Ring Oss: +47 22 04 55 15
Drostanolone 100

Drostanolone 100

Drostanolone 100

Merke: MALAY TIGER
Varenummer: 218
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: drostanolonpropionat
  • 128,00€

Masteron-100 til salgs i Norge:

Masteron-100 er en konsentrasjon på 100 mg per 1 ml drostanolonpropionat (Masteron). Masteron er et androgen stoff med mild anabole effekt. Formelen av stoffet er sammenlignbart med dihydrotestosteron, noe som forklarer den utbredte bruken av steroider i sport og bodybuilding. En idrettsutøver kan forbedre styrkeytelsen, forbedre kvaliteten på muskelmassen og gi den ønsket form ved hjelp av riktig dosering og tid.

 

Bivirkninger Av Drostanolone Propionate:

På bare en syklus, mens Du tar Masteron i samsvar med anbefalinger fra en spesialist, kan en idrettsutøver få følgende resultater:

  • Akselerert vekst av muskelfibre
  • Økning i fysisk kondisjon indikatorer
  • Accelerasjon av prosessene for splitting av fettceller
  • Moderat vanndrivende effect

 

Mange idrettsutøvere bruker stoffet i sykluser designet for å hjelpe dem med å tørke ut og forberede seg på atletiske konkurranser. Dens aktive ingredienser tjener til å forbedre hardheten og tettheten av muskelmasse, samt klarhet og detalj av vener med minimal bivirkninger.

I tillegg har stoffet antiøstrogen aktivitet, noe som betyr at utøveren ikke føler seg sliten og kroppen er i god form gjennom hele syklusen.

 

Tar Masteron Injeksjoner:

Denne steroiden er en av de få som lar deg trene hardt uten å bekymre deg for å miste muskelmasse eller utholdenhet. Det er svært viktig å følge anbefalingene fra en spesialist for å få det ønskede resultatet uten å true helsen din.

 

I gjennomsnitt er den anbefalte ukentlige dosen Masteron fra 200 til 400 mg. Dosen bør deles inn i tre ukentlige injeksjoner. Bruksperioden er begrenset til 12 uker. Kvinner kan bruke dette legemidlet, men bare opptil 100 mg hver uke.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra