Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clomid Anfarm (12 tab.)

Clomid Anfarm (12 tab.)

Clomid Anfarm (12 tab.)

Varenummer: 191
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 12-fanen.
Stoff: clomiphene citrate
  • 12,00€

Clomiphene Citrate er vanligvis foreskrives i Norge for kvinner til hjelp i eggløsning. I menn, fører bruk av Clomid en høyde av follikkelstimulerende hormon og luteiniserende hormon. Som et resultat er naturlig testosteron produksjonen økte også.

Denne effekten er selvsagt gunstig for utøveren, spesielt ved avslutningen av et steroid syklus når endogene testosteronnivå er vernepleier. Når en idrettsutøver avbryter bruk av steroider, vil hans testosteronnivå mest sannsynlig bli undertrykket. Hvis endogene testosteronnivå ikke er brakt til det normale, et dramatisk tap i størrelse og styrke forekomme. Clomid spiller en avgjørende rolle i å hindre dette sammenbruddet i athletic performance.

Den syklus som brukes i Norge


Kroppsbyggere i Norge  finner at et daglig inntak av 50-100 mg clomiphene citrate over en to ukers periode vil bringe endogene testosteron produksjonen tilbake til et akseptabelt nivå. Clomid vil gradvis øke testosteron nivåer over sin periode på inntak. Siden en umiddelbar økning i testosteron er ofte ønskelig, vil utøveren vanligvis bruke HCG (humant choronic gonadotropin) for et par uker, og fortsette behandlingen med Clomid.

Clomid er også effektiv som et anti-østrogen. De fleste idrettsutøvere vil lide av en forhøyet østrogen nivå ved avslutningen av en syklus. Et høyt østrogennivå kombinert med et lavt testosteronnivå setter en idrettsutøver i alvorlig risiko for å utvikle gynocomastia. Med inntak av Clomid, får utøveren den doble effekten av å blokkere noen av effektene av østrogen, mens også øke endogent testosteron produksjonen.

Effektiv Dose: 1 - 2 tabs om dagen

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra