Ring Oss: +47 22 04 55 15
Androlic Tablets

Androlic Tablets

Androlic Tablets

Merke: BRITISH DISPENSARY
Varenummer: 76
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff: oxymetholone
  • 99,00€

Oxymetholone er antatt Som en av steroider på Markedet Som tillater den MEST Effektive Verdi. Det er en EFFEKTIV steroid Som bringer Absolutt merkbar Vekt Overskudd i en svært kart Tid. Økning av lik 10 pounds i 2 UKER er Ikke uvanlig. Samtidig er Fondet mer Noen Bivirkninger for de fleste brukere, Forskerforbundet også André steroider er Tatt i Norge. Oxymetholone 50 mg er MEST Vanlig, fordi DETTE oral dosering er meget Sterk. Sin enkle til Å begynne Med En Liten dose Som godt og deretter Å Sakte oke mengden for videreføring av syklusen.

Androlic sykle i Norge

HVIS du prover et steroidet for en Hjelpe grader anta Vekt (muskler istedenfor fett) SA Oxymetholone Kan Hjelpe grader Å gjøre Fondet. Mange brukere oppdage Imponerende Resultater jeg på seks ukers syklus på de Aldri ville ha blitt på egenhånd. Mens de kanskje bruke Ekstra steroider i sin stack, ser de på æren for slike Endringer i Deres totale Kropps Synes Har Å gjøre Noe Med Bruk av Oxymetholone.
Et steroid nybegynner Å Prøve ut MED oxymetholone forventer forbunds 20 TIL 30 pounds av massive samtidig, og Fondet Kan Ofte Nas på Mindre Enn 6 uker, MED bart 50-100mg / dag.

For Oxymetholone Norge A jobbe Ma Du ta til Høyre Slanking og du Må forplikte grader til en tung treningsøkt regiment. Du Kan Ikke bruke disse av SEG SELV og forventer magiske Resultater. Et par av annonser der ute for nettstedet steroid ser ut til en GI den følelsen, men Ikke fall for den.

Det er no Sunn idé en GI leveren kontrollert for du begynner et regiment av Oxymetholone. DETTE er fordi Fondet Håkan gjøre Noen skadelige Endringer i hiet del av Kroppen. Skulle leveren IKKE Fungerer ordentlig SA DET Kan Være Veldig Farlige Problemer SOM Kroppen Går Langs giftstoffer I DET Som Bor fjernes.

Side Effects Androlic

Hele Tiden Soke Litt dosering Med Oxymetholone og HVIS du oppdager at du Trenger Å Oke Fondet, Vil du Være i stand til. HVIS Kroppen din Ikke reagerer godt på at SELV om du Har lyst til, Bryte hiet. Økende på doseringen Nar du allerede se Bivirkninger er Ikke en klok idé jeg Fondet Hele Tatt Å vurdere. Kroppen larm Håkan Svare på nettstedet steroid Absolutt Annerledes Enn Noen andres, SA Ikke la sin dose påvirke Hva du starter med.
Oxymetholone forårsaker Bivirkninger også. Bivirkninger Inkluderer Akne, Endringer i humor, søvnløshet, og en torr hoste.

Effektiv Dose: 50-150 mg / dag peroralt

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra