Ring Oss: +47 22 04 55 15
Omnadren 250

Omnadren 250

Omnadren 250

Varenummer: 121
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron mix
  • 440,00€

Omnadren 250 er en injeksjon anabole bestående av 30 mg testosteron propionat, 60 mg testosteron fenylpropionat, 60 mg testosteron isohexanoate og 100 mg av testosteron-heksanoat. Den sammensatte besitter høy androgene effekten, det gir en rask musklene vokser og en økning av styrke, samt en generell følelse av velvære og økt sexlyst dette stoffet er som i Norge. Omnadren forhindrer forekomst av skade som det smører leddene ved å lagre væske i bindevev, og det er ansett som et effektivt anti-katabole sammensatte. Den aktive liv er ca 18 dager.

Den syklus som brukes i Norge


Omnadren 250 er vanligvis injiseres minst en gang i uken med en dose på 400-1200 mg per uke for menn, mens kvinnelige idrettsutøvere bør bruke mye tregere doser eller unngå å bruke det i det hele tatt. Omnadren 250 kan stables med Equipoise eller Deca Durabolin eller oral steroid som Anadrol eller Anabol for å oppnå bulking effekt.


Bivirkninger bemerkning i Norge


Bruken av Omnadren 250 senker den naturlige kroppens testosteron produksjon, og det bør brukes ved slutten av den syklus i kombinasjon med nolvadex, HCG og Clomid i omtrent 3 uker for en effektiv gjenoppretting av menneskekroppen. Kvinner kan oppleve typiske virilization effekter mens du bruker Omnadren, mens mannlige idrettsutøvere kan oppleve smertefulle penile ereksjon, oppkast, kvalme, økt blodtrykk, økt serum kolesterol, humørsvingninger, aggressivitet. Disse side-lignende effekter er ikke avskrekket av Norges spors.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra