Ring Oss: +47 22 04 55 15
Anabol Tablets

Anabol Tablets

Anabol Tablets

Merke: BRITISH DISPENSARY
Varenummer: 33
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5 mg/tab. (1000-fanen.)
Stoff: methandienone muntlig
  • 119,00€

Beskrivelse Anabol

Anabol er merkenavnet for syntetisk steroid utgitt av British Dispensary. Anabol er beregnet for oral administrering og er produsert som 10 mg tab. Hver tablett av Anabol i Norge inneholder 10 mg Dianabol (Methandienone) hormon, og kan brukes både hos menn og kvinner. Anabol er kommersialisert i høy klasse plast medisinflasker, spesielt designet for å beskytte innholdet fra temperaturendringer eller skader under transport. Hver flaske inneholder 100 tabletter.

Historien Anabol

Anabol ble introdusert i 1960 av Ciba Giegy. Patentet utløp på produktet og dette er hvordan en rekke rivaliserende merker dukket opp med samme kjemiske bestanddeler. Anabol er et merkenavn og ikke en kjemisk navn, derfor ethvert produkt som inneholder Dianabol, heter nå anabol (inkludert anabol).

Dette steroid skaffet en vinnende rykte blant topp atheletes Norge. Den ble kalt frokost of Champions og Anabol ble snart den mest favorisert og mest brukte anabole steroider fra alle disipliner.

Syklus Anabol i Norge

Anabol er en muntlig steroid med en stor effekt på protein. Den påvirke av Anabol fremmer proteinsyntese, og dermed støtter oppbygging av muskler. Dette påvirker manifesterer seg i en positiv nitrogen balanse. Anabol premotes kalkavleiringer i bein og har en styrke innvirkning på hele organismen.

Anabol aromatises lett slik at det ikke er en veldig god steroider når du arbeider ut for en konkurranse, men for de som ønsker å tilegne rå størrelse, er det en stjerne blant orale steroider. Anabol har en halveringstid på bare 3.2 til 4.5 timer, noe som betyr at du bør ta Anabol 10 mg to ganger om dagen for å nyte et rikt innhold i blodet.

Anabol 10 Bivirkninger i Norge

Anabol 10 mg er en potent steroid, men også et som medfører merkbare bivirkninger. For startere Anabol er ganske østrogen. Gynecomastia er også ofte et problem under behandling, og kan presentere seg ganske tidlig i en syklus, spesielt når høyere doser brukes. Samtidig vannretensjon kan bli et uttalt problem, forårsaker en betydelig tap av muskeldefinisjonen som både subkutan vann og fett bygge. Sensitive personer kan derfor vil beholde østrogen under kontroll med tillegg av en antiestrogen som Tamoxifen Citrate (GP Nolva) og / eller Mesterolone (GP Proviron).

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra