Ring Oss: +47 22 04 55 15
Decaject 200

Decaject 200

Decaject 200

Merke: EUROCHEM LABORATORIES
Varenummer: 146
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: nandrolon decanoate
  • 38,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Nandrolone decanoate (Deca) er en av de mest populære injiserbare steroider i Norge. Det's popularitet skyldes sannsynligvis at Deca viser signifikante anabole effekter med minimale androgene bivirkninger. Regnes av mange den beste samlede steroidet for en mann å bruke (bivirkninger vs resultater) Deca er hyppigst injiseres en gang per uke i en dose på 200-400mg. Med dette beløpet, er østrogen konvertering liten så gyno er vanligvis ikke et problem. Også uvanlig er problemer med leverenzymer, blodtrykk eller kolesterol nivåer. Ved høyere doser, kan bivirkninger blitt stadig hyppigere, men dette er fortsatt et meget godt tolerert legemiddel. Deca for bodbuilding effektivt kan bli innarbeidet i både masse og kutte sykluser. En stor ulempe for deca er at det kan påvises i et medikament skjerm for så lenge som ett år etter bruk. Deca er ansett for å være den mest populære av alle steroider.

Den syklus som brukes i Norge


Det er et oljebasert injeksjon steroid som produserer meget få bivirkninger. Deca er også lett på leveren og fremmer god størrelse og styrke gevinster samtidig redusere kroppsfett. Deca bare aromatizes (konverterer til østrogen) i ekstreme doser. Det er svært anabole men bare moderat androgene. Nandrolone Decanoate ikke stenge naturlig testosteron produksjon, men det er ikke ekstrem. Gevinst vil minimalt forsvinne, om i det hele tatt, etter at sykling perioden dersom treningsøktene holdes intense. Vanlig dose er 200 mg per uke med høyder som strekker seg 200 mg daglig. Gjennomsnittlig varighet er ca 2 til 4 måneder. Det er meget få bivirkninger. Blodlevring tid økes slik at noen mennesker kan oppleve blodige neser når de er dehydrert. Nandrolone Decanoate er generelt ansett av idrettsutøvere og idrettsmedisin leger å være den sikreste og mest effektive injiserbare anabole steroider.

Deca er mildt androgene og blir stadig mer populært blant kvinner kroppsbyggere Norge. Selv om bivirkninger i likhet med de andre steroider har blitt rapportert, effektene er relativt uvanlig sammenlignet med andre former for steroider. Nandrolon påvirker ikke immunsystemet, i motsetning til testosteron! Det vil ikke skade bindevev, dvs. albuer, knær (Big problem blant tunge steroid brukere). Det gjør ikke aromatize lett og gir kroppen en mager hardt blikk.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra