Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clenbuterol

Clenbuterol

Clenbuterol

Merke: BALKAN PHARMACEUTICALS
Varenummer: 212
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 40 mcg/tab. (100-fanen.)
Stoff: clenbuterol hydrochloride
  • 99,00€

Hvor kan man kjøpe clenbuterol?

Clenbuterol er ikke et anabole steroid. Du ville har hørt folk refererer til Clenbuterol som anabole steroider; imidlertid Clenbuterol klassifisert som en bronkodilatator og et decongestant foreskrevet primært for pasienter som lider av kroniske åndedrettsforstyrrelser slik som astma.

Clenbuterol terapeutiske anvendelser har imidlertid blitt overgått av dens termogene egenskaper eller sin evne til å brenne fett. Thermogenics er kosttilskudd som øker metabolismen av kroppens idrettsutøvere i Norge fettvev, (kroppsfett) og dermed generere varme (thermogenesis) som fører til betydelig vekttap.

Den ECA stack (efedrin, koffein, aspirin) pleide å være den mest populære thermogenic hjelpemiddel i planeten, men det har blitt fortrengt av ny generasjon av fett-tap stoffer som clenbuterol. Den ECA stack er beryktet for å forårsake alvorlige bivirkninger fremtredende av disse er dens innvirkning på brukernes kardiovaskulær funksjon. ECA er aldri en anbefalt kjøp hvis du har pre-eksisterende hjertelidelser som for eksempel skade på ventiler. Dette er ikke å si at Clenbuterol ikke forårsaker bivirkninger; tross alt, det er et stoff som du tar som utøver noen aktivitet i kroppen. Imidlertid Clenbuterol bivirkninger er mildere sammenlignet med efedrin.

Clenbuterol er også brukt i dyr. Den brukes først og fremst til å behandle luftveisplager i hester. Denne forbindelsen har fått beryktet fordi det blir også brukt ulovlig av noen individer, blande det i dyrefôr for å holde deres kjøtt mager. Dette har ført til forurensning av kjøttprodukter, som fører til matforgiftning.

Resepsjonen syklus i idrettsutøvere Norge

Effektiv dose Clenbuterol varierer fra 20-60 mikrogram om dagen. Til tross for dette lav dosering, kan det føre til tilstrekkelige bodybuilding effekter siden det direkte virker på sentralnervesystemet. Men vil du merke at du vil nå et punkt når nevnte minimumsdose mister sin effekt som kroppen din blir vant til stoffet. Hvis dette skjer, kan du øke inntaket i Norge. Husk å gradvis øke inntaket ikke bare å unngå de fleste av bivirkningene, men også for å finne den mest effektive dose spekter av Clenbuterol i ditt tilfelle.

Den maksimale Clenbuterol dosering for kvinner er 120mcg per dag, mens menn kan ta opp til 140 mcg per dag. Kroppsbyggere vanligvis syklus Clenbuterol i 3 uker etterfulgt av en tre-ukers pause. Resten er nødvendig for å hindre kroppen din fra å få tolerant til stoffet.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra