Ring Oss: +47 22 04 55 15
Stanol

Stanol

Stanol

Merke: BODY RESEARCH
Varenummer: 85
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 5 mg/tab. (200-fanen.)
Stoff: oral stanozolol
  • 49,00€

Winstrol er et svært populært muntlig eller injiserbare anabole-androgene steroider. Det rangerer oppe med Deca og Dianabol som den mest brukte og misbrukte narkotika av konkurrerende idrettsutøvere.

Stanozolol er ofte referert til i Norge som Winny (Winstrol). Winstrol kommer i to former som nevnt ovenfor - både muntlig og injeksjon. Injeksjoner er de samme metylerte forbindelse som den orale form av medikamentet. Men på grunn av denne funksjonen, kan det ikke være forestret for tid utgivelse. Winstrol har en kort aktivt liv på rundt åtte timer.

Bivirkninger bemerkning i Norge


Winstrol motvirker østrogen bivirkninger som gyno og vannretensjon - en annen kvalitet som gjør det attraktivt for utøveren søker lean masse gevinster. Winstrol er et 5-alfa redusert substrat. 5-alfa reduksjon bryter dobbeltbinding mellom posisjon 4 og 5, som er det som er nødvendig for aromatase å konvertere til østrogen. Aromatase er det primære enzymet anvendt for fremstilling av østrogen i hann-legemet. For å unngå gyno, er Winstrol godt egnet.

Siden Winstrol er ikke i stand til å konvertere til østrogen, anti-østrogen hjelpeutstyr narkotika som Nolvadex eller Clomid er ikke nødvendig når du bruker denne steroid. Gyno vil ikke være en bekymring for selv de mest følsomme individer når du bruker denne steroid. Winstrol er utmerket for magre gevinster siden vannretensjon reduseres når du bruker denne steroid. Dette skyldes det faktum at østrogen er årsaken til vannretensjon. Det er utmerket å bruke blant idrettsutøvere som søker etter en kombinasjon av både styrke og hurtighet.

Et annet punkt om Stanozolol er dens antatte anti-progestagenic effekter. Winstrol sies å binde og konkurrere om en stilling ved progesteron reseptor mye på samme måte som Clomid eller Nolvadex gjør på østrogenreseptoren. Dette sies å forårsake Winstrol å inhibere progestagenic effekter. Progesteron spiller en rolle i utviklingen av gyno siden det kan forverre østrogen side-effekter ved opprivende østrogen og det spiller også en rolle i gyno.
 
Winstrol, som Dianabol, bør ikke brukes over lengre tid, siden det er en 17-alpha-alkylerte stoff (oral bare, gjelder ikke for injeksjon), bruker det for mye lenger enn 4-6 uker er ikke tilrådelig. Noen idrettsutøvere har vært kjent for å bruke den i åtte uker eller enda lenger, men forhøyede leververdier er en mulighet hvis dette er tilfelle. For sikkerhets skyld, er så lang lengde på bruk anbefales ikke. 4-6 uker vil gi brukeren gode resultater og vil legge et løft til hans eller hennes steroid syklus, spesielt hvis stablet med en langtidsvirkende injiserbare ester. Bakgrunnen for raske resultater med Winstrol er på grunn av sin korte levetid og kombinert med en større frekvens av injeksjon eller muntlig forbruk, resultatene er ganske rask. Dianabol brukes også for dette formål.
 
Ved bruk av Winstrol, mange av de vanlige bivirkninger er sjeldne. Disse inkluderer acne, vann oppbevaring, høyt blodtrykk, og aromatization fører til gyno. Winstrol ikke konvertere til DHT og det resulterer i svært minimal undertrykkelse av HPTA. Imidlertid, siden det er en 17-alfa-alkylerte substrat, er levertoksisitet en bekymring i høye doser av Winstrol eller når den brukes i lengre tidsperioder. Det er imidlertid litt mindre hepatoxic enn de fleste andre 17-AA-steroider. Høyde i leveren verdier er likevel vanlig med Winstrol hvis de brukes over lengre tid eller ved høye doser.

Norske mottak syklus


Den normale dose for menn er mellom 30-70 mg per dag for tabletter og 25-50 mg per dag for den injiserbare versjonen av Winstrol. Winstrol er ofte kombinert med andre steroider avhengig av hva de personlige mål av utøveren er. For å få muskelmasse (bulking) Winstrol er best kombinert med en sterkere androgen som testosteron. Dette vil gi syklusen en god anabole effekt samtidig minimere østrogen aktivitet. Dette resulterer i gode økninger i muskelmasse, i motsetning til de mer vanlige bulking syklus som i stor grad øker muskelmassen samtidig øke væskeansamlinger og noen gevinst i fett. Å miste fett (kutting), er Winstrol best kombinert med en ikke-aromatizing androgen som Trenbolone eller Halotestin. Denne kombinasjonen kan skape et sterkt definert, hard titt. Dette er et svært attraktivt utseende oppsøkt av mange kroppsbyggere.

Woment Norge tar ca 5-10 mg daglig for den anbefalte tidsrom av 4-6 uke

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra