Ring Oss: +47 22 04 55 15
Enanject 250

Enanject 250

Enanject 250

Merke: EUROCHEM LABORATORIES
Varenummer: 155
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron enanthate
  • 37,00€

Testosteron Enanthate er en av de eldste former for testosteron noensinne har gjort tilgjengelig, og er videre ved-in-store den mest populære og brukte testosteron gjennom tidene i Norge. Svært kraftig, like androgene som det er anabole Testosteron Enanthate er en av de mest allsidige anabole androgene steroider noensinne syntetiserte og godt egnet for nesten alle formål. Utøvere fra alle samfunnslag regelmessig supplere med Testosteron Enanthate som dette er et steroid som vil bringe om alle attributtene vanligvis forbindes med og ønsket gjennom anabole steroider.

Den syklus som brukes i Norge


Selv om denne konkrete ester er aktiv for en mye lengre varighet, de fleste idrettsutøvere foretrekker å injisere den på en ukentlig basis for å holde blodet mer ensartet. Den vanlige Testosteron Enanthate dosering vil være i størrelsesorden 250 mg-750 mg. Dette nivået er helt tilstrekkelig, og burde gi brukeren en rask fremgang på styrke og kroppsvekt. Over dette nivået østrogen bivirkninger vil uten tvil bli mye tydeligere, oppveier eventuelle nye muskler som muligens vunnet.

Testosteron Enanthate bivirkninger


De vanligste bivirkningene i Norge forårsaket av Testosteron Enanthate er en aromatase effekt. Testosteron vil konvertere til østrogen via aromatase prosessen og kan føre til slike negative effekter som Gynecomastia, væskeansamlinger, høyt blodtrykk og kolesterol problemer å nevne noen. Mange idrettsutøvere i løpet av Testosteron Enanthate behandling har problemer med akne (rygg, skuldre og armer).

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra