Ring Oss: +47 22 04 55 15
Azolol 5 mg

Azolol 5 mg

Azolol 5 mg

Merke: BRITISH DISPENSARY
Varenummer: 88
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5 mg/tab. (400-fanen.)
Stoff: oral stanozolol
  • 109,00€

Azolol 5mg er en muntlig relevant steroid produsert av British Dispensary og inneholder Stanozolol (en kunstig steroid, ligner på naturlig forekommende steroid testosteron). Kroppsbyggere bruker ofte dette anabole steroider for å kutte sykluser. Azolol tilbyr idrettsutøvere og kroppsbyggere mulighet til å unngå den ubehagelige prosedyren for hverdags injeksjoner og likevel oppnå gode resultater på trening ytelse og muskelvekst. Stanozolol ble oppdaget i 60-årene, og det viste seg å være effektiv i behandling av flere vanlige tilstander som anemi og arvelig angioødem Norge. Stanozolol er et derivat av DHT (dehydrotestosterone), men samtidig er det mer godartet og mindre skadelig. Azolol kommer i en plastflaske, hvor hver enhet inneholder 100 pills (5 mg / pille).
Azolol er karakterisert ved å ha en lav androgene egenskap og meget høye anabole egenskaper. Blant effektene kan vi nevne de gevinster i styrke, vascularity, og muskel tone, betyr det ikke har muligheten til å aromatize, og det ikke konverterer til østrogen vannretensjon. Siden det ikke er i stand til å konvertere til østrogen medisiner kan ikke generere gynekomasti og ingen anti-østrogen produkter er nødvendig. Azolol bidrar til dannelse av en tynn, kvalitet base muskulære formasjoner. Det faktum at Azolol ikke forårsaker noe vann bloat det ble populært blant kroppsbyggere i skjæring fase av opplæringen. Denne medisinen kan også brukes av kvinner. Kvinnelige kroppsbyggere foretrekker oral Stanozolol fordi det er lettere å dele opp for den nødvendige daglige dose.

Dose Azalol i Norge

Den normale daglige dose av Azolol for menn i Norge er 30-70 mg per dag. Stanozolol er ofte kombinert med andre supplerende steroids.In For å oppnå resultater svelle det kan kombineres med Dianabol eller Anadrol 50. Det vil øke massen og vannretensjon vil bli redusert til minimum. Det kan også være stablet med steroider som Bolan, Nandrolone Decanoate og Equipoise. Kvinnelige idrettsutøvere trenger en daglig dose på 5-10 mg per dag. Det er mer å foretrekke for dem å bruke Azalol stedet for injiserbare winstrol. Stanozol har en minimal androgene sammensatte og virilization effekter er ganske ubetydelig.
Azolol syklus dersom de brukes i sin muntlig eller injeksjon form bør være i et tidsrom på mellom 4 til 8 uker. Azolol bør ikke tas lenger enn 8 uker i fordi dette anabole steroid contains17-alpha alkylated, som er giftig for leveren. I tilfeller der kroppsbyggere forbereder for konkurranser er det å foretrekke å inkludere Azolol i en syklus sammen med ikke-aromatizing steroider som Trenbolone eller testosteron, Deca Durabolin. Hvis man stabler denne forbindelse med andre 17-alfa-alkylerte steroider lengden av denne syklusen bør holdes til mindre enn 6-8 uker.
Bivirkningene av Azolol er mildere enn effekten av andre typer anabole steroider, på grunn av det faktum at konvertering til østrogen er nesten null. Den viktigste bivirkning er at skader på leveren, noe som må unngås ved en kvalitet diettregime. Andre bivirkninger er: akne, prostata utvidelse og problemer knyttet til mannlig mønster skallethet. Tilsetningen av Stanoxyl 10 til en bulking syklus kan være et problem, som bulkdannelsessyklusen kan være meget tung. Det kan også ha uønskede resultater på kolesterol.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra