen, men ved å blokkere deres hemming av østrogen.

Clomid er en blandet østrogen agonist / antagonist (aktivator / blocker) som, når bundet til østrogen reseptor, setter den i en noe annen konformasjon (form) enn gjør østradiol. Østrogen reseptor krever binding av et østrogen eller medikament på sitt bindingssete og også bindingen av en hvilken som helst av flere kofaktorer på forskjellige steder. Uten bindingen av kofaktor, er østrogenreseptoren inaktive. Ulike vev bruker ulike kofaktorer. Noen av disse kofaktorer er i stand til å binde til østrogenreseptoren / Clomid kompleks, men andre er blokkert på grunn av endringen i form. Resultatet er at det i noen vev Clomid fungerer som en antagonist - det kofaktor brukes i at vevet kan ikke binde og så reseptoren forblir inaktiv - og i andre Clomid fungerer som en agonist (aktivator), fordi kofaktorer som brukes i at vev er i stand til å binde.

Hvordan fungerer

Clomid er en effektiv antagonist i hypothalamus og i brystvev. Det er en effektiv agonist i benvev, og for å forbedre kolesterolet.

Clomid har også den egenskapen av å redusere den negative effekten av anstrengelsesutløst skade av muskelvev. Dette er svært viktig for utholdenhetsutøvere, men er ikke veldig viktig, om i det hele betydelig, med rimelig vekttrening. Clomid ikke merkbart påvirker gevinster av vekten trener enten positivt eller negativt i min erfaring.

Stoffet synes å ha østrogen effekt på humør, som kan være gunstig (bedre relasjoner med kvinner ved å forbedre empati) eller kan gi depresjon eller PMS-lignende symptomer, men for de fleste brukere er det ingen signifikant effekt uansett.

Den syklus som brukes i Norge

Påstanden om at varigheten av inntaket bør ikke overstige 10-14 dager er feil. Kliniske studier med mannlige pasienter har vært i perioder på et år eller lenger. Denne feilen stammer sannsynligvis fra det faktum at, for anvendelse i kvinner, på grunn av menstruasjonssyklusen ville det åpenbart være noe punkt i å prøve å stimulere eggløsning alle fire uker i måneden. Således blir bruken hos kvinner begrenset til 10-14 dager. At begrensningen er ikke på grunn av toksisitet.

I Norge, kravet Clomid er faktisk nyttig gjennom en syklus hvis aromatizable narkotika blir brukt. Jeg tror imidlertid at for å være konservative, bør man bruke det ikke mer enn 2/3 av tiden i løpet av året eller litt mindre.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra